Witajcie moi Drodzy. Postanowiłam właśnie że ja też się dzisiaj pochwalę. Najcudowniejszym Skarbem jaki mi się w życiu przytrafił... Jeszcze troszkę i dla Niego będę napewno bardzo często korzystała z Waszych torcikowych, ciasteczkowych, urodzinkowych i "imprezowych" porad.
Przedstawiam Wam - mój Synek Michałek. Urodził się 11 czerwca, miał 4840 g i 66 cm. Kawał chłopa... A tutaj ze szczęśliwą mamusią...
No rzeczywiście kawał chłopa z twojego Michałka! Serdecznie gratuluję Ci synka i przedstawiam mojego Stasia :) ur. 20 marca 2010. Waga 3640 , 55 cm.......tyle że teraz to już chyba 8 kilo waży :)
Witajcie moi Drodzy.
Postanowiłam właśnie że ja też się dzisiaj pochwalę. Najcudowniejszym Skarbem jaki mi się w życiu przytrafił...
Jeszcze troszkę i dla Niego będę napewno bardzo często korzystała z Waszych torcikowych, ciasteczkowych, urodzinkowych i "imprezowych" porad.
Przedstawiam Wam - mój Synek Michałek. Urodził się 11 czerwca, miał 4840 g i 66 cm.
Kawał chłopa...
A tutaj ze szczęśliwą mamusią...
Oj jaki fajny bobasek,niech się chowa zdrowo i rośnie duży.Zdrówka dla maluszka i jego mamusi.
Łał jaki duży. Śliczny chłopiec,gratuluję dumna Mamusiu
Cudowny skarb:) gratuluje serdecznie;))
Cudny! niech się zdrowo chowa i niech będzie dumą rodziców.
Serdecznie dziękuję :)
Jest śliczniutki,gratuluję:)
Sliczny synuś , dużo zdrówka dla Was obojga:) Gratuluję też Tatusiowi:)
Gratuluję wspaniałego synusia i życzę wszystkiego dobrego.:)
Gratuluje synka jest cudowny i sliczny niech sie zdrowo chowa.
śliczny gratulacjie
Gratuluję, wspaniały synek
Gratulacje ! :)
Duzo zdrowka dla Was wszystkich :)
Serdeczne gratulacje. Dużo zdrowia Wam życzę.
Faktycznie kawał z Niego chłopa :)
Wow, ale chlopisko:).Przesliczny maluszek, zycze Wam samych slonecznych dni
Śliczny!! dużo zdrówka dla Michałka i szczęśliwej mamusi.!
Mamusi i skarbeńkowi duuuzo zdrówka i samych pogodnych dni, życzę :))))
Sliczny ''kawal chlopa''. Gratulacje.
Bardzo, bardzo wszystkim Wam dziekujemy
Rany. TO chyba syn Pudziana jest.
Ogromne Gratulacje!:)
Duzo zdrowka dla Mamusi i synka...
a ponadto zero kolek :)
Chyba nie...
Gratulacje. Faktycznie, dobry kawał chłopa. Śliczny synuś. Niech się zdrowo i szczęśliwie chowa.
Śliczny synuś. Serdecznie gratuluję i życzę Wam zdówka.
Przystojniak:-)
Ja w styczniu też urodziłam synka. Ważył 4900g, ale był 2 cm krótszy od Twojego syneczka:-)
Gratuluję!!!
Spóźnione gratulacje dla Ciebie. Oby synuś się zdrowo chował.
No rzeczywiście kawał chłopa z twojego Michałka! Serdecznie gratuluję Ci synka i przedstawiam mojego Stasia :) ur. 20 marca 2010. Waga 3640 , 55 cm.......tyle że teraz to już chyba 8 kilo waży :)
Gratuluję, super chłopak . A jaki boski ma uśmiech.