Kochani, macie może jakieś ciekawe pomysły co dzici w wieku 6, 4 lat mogłyby zrobić same dla taty, nie chcemy znowu robic laurek a innych pomysłów brak.
Ja też myślę od samego ranka jaką niespodziankę przygotować z dziećmi dla tatusia. Dziewczynki mają 2,5 oraz 5 latek i zrobimy tatusiowi chyba przyjęcie takie skromniutkie ale będą baloniki i piszczałki oraz korona dla taty i berło. Skoro dzisiaj jego święto więc niech poczuje się królem a my będziemy spełniać jego życzenia (no może nie wszystkie hi hi). Wydaje mi się że może być zabawnie
Kochani, macie może jakieś ciekawe pomysły co dzici w wieku 6, 4 lat mogłyby zrobić same dla taty, nie chcemy znowu robic laurek a innych pomysłów brak.
Ja też myślę od samego ranka jaką niespodziankę przygotować z dziećmi dla tatusia.
Dziewczynki mają 2,5 oraz 5 latek i zrobimy tatusiowi chyba przyjęcie takie skromniutkie ale będą baloniki i piszczałki oraz korona dla taty i berło. Skoro dzisiaj jego święto więc niech poczuje się królem a my będziemy spełniać jego życzenia (no może nie wszystkie hi hi).
Wydaje mi się że może być zabawnie
No właściwie przez ten jeden dzień to niech ma wrażenie, że jest królem he he he