Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Tego lata Pawlak mi lata

• Autor: Wkn Data: 2010-06-15 18:10:40

Od jakiegoś czasu zastanawiałam się, dlaczego nie widzę banerów z prezydenckiej kampanii reklamowej. Pomyślałam, że może Wielkie Żarcie nie jest ku temu odpowiednią stroną.
    Ale dzisiaj... wchodzę na stronę i co widzę? Waldemara Pawlaka! Jestem bardzo ciekawa, na czym oparto badania, według których jestem odpowiednim targetem hihhihi:)

A Wam, jacy kandydaci na prezydenta się wyświetlali?

A, żeby było śmiesznej w tym samym momencie, w którym przyglądałam się banerowi Pawlaka, do drzwi mojego mieszkania zadzwonił pan roznoszący ulotki Komorowskiego. Ciekawe, co będzie dalej :)
    Tak sobie myślę, czy by nie pójść na solarium (nie byłam tam chyba od grudnia, więc może czas na kolejny grzech, pierwszy w tym roku), tylko nie wiem, czy tam też nie leżą ulotki jednego z kandydatów, takiego mocno opalonego :D

• Autor: Czeslaw Data: 2010-06-15 18:16:54

Mi tylko Kczyński co dziennie wpycha ulotkę w skrzynkę pocztową.

• Autor: as Data: 2010-06-16 09:45:48

Mi żaden Pan nie lata tylko lotto i nogi wydepilowane. Żle się podpiełam.

• Autor: sanella* Data: 2010-06-15 18:21:26

Mnie sie przed chwila tez pierwszy raz wyswietlil Pawlak. Przystojny facet...:))

• Autor: mniamtom Data: 2010-06-15 18:30:46

Bo wszystkie Waldki to fajne chłopaki są ............ zwłaszcza jak śpią :)

• Autor: mniamtom Data: 2010-06-15 18:27:11

U nas , co prawda,  jeszcze nie ma lata , ale koło obejścia sporo ich lata :) 

• Autor: makusia Data: 2010-06-15 19:29:36

U mnie tylko philips lata :)) nie widac Pawlaka

• Autor: ZANTA Data: 2010-06-15 22:11:25

U mnie Pawlak pokazał się na Mozilli.Korzystam przeważnie z Opery i tam go nie ma za to Knorr jest strasznie upierdliwy.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2010-06-15 22:15:52

Najlepsza jest, przebrała się miarka głosuj na Jarka:))Mnie jakoś nie leży,  ta kamienna twarz Pawlaka.

• Autor: jareksz Data: 2010-06-16 16:55:47

Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
    > Najlepsza jest, przebrała się miarka głosuj na Jarka:))

No:)  Po pięciu latach prezydentury Lecha, przebrała się miarka: czas na Jarka. Coś w tych teoriach spiskowych może być:)

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-16 00:28:53

Gdyby Pawlak nie robił wrażenia takiego "pierdoły: to moze i  ...ma wadę dodatkową: nie lubi patrzeć na rozmowce, a dla mnie to oznacza nieszczerosc, tak samo jak u Jarka.
     Poza tym pokażcie mi gdzie wybrano by człowieka nie majacego pojęcia co to : ojcostwo, małzeństwo, rodzina (alenie taka mama, tata, brat) na takie stanowisko, powinien być zapis w Konstytucji o tym.
     Jak taki człowiek moze cokolwiek wiedziec o zyciu i potrzebach narodu, ludzi gdy nie wie co to rodzina, rzekomo najmniesza komórka społeczeństwa. Nie mowiąc fałszu na twarzy widocznym, o notorycznym kłamstwie, obrzucaniem przeciwników kalumniami. Strasznie walczy niby o szpitale ...a kto to strajkujace pielęgniarki nazwał kryminalistkami, i nie chcial z takowymi rozmawiac?

