Forum

Kuchenne porady

Poszukuję przepisów na drinki

• Autor: andzia005 Data: 2010-06-22 10:26:43

Witajcie,
    Swojego czasu niewiem może z 2-3 miesiące temu jeden z użytkowników dodał masę przepisów na drinki i alkoholowe i bez alkoholowe.Owszem niewiem jak sie to stało ale nie mam w ulubionych.Cos mi sie kojarzy że uzytkownik chyba miał nick na"m" ale głowy sobie uciąć nie dam.Szukałam po przepisach ale nie moge znaleść.Może ktoś z was pamieta albo ma w ulubionych.
    Pozdrawiam
    andzia005

• Autor: gabisia Data: 2010-06-22 11:16:23

może chodzi o "asiasi", która usunęła konto posądzana o plagiat... ona chyba miała dużo takich napojów 

• Autor: jolka60 Data: 2010-06-22 11:17:00

Sądze,że chodzi tu o MAGDAITYLE,która w marcu tego roku zamieściła faktycznie sporo przepisów na drinki.
    Zobaczę w wolnym czasie,bo tez mam ich duży wybór w jednej z książek.Jeśli nie ma ich już na WŻ,postaram się dopisać.

• Autor: jolka60 Data: 2010-06-22 12:18:23

No właśnie,też sądzę,że  to MAGDAITYLE.

• Autor: andzia005 Data: 2010-06-23 07:49:35

Witajcie,
    I dobrze że sobie głowy nie dalam uciąć bo chodziłabym bez bo to była "asiasi".Niewiem czy jej przepisy to był plagiat bo tak daleko sie nie zagłębiałam ale te drinki były naprawdę smakowite no i nie zdązyłam zadnego wypróbować, a teraz kiedy jest okazja żeby zrobi to przepisów nie ma.Dziekuje za pomoc.
    Andzia005

• Autor: kapselek Data: 2010-07-03 20:04:27

Witaj.
    Może to nie "patriotyczne" wobec WŻ ale jest program "OutCook" polski i można tam usystematyzować swoje przepisy a także skorzystać z przepisów innych bo w wersji podstawowej jest b. uboga baza przepisów ale na stronie producenta były 3 bazy innych użytkowników i jedna poświęcona wyłącznie alkocholom. Sprubuj.Wszystko było "free"

Przejdź do pełnej wersji serwisu