Wyczytałam właśnie w necie: * Holandia: Nowe piersi zamiast zasiłku? Władze dwóch miasteczek w Holandii podjęły wspólną akcję - "Bogaty mąż zamiast pomocy państwa". Obliczyły, że wydając dobrze za mąż choćby 70 miejscowych kobiet, zaoszczędzą co najmniej 400 tysięcy euro rocznie na zasiłkach. W obu miejscowościach ponad 600 kobiet nie ma pracy. Aby zwiększyć atrakcyjność pań, urzędy są gotowe zainwestować w poprawę wyglądu każdej z nich nawet 1,5 tysiąca euro - na fryzjera, kosmetyczkę, dentystę i ubrania. Po zakończeniu "transformacji" chcą zarejestrować kandydatki w biurze matrymonialnym w sąsiednim Oentsjerku, które ma doświadczenie w wyszukiwaniu zamożnych panów.
Nie wiem, jak oni to policzyli... Ale inicjatywa samorządowa po prostu zwaliła mnie z nóg... Czy któryś z naszych kandydatów na cokolwiek (wyborów nam nie zabraknie w najbliższym i dalszym czasie) nie zgłasza przypadkiem takiego pomysłu? Bo jeśli zechce uczynić mnie piękną... no to kurczę!- co za mądry program wyborczy! Nie będę pytać o edukację... służbę zdrowia... euro... Afganistan... itd... To jakieś zupełnie nieistotne drobiazgi w porównaniu z moją ewentualną urodą!!!
A to nie jakiś dowcip na 1 czerwca??? Ja bym chętnie skorzytała z tego programu może wysłali by mnie na wczasy ochudzające zamiast operacji biustu. A bogaty mąż by się przydał oj bardzo, bardzo.
wiesz dla mnie to bardzo śmieszne dlatego pytam o 1 kwietnia. Ale jestem ciekawa jak by to miała wyglądać. Czy Pan bogaty dostanie taką Panią po tuningu z przydziału czy sam sobie wybiera???
Ale najgorsze to to, że jak państwo zainwestuje w taka panią, to ona już chyba ma niewiele do powiedzenia i ślub musi wziąć. A jak ją wybierze jakiś paskudny kaszalot???
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości: > Ale najgorsze to to, że jak państwo zainwestuje w taka panią, to ona już > chyba ma niewiele do powiedzenia i ślub musi wziąć. A jak ją wybierze > jakiś paskudny kaszalot???
szkoda ,że ja Ci nie mogę kandydata wybrać. Dla Ciebie znalazłabym takiego, o idealnych wymiarach 40-90-40, tzn 40 stopni gorączki, 90 lat i 40 milionów na koncie:)))
Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej Łapicki, też poleciał na młodą.:)
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości: > Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety > na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na > wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej > Łapicki, też poleciał na młodą.:)
No, jak kobieta idzie spac z tapeta z całego dnia, na twarzy ... Co do A.Ł,. nie poleciał na młodą, raczej ona na niego(?!czy?!). On szybciej chyba upadłby na nią.
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości: > Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety > na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na > wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej > Łapicki, też poleciał na młodą.:)
Ja mimo swoich stu lat... też "poleciałbym" na młodą... Bahus
Wyczytałam właśnie w necie:
* Holandia: Nowe piersi zamiast zasiłku?
Władze dwóch miasteczek w Holandii podjęły wspólną akcję - "Bogaty mąż zamiast pomocy państwa". Obliczyły, że wydając dobrze za mąż choćby 70 miejscowych kobiet, zaoszczędzą co najmniej 400 tysięcy euro rocznie na zasiłkach. W obu miejscowościach ponad 600 kobiet nie ma pracy. Aby zwiększyć atrakcyjność pań, urzędy są gotowe zainwestować w poprawę wyglądu każdej z nich nawet 1,5 tysiąca euro - na fryzjera, kosmetyczkę, dentystę i ubrania. Po zakończeniu "transformacji" chcą zarejestrować kandydatki w biurze matrymonialnym w sąsiednim Oentsjerku, które ma doświadczenie w wyszukiwaniu zamożnych panów.
Nie wiem, jak oni to policzyli...
Ale inicjatywa samorządowa po prostu zwaliła mnie z nóg...
Czy któryś z naszych kandydatów na cokolwiek (wyborów nam nie zabraknie w najbliższym i dalszym czasie) nie zgłasza przypadkiem takiego pomysłu?
Bo jeśli zechce uczynić mnie piękną... no to kurczę!- co za mądry program wyborczy! Nie będę pytać o edukację... służbę zdrowia... euro... Afganistan... itd...
To jakieś zupełnie nieistotne drobiazgi w porównaniu z moją ewentualną urodą!!!
A to nie jakiś dowcip na 1 czerwca??? Ja bym chętnie skorzytała z tego programu może wysłali by mnie na wczasy ochudzające zamiast operacji biustu. A bogaty mąż by się przydał oj bardzo, bardzo.
Ja też się piszę na ten program zwłaszcza jeżeli chodzi o bogatego męża.
Użytkownik boroweczka25 napisał w wiadomości:
> Ja też się piszę na ten program zwłaszcza jeżeli chodzi o bogatego
> męża.
To poproszę o numer telefonu....
Bahus
Moj nr czy tego ewentualnego kandydata?
Użytkownik boroweczka25 napisał w wiadomości:
> Moj nr czy tego ewentualnego kandydata?
No ja mimo bardzo modnej ostatnio tolerancji....męża nie szukam
Bahus
Bahusku ale może fajnego konta szukasz?
Z zagranicy; 2010-06-15; "Rzeczpospolita" :)
wiesz dla mnie to bardzo śmieszne dlatego pytam o 1 kwietnia. Ale jestem ciekawa jak by to miała wyglądać. Czy Pan bogaty dostanie taką Panią po tuningu z przydziału czy sam sobie wybiera???
Ale najgorsze to to, że jak państwo zainwestuje w taka panią, to ona już chyba ma niewiele do powiedzenia i ślub musi wziąć. A jak ją wybierze jakiś paskudny kaszalot???
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości:
> Ale najgorsze to to, że jak państwo zainwestuje w taka panią, to ona już
> chyba ma niewiele do powiedzenia i ślub musi wziąć. A jak ją wybierze
> jakiś paskudny kaszalot???
Pewien pan kaszalotem nazwal plec piekna :)))))
bo sam lustra nie miał w domu :)))))
.....chyba wiem który,ale nie jestem pewna:)
Przystojny to ci on jest ,trzeba przyznac :))))
Czyli mowa o J.K???
No co Ty !!!!!! blad :)))
Szukaj dalej przeciez byla o tym mowa
No to ja już nie wiem ,możesz mi napisać na priv ,któż to taki???
Może być kulawy, garbaty - byle był bogaty..
to według ludowego porzekadła...
Panie powinny wybierać, moje pierwsze pytanie byłoby o stan konta a potem czy ma jakieś zobowiązania finansowe
szkoda ,że ja Ci nie mogę kandydata wybrać. Dla Ciebie znalazłabym takiego, o idealnych wymiarach 40-90-40, tzn 40 stopni gorączki, 90 lat i 40 milionów na koncie:)))
... lepiej 40 lat, 90 milionów(w$) i ... 40-tą żoną zostać
O takim marzę
Ja bym została jedyną , z którą już nic nie da się zrobić
... nie żartuj, ... a to i dziecka też nie?
Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej Łapicki, też poleciał na młodą.:)
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
> Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety
> na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na
> wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej
> Łapicki, też poleciał na młodą.:)
No, jak kobieta idzie spac z tapeta z całego dnia, na twarzy ...
Co do A.Ł,. nie poleciał na młodą, raczej ona na niego(?!czy?!).
On szybciej chyba upadłby na nią.
Wiesz, różnie bywa, może wodę wyłączyli akurat:)
Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:
> Trzeba jeszcze jako tako wyglądać po wstaniu z łóżka:) kupa tapety
> na twarzy to nie wszystko, no i mieć to coś w sobie, największą szansę na
> wyjście za mąż, mają raczej dziewczyny młode, aktor Andrzej
> Łapicki, też poleciał na młodą.:)
Ja mimo swoich stu lat... też "poleciałbym" na młodą...
Bahus
Kto potem by Cię podniósł jakbyś poleciał na młodą?
W tych sprawach nigdy "przed" nie myślę co będzie "po"....
Bahus
a powinieneś
A czemuż to?
Bardzo chętnie przystąpiłbym się do tego programu...ale mam takie małe do kandydatki wymaganie...odpowiednia grupa krwi
Bahus
Jaka to grupa Bahusku?
A Rh minus.........
Ot i problema ja mam minus ale B
Bahusie B Ci odpowiada bo jest kandydatka. Tylko z Rh będziesz musiał sobie jakoś poradzić
Kurczę bym się załapała tylko ten minus na końcu u Ciebie,a u mnie plus widnieje....ech wielka szkoda:)
To moja grupa krwi
Tylko co Ty zrobisz z Adasiem?
No i czy aby na pewno potrzebujesz poprawy?
Choć z drugiej strony - darmowy fryzjer, kosmetyczka, ciuchy...
Czy to moze juz tak przyszłościowo dla nieletnich?