Alu kochana... Niech Ci chwila każda przemija wesoło. Niech Cię zawsze otacza przyjaciół koło. Los niech Cię obdarowuje pieniędzmi i zdrowiem. Tego życzę Ci ja i moja rodzina :) Całuje mocno Aga :)
Lilia kwitnie, róża opada, czerwony tulipan swe płatki składa. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci w dniu imienin, dużo szczęścia, zdrowia i radości. Niech Ci życie słodko płynie - w każdej chwili i godzinie.
Z okazji imienin życzę Ci: - Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń, - Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia, - Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą. Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz................. Po swojemu spełniaj się. Alu .....Wszystkiego co najpiękniejsze
Alu kochana...
Niech Ci chwila każda przemija wesoło.
Niech Cię zawsze otacza przyjaciół koło.
Los niech Cię obdarowuje pieniędzmi i zdrowiem.
Tego życzę Ci ja i moja rodzina :)
Całuje mocno Aga :)
Wszystkiego najlepszego z okazji I M I E N I N !!!
Z okazji imienin najlepsze zyczenia
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
Ja korzystając z tej sposobności,
życzę Ci w dniu imienin, dużo szczęścia,
zdrowia i radości.
Niech Ci życie słodko płynie - w każdej chwili i godzinie.
Alicjo, wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego .!!
Z okazji imienin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.
Wierszyków składać nie umiem ale Kochana Alu życzę Ci wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil.
Żyj tak, aby każdy
kolejny dzień był niesamowity
i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu
i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz................. Po swojemu spełniaj się.
Alu .....Wszystkiego co najpiękniejsze
Wszystkiego najlepszego
Dziękuję Wszystkim za życzenia.;-)