Zastanawiam się jeszcze nad jednym: kiedy w końcu partie przestaną walczyć o stanowiska a zaczną mysleć i jednym: jesteśmy Polakami, pracujmy dla Polski, dla Kraju, Narodu, Ojczyzny.

Czasem naprawdę mam chęc wziąć siekierę i porabac nieco, zakutych partyjniackich łbów tak z lewa jak i z prawa, nie pomijając centrum.

• Autor: boroweczka25 Data: 2010-06-16 00:50:53

Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości:
    >Zastanawiam się jeszcze nad jednym: kiedy w końcu partie
    > przestaną walczyć o stanowiska a zaczną mysleć i jednym: jesteśmy
    > Polakami, pracujmy dla Polski, dla Kraju, Narodu, Ojczyzny.Czasem naprawdę
    > mam chęc wziąć siekierę i porabac nieco, zakutych
    > partyjniackich łbów tak z lewa jak i z prawa, nie pomijając
    > centrum.

Marzyciel

• Autor: jolka60 Data: 2010-06-16 04:03:23

Ogladales Dzien Swira?-scena ''sejmowa''.Byloby smiesznie,gdyby nie bylo strasznie.

• Autor: agacia3323 Data: 2010-06-16 07:13:18

U mnie na WŻ żaden kandydat nie lata ale na innym forum natknęłam się na pana Bronka (co to wychował pięcioro dzieci a może tylko zrobił,kto wie???)

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-16 08:32:23

Użytkownik agacia3323 napisał w wiadomości:
    > U mnie na WŻ żaden kandydat nie lata ale na innym forum natknęłam się na
    > pana Bronka (co to wychował pięcioro dzieci a może tylko zrobił,kto
    > wie???)

Agaciu, zdaje się, że Pan B.Komorowski nie powiedział/mowi tylko o sobie, że  wychował, a to nie to samo.

Widzisz sama na tym przykładzie jak można zmanipulować każdą wypowiedź.
     Wypowiedzi tego typu, że może tylko zrobił, raczej jest mało sympatyczna o człowieku, pomijając inne (aktualne) aspekty. Nie znaczy to ze bronię ewentualnego prezydenta, ale po prostu nie lubię wypowiedzi z podtekstem tego typu. Są zbyt wieloznaczne: poddajesz w wątpiliwosć to że to są jego dzieci, ze jeszcze może zrobił je ktos inny? Pod tekst jest bardzo wieloznaczny narusza tym samym  stronę moralną jego żony, a to już jest ... :((

Co innego gdy opowiadmy kawały, a co innego gdy wchodzimy w świat polityki.

• Autor: agacia3323 Data: 2010-06-16 08:43:23

Drogi Kazimierzu pisząc "a moze tylko zrobił ,kto wie???"  miałam na myśli to ,że część mężczyzn chwali się wychowywaniem dzieci a ich rola kończy się na ich zrobieniu ,więc myślę że zle mnie zrozumiałeś. A do żony pana Komorowskiego nic nie mam,i gdzież bym śmiała naruszać jej stronę moralną....no wiesz co.....pozdrawiam Cię gorąco:)

• Autor: vikunia Data: 2010-06-16 16:17:42

Użytkownik agacia3323 napisał w wiadomości:
    > U mnie na WŻ żaden kandydat nie lata ale na innym forum natknęłam się na
    > pana Bronka (co to wychował pięcioro dzieci a może tylko zrobił,kto
    > wie???)
    A może i nie zrobił tylko sie przyznał :)

• Autor: mniamtom Data: 2010-06-16 17:10:37

........"co to wychował pięcioro dzieci a może tylko zrobił,kto wie???"

