Zapraszam Wszystkich do forumowego SPA. Oto tu po Waszej prawej stronie jest sala ćwiczeń. Mamy instruktorów do prowadzenia kursów machania pośladkami, rozczapirzonymi palcami a nawet machania czym popadnie i co ważne gdzie popadnie. Przyjmujemy zapisy zastanawiajcie się szybko bo miejsc ubywa :):) Po lewej stronie sala SPA gdzie wykwalifikowany personel zajmie się Wami. Znajdziecie tam masowanie głaskanie, dla lubiących inny rodzaj przyjemności nawet okładanie biczami. Z sali błogiej przyjemności przechodzimy do pełnego relaksu. Przed tą salą znajdziecie olbrzymi barek. Wszystko co tam znajdziecie możecie używac do woli kiedy chcecie i jak chcecie i z kim chcecie. W sali relaksu mamy niezliczoną ilość łóżek wodnych na których wypoczywamy, plotkujemy i żartujemy. Więc ja mam już swojego drinka jestem wymasowana przez Pana Edzia. Klapnełam na owo łoże i plotkuję. Przeczytałam dziś w Forum Fakcie że Agik ze wszystkimi śpi a to felerr no nie spodziewałam sie po niej .:):) Mam nadzieję że wkrótce nas odwiedzi i opowie czy z wszystkimi razem czy z każdym z osobna. A to feler :):) Powiem Wam że zapisałam się na kurs wymachiwania jednym palcem i Pan instruktor ma prześliczne pieprzyki koło prawego oka widziałyście ? Hmm.. a może ja już ślepa baba jestem może to nie pieprzyki tylko tatuarze. Hmm jutro zobacze bo blask jego oczu oślepił mnie i teraz to juz całkiem nie zobacze kto z kim śpi. :) Zapraszam Was wszystkich głos mi zaraz siądzie od tego zapraszania. Mam nadzieje że wszyscy razem bedziemy sie dobrze bawić. Zapomniałam napisać tutaj nikt na nikogo się nie obraża :):)
foczusiu bicze wode Oczywiście. tu spełniamy wszystkie marzenia dla Ciebie moga być browarkowe, ginowe jakie sobie życzysz :):) Foczydło niech mnie gęś kopnie w kogut poprawi powiadasz że Agik śpi ze wszystkim to dopiero robi się afera tak ze wszystkim Hmmm Pisałam że mnie ten instruktor zamroczył ach te oczy. Poleje i pośpiewam czy te oczy moga klamać lalala
Zapraszam Wszystkich do forumowego SPA. Oto tu po Waszej prawej stronie jest sala ćwiczeń. Mamy instruktorów do prowadzenia kursów machania pośladkami, rozczapirzonymi palcami a nawet machania czym popadnie i co ważne gdzie popadnie. Przyjmujemy zapisy zastanawiajcie się szybko bo miejsc ubywa :):) Po lewej stronie sala SPA gdzie wykwalifikowany personel zajmie się Wami. Znajdziecie tam masowanie głaskanie, dla lubiących inny rodzaj przyjemności nawet okładanie biczami. Z sali błogiej przyjemności przechodzimy do pełnego relaksu. Przed tą salą znajdziecie olbrzymi barek. Wszystko co tam znajdziecie możecie używac do woli kiedy chcecie i jak chcecie i z kim chcecie. W sali relaksu mamy niezliczoną ilość łóżek wodnych na których wypoczywamy, plotkujemy i żartujemy. Więc ja mam już swojego drinka jestem wymasowana przez Pana Edzia. Klapnełam na owo łoże i plotkuję.
Przeczytałam dziś w Forum Fakcie że Agik ze wszystkimi śpi a to felerr no nie spodziewałam sie po niej .:):) Mam nadzieję że wkrótce nas odwiedzi i opowie czy z wszystkimi razem czy z każdym z osobna. A to feler :):) Powiem Wam że zapisałam się na kurs wymachiwania jednym palcem i Pan instruktor ma prześliczne pieprzyki koło prawego oka widziałyście ? Hmm.. a może ja już ślepa baba jestem może to nie pieprzyki tylko tatuarze. Hmm jutro zobacze bo blask jego oczu oślepił mnie i teraz to juz całkiem nie zobacze kto z kim śpi. :)
Zapraszam Was wszystkich głos mi zaraz siądzie od tego zapraszania. Mam nadzieje że wszyscy razem bedziemy sie dobrze bawić.
Zapomniałam napisać tutaj nikt na nikogo się nie obraża :):)
foczusiu bicze wode Oczywiście. tu spełniamy wszystkie marzenia dla Ciebie moga być browarkowe, ginowe jakie sobie życzysz :):)
Foczydło niech mnie gęś kopnie w kogut poprawi powiadasz że Agik śpi ze wszystkim to dopiero robi się afera tak ze wszystkim Hmmm Pisałam że mnie ten instruktor zamroczył ach te oczy. Poleje i pośpiewam czy te oczy moga klamać lalala