Tak się składa, że także pracuję na Ubuntu i FF i na tym zestawie powiadomienia działają. Problem zapewne polega na tym, że okienko z informacją pojawia się dość późno, po załadowaniu wszystkich reklam itp. W efekcie, przy szybkim klikaniu pomiędzy stronami czasami można się nie doczekać tego okienka. Upewnij się, że czekasz do momentu załądowania wszystkich elementów.
Mi przychodzą z opóźnieniem, Żarcie ma niejaką czkawkę podczas ładowania, ale mam właśnie to samo co Ty, łącze z UPC, które pozostawia wieeeele do życzenia :/
Od ok. miesiąca nie otrzymuję powiadomień o otrzymanej poczcie. Myslałam, że to przejściowe, a tym czasem nic się nie zmienia. Mam neostradę 1Mb i korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox.
No cóż, zgłaszałam kiedyś, że zniknęły mi przepisy z ulubionych. Wkn pisała, że przkaże Pampasowi. Do dzisiaj przepisów nie ma. Zastanawiałam się nawet czy o tym problemie pisać. Zwykle moje posty pozostają bez odpowiedzi.
Kiedy Ci zniknęły przepisy z ulubionych? Przed wprowadzonymi zmianami czy już po nich? Jeśli przed to jeśli jakiś użytkownik usunął konto a Ty miałaś jakieś jego przepisy to te przepisy automatycznie zniknęły razem z kontem użytkownika. Dopiero po wprowadzonej zmianie przepisy nie znikają po usunięciu przez użytkownika konta. Jeśli więc użytkownik usunął konto to jego przepