Alu kochana... Niech Ci chwila każda przemija wesoło. Niech Cię zawsze otacza przyjaciół koło. Los niech Cię obdarowuje pieniędzmi i zdrowiem. Tego życzę Ci ja i moja rodzina :) Całuje mocno Aga :)
Lilia kwitnie, róża opada, czerwony tulipan swe płatki składa. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci w dniu imienin, dużo szczęścia, zdrowia i radości. Niech Ci życie słodko płynie - w każdej chwili i godzinie.
Z okazji imienin życzę Ci: - Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń, - Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia, - Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą. Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz................. Po swojemu spełniaj się. Alu .....Wszystkiego co najpiękniejsze
Alu kochana...
Całuje mocno Aga :)
Niech Ci chwila każda przemija wesoło.
Niech Cię zawsze otacza przyjaciół koło.
Los niech Cię obdarowuje pieniędzmi i zdrowiem.
Tego życzę Ci ja i moja rodzina :)
Z okazji imienin najlepsze zyczenia
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
Ja korzystając z tej sposobności,
życzę Ci w dniu imienin, dużo szczęścia,
zdrowia i radości.
Niech Ci życie słodko płynie - w każdej chwili i godzinie.
Alicjo, wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego .!!
Z okazji imienin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.
Wierszyków składać nie umiem ale Kochana Alu życzę Ci wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil.
Żyj tak, aby każdy
kolejny dzień był niesamowity
i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu
i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz................. Po swojemu spełniaj się.
Alu .....Wszystkiego co najpiękniejsze
Wszystkiego najlepszego
Dziękuję Wszystkim za życzenia.;-)