Kobieta nie docenia pewnych faktów, ponieważ nie zdaje sobie sprawy ile wysiłku kosztuje mężczyznę  " tylkozrobienie" :) . Jestem pełen uznania i podziwu dla Pana Bronka. Nie mniej jednak zastanawiam się, tak po ludzku, czy to będzie dobry wybór dla rodziny, wszak dzieci nie powinny być wychowywane bez udziału ojca. Zdecydowanie opowiadam się za dobrem rodziny :)

• Autor: Rzymianka Data: 2010-06-16 17:19:30

Dzieci są już duże,  teraz jako marszałek też dużo czasu poświęca pracy. Myślę, że dobro rodziny nie zostanie naruszone.

• Autor: agus2404 Data: 2010-06-16 20:53:35

U mnie też Pawlak lata i MOzilla mi się wiesza :(( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Na szczęście w moich skrzynkach (mail i listowej) nie znalazłam jeszcze ulotek od Panów BK i JK.. Inni chyba nie roznoszą????

• Autor: as Data: 2010-06-16 21:42:48

Mi listonosz przyniósł aż 2 listy od Pana BK

• Autor: agus2404 Data: 2010-06-16 22:32:35

Mnie omijają szerokim łukiem :)) i chwała im za to..
    Do dziś się dziwię, jak Pan JK wpadł na to, żeby na mojego poczta.onet. nie wysyłać maila.. Kuleżanki dostały.. na moją nie dotarło nic.. I, nie powiem, nawet zadowolona jestem z tego..

• Autor: aggusia35 Data: 2010-06-17 21:54:01

hmm.. może mieszkamy na tej samej ulicy :P u mnie też 2

• Autor: 84chili84 Data: 2010-06-17 22:18:31

A który to "Komornik", bo do mnie pisze, jest zabawny i postanowiłam na niego zagłosować...:))))

• Autor: Wkn Data: 2010-06-16 22:17:40

E tam się wiesza, ja do dziś byłam przekonana, że z WuŻet łazi tak sobie jeśli chodzi o czas ładowania.
    Nic z tych rzeczy - niech demony porwą moje domowe łącze. Jak wlazłam na moment z pracy po pracy z nowego komputera, to mi szczęka do ziemi opadła - nigdy nie widziałam, żeby mi się strony Żarcia tak szybko ładowały, nawet te na forum mające po 200 postów. A pan z Knorra ciachał cebulę z prędkością światła. Ojej - chyba zacznę zostawać w pracy po godzinach, hihihi :)

• Autor: as Data: 2010-06-16 22:19:57

Od wczoraj chyba Wz trochę wolniej mi się otwiera ale nie cały czas.

• Autor: agus2404 Data: 2010-06-16 22:30:18

Jak nie ma Pawlaka wsio ok :) Pawlak zamula..hmmmmmm........... czyżby jego usposobienie przekładało się na działanie kompa?? hih

• Autor: jaska2503 Data: 2010-06-18 13:06:05

Pawlak mi się tylko raz pojawił,a od pana B.Komorowskiego w mojej okolicy wszyscy dostali listy z prośbą o poparcie kandydatury na prezydenta zaadresowane: Szanowni Państwo,Obywatele Rzeczypospolitej Polskiej.Listy takie roznosili listonosze

• Autor: agacia3323 Data: 2010-06-17 07:26:27

Ocho no i ja się doczekałam, mam latającego Pawlaka:)

• Autor: ZANTA Data: 2010-06-17 08:15:05

Teraz po Pawlaku mam krówkę łaciata i 100% masła w maśle jak to pięknie się wszystko składa

• Autor: makusia Data: 2010-06-17 22:08:11

Ale macie fajnie, ja na okrągło Philips;/

• Autor: as Data: 2010-06-18 09:44:45

U mnie jest super. Widzialam przystojnego bahusa. Pan z knorra też jest meski. Dziś pokazal się Pawlak. Żyć nie umierać. Philips też jest. do tego prze wspaniałe lotto.

• Autor: as Data: 2010-06-18 09:56:06

Ikea, reklama wakacji, jakaś strona inernetowa do założenia i philips na jednej stronie aż 4 reklamy:D

Przejdź do pełnej wersji serwisu