Witajcie, Chciałam serdecznie podziękować całej braci Wielkiego Żarcia , za wsparcie i podtrzymanie na duchu , takie prosto z serca płynące poprostu bezinteresowne.Jest to dla mnie bardzo ważne szczególnie teraz kiedy ostatnimi czasy troszkę moich problemów się nawarstwiło.Pomimo iż jest to strona poświęcona gotowaniu, otrzymałam od Was wiele ciepłych słów, porad wogóle nie związanych z gotowaniem.Wiele z Was często pisze na priva , co słychać jak tam ta czy tamta sprawa po mimo iż wątek był juz dawno temu załozony i wydawało by się wygasł, a wy dalej pamietacie.Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJE. Pozdrawiam Andzia
Andziu nie ma za co,po prostu jesteśmy od tego,żeby komuś coś doradzić,po to jest forum.To nic,że to strona o gotowaniu,ale na forach można radzić się na wszystkie tematy,przez to forum jest o wiele ciekawsze i nie wieje nudą.Uważam,że jedno drugiemu powinno pomóc,bo życie jest ciężkie.A i dobrze,że są wiadomości prywatne bo można z kimś się zaprzyjaźnić,czy nawet porozmawiać.Pozdrawiam.
Witajcie,
Chciałam serdecznie podziękować całej braci Wielkiego Żarcia , za wsparcie i podtrzymanie na duchu , takie prosto z serca płynące poprostu bezinteresowne.Jest to dla mnie bardzo ważne szczególnie teraz kiedy ostatnimi czasy troszkę moich problemów się nawarstwiło.Pomimo iż jest to strona poświęcona gotowaniu, otrzymałam od Was wiele ciepłych słów, porad wogóle nie związanych z gotowaniem.Wiele z Was często pisze na priva , co słychać jak tam ta czy tamta sprawa po mimo iż wątek był juz dawno temu załozony i wydawało by się wygasł, a wy dalej pamietacie.Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJE.
Pozdrawiam
Andzia
Andziu nie ma za co,po prostu jesteśmy od tego,żeby komuś coś doradzić,po to jest forum.To nic,że to strona o gotowaniu,ale na forach można radzić się na wszystkie tematy,przez to forum jest o wiele ciekawsze i nie wieje nudą.Uważam,że jedno drugiemu powinno pomóc,bo życie jest ciężkie.A i dobrze,że są wiadomości prywatne bo można z kimś się zaprzyjaźnić,czy nawet porozmawiać.Pozdrawiam.