Podłączam się pod to pytanie ;) Moi rodzice ostatnio kupili myjkę ciśnieniową tylko boją się używać do kostki bez tej końcówki, (boją się, że wypłucze ten piasek ze szczelinek pomiędzy kostką).
Troche wypłukuje ale myje zaje....spróbuj i przekonaj się sama i oświeć swoich bojaźliwych rodziców .Jeśli coś jest do czegoś przeznaczone to znaczy że już ktoś to wypróbował i jest ok..pozdrawiam.
My mamy cisnieniowke i nie korzystamy ze specjalnej nasadki. Uzywamy zwyklej tzn. takiej jak do mycia samochodu. Maz po umyciu samochodu zwykle wszystko splukuje z podjazdu. Nic nam nie wyplukuje sie, co wiecej, odkad z niej korzystamy podjazd jakis czystszy sie zrobil;)
Kupiliśmy myje ciśnieniową by umyć kostkę przed domem. Dokupiliśmy specjalną końcówkę ale jeszcze nie używaliśmy więc na razie nic nie napiszę. Jak wypróbujemy to napiszę.
Witam i mam pytanko czy posiada może ktoś taką nasadkę do myjki ciśnieniowej? i czy dobrze czyści kostkę brukową?,czy warto taką zakupić?
Podłączam się pod to pytanie ;)
Moi rodzice ostatnio kupili myjkę ciśnieniową tylko boją się używać do kostki bez tej końcówki, (boją się, że wypłucze ten piasek ze szczelinek pomiędzy kostką).
Troche wypłukuje ale myje zaje....spróbuj i przekonaj się sama i oświeć swoich bojaźliwych rodziców .Jeśli coś jest do czegoś przeznaczone to znaczy że już ktoś to wypróbował i jest ok..pozdrawiam.
My mamy cisnieniowke i nie korzystamy ze specjalnej nasadki. Uzywamy zwyklej tzn. takiej jak do mycia samochodu. Maz po umyciu samochodu zwykle wszystko splukuje z podjazdu. Nic nam nie wyplukuje sie, co wiecej, odkad z niej korzystamy podjazd jakis czystszy sie zrobil;)
Czy naprawdę nikt nie posiada takiego urządzenia i nie może mi pomóc?
Kupiliśmy myje ciśnieniową by umyć kostkę przed domem. Dokupiliśmy specjalną końcówkę ale jeszcze nie używaliśmy więc na razie nic nie napiszę. Jak wypróbujemy to napiszę.
Więc czekamy cierpliwie na opinię.
Witam! Ja mam specjalną szczotkę firmy karcher do kostki i jest rewelacyjna !!! Kupiłam ją razem z myjką K-6.7 Jubilee Plus T-400.REWELACJA !!!
Też mam firmy Karcher a nasadkę widziałam w przecenie w Lidlu i podobno ma pasować do naszej.Dziękuję za opinie.
My mamy karchera a nasadka kupiona jakaś w lidlu czy makro (nie pamiętam) ale trzeba było jakąś złączkę dokupić i pasuje podobno.