Nasza rodzina powiększy się początkiem lutego 2011 :) Maleństwo ma 13mm. Jestem w szoku, ale powoli oswajam się z myślą o drugiej ciązy i... 3 dziecku.
Gratuluje Ci serdecznie:) Życze zdrówka i dobrego samopoczucia. Moja tez sie powiekszy za jakies dwa miesiące(zobaczymy kiedy nasza Majeczka zechce przyjść na świat) i to tez moja druga ciąża. Pozdrawiam :)
Użytkownik darai napisał w wiadomości: > Nasza rodzina powiększy się początkiem lutego 2011 :) Maleństwo ma 13mm. > Jestem w szoku, ale powoli oswajam się z myślą o drugiej ciązy i... 3 > dziecku.
Kochana darai,czytam twoje slowa i tak jakbym siebie slyszala przed 14-ma latami(tyle tylko,ze byla to moja 3 ciaza i 3 dziecko).Dzisiaj wiem,ze nic lepszego nie moglo sie mam przytrafic! Zycze Ci wszystkiego dobrego,zdrowia i duzo wspanialych chwil zwiazanych z ciaza.Dla mnie ciaza to jeden z najpiekniejszych momentow w zyciu kobiety!!! Pozdrawiam:)
Dla pocieszenia to ja też byłam 2 razy w ciąży i mam 3 dzieci. Czas szybko leci. Minęło już 5 lat. Oczywiście gratuluję. Być w ciąży a potem mieć niemowlaka to chyba najwspanialsze co może spotkać kobietę.
Nasza rodzina powiększy się początkiem lutego 2011 :) Maleństwo ma 13mm. Jestem w szoku, ale powoli oswajam się z myślą o drugiej ciązy i... 3 dziecku.
Gratulacje
Gratulacje
Gratuluje i zdrowia życzę
Gratulacje :)
Gratuluję i zdrowia oraz szczęścia
życzę
Zdrówka i szczęścia darai:)) cmokaski ślę;)))))))
No to gratulacje dzieci to jest najlepszy skarb w zyciu :)
Dziękuję Wam bardzo:)
Serdeczne gratulacje:)
i ja równiez wielkie GRATUALCAJE składam!
Gratuluję
Gratuluje i zycze Tobie i dzidziusiowi dużo zdrowia i dla Ciebie dobrego samopoczucia przez cały ten czas oczekiwania.
Uuuuu! Skoro to niespodzianka, to w takim razie jedna z piękniejszych. Gratuluję i życzę wspaniałych miesięcy w oczekiwaniu na...
Gratuluję serdecznie i życzę zdrowia.
Szok zaraz minie a radość na całe życie:)Gratuluje serdecznie:)
Wielkie gratulacje.!! Dużo zdrowia życzę.:))
Najszczersze gratulacje !
Gratuluje Ci serdecznie:) Życze zdrówka i dobrego samopoczucia.
Moja tez sie powiekszy za jakies dwa miesiące(zobaczymy kiedy nasza Majeczka zechce przyjść na świat) i to tez moja druga ciąża.
Pozdrawiam :)
To super moje szczere gratulacje, zdrówka i dobrego samopoczucia podczas oczekiwania.
Dziękuję, jesteście kochane:)
Użytkownik darai napisał w wiadomości:
> Nasza rodzina powiększy się początkiem lutego 2011 :) Maleństwo ma 13mm.
> Jestem w szoku, ale powoli oswajam się z myślą o drugiej ciązy i... 3
> dziecku.
Kochana darai,czytam twoje slowa i tak jakbym siebie slyszala przed 14-ma latami(tyle tylko,ze byla to moja 3 ciaza i 3 dziecko).Dzisiaj wiem,ze nic lepszego nie moglo sie mam przytrafic!
Zycze Ci wszystkiego dobrego,zdrowia i duzo wspanialych chwil zwiazanych z ciaza.Dla mnie ciaza to jeden z najpiekniejszych momentow w zyciu kobiety!!!
Pozdrawiam:)
Dla pocieszenia to ja też byłam 2 razy w ciąży i mam 3 dzieci. Czas szybko leci. Minęło już 5 lat. Oczywiście gratuluję. Być w ciąży a potem mieć niemowlaka to chyba najwspanialsze co może spotkać kobietę.
Gratulacje:)!
gratuluję :)