Witajcie błagam was podajcie mi ten przepis bo jakoś nie mogę go znależć a uczciwie muszę stwierdzić że jest to najlepszy tort jaki mi się udało upiec :)
to był chyba mani23 przepis , ale ona odeszła z wż i usuneła już swoje przepisy
a może ktoś go ma u siebie i udostępni był po prostu rewelacyjny
Mania teraz urzęduje na garnek.pl jako mania99; znalazłam zdjęcie tego tortu, http://www.garnek.pl/mania99/8512114/tort-czekoladowy-i-bounty ale przepisu niestety tam nie ma. Może napisz do niej to podeśle ci.
Witaj,wysłałam Ci na poczte wż,mam nadzieje że to ten.
zaintrygował mnie ten tort, moge tez prosic o przepis (na priva)?!
Przepis poszedł.
czy ja tez moge prosic:)
To i ja bardzo proszę o przepis na ten tort. Wygląda smacznie :)Z góry dziękuję.
Jeśli jeszcze jedna prośba o przepis Cię nie zdenerwuje, to ja też bardzo bym prosiła
i ja i ja też proszę!!!!!!
Jeśli to nie ten, to ja mam w domu wydrukowany przepis mani. Daj znać na PW to Ci wieczorem podeślę.
czy ja też mogę prosić o przepis :)
To i ja serdecznie poproszę jesli można.
to i ja pięknie proszę
ja też proszę :D??
A ja tez moge prosic? Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam. alianz@wp.pl
Witajcie błagam was podajcie mi ten przepis bo jakoś nie mogę go znależć a uczciwie muszę stwierdzić że jest to najlepszy tort jaki mi się udało upiec :)
to był chyba mani23 przepis , ale ona odeszła z wż i usuneła już swoje przepisy
a może ktoś go ma u siebie i udostępni
był po prostu rewelacyjny
Mania teraz urzęduje na garnek.pl jako mania99; znalazłam zdjęcie tego tortu, http://www.garnek.pl/mania99/8512114/tort-czekoladowy-i-bounty ale przepisu niestety tam nie ma. Może napisz do niej to podeśle ci.
Witaj,wysłałam Ci na poczte wż,mam nadzieje że to ten.
zaintrygował mnie ten tort, moge tez prosic o przepis (na priva)?!
Przepis poszedł.
czy ja tez moge prosic:)
To i ja bardzo proszę o przepis na ten tort. Wygląda smacznie :)
Z góry dziękuję.
Jeśli jeszcze jedna prośba o przepis Cię nie zdenerwuje, to ja też bardzo bym prosiła
i ja i ja też proszę!!!!!!
Jeśli to nie ten, to ja mam w domu wydrukowany przepis mani. Daj znać na PW to Ci wieczorem podeślę.
czy ja też mogę prosić o przepis :)
To i ja serdecznie poproszę jesli można.
to i ja pięknie proszę
ja też proszę :D??
A ja tez moge prosic? Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam. alianz@wp.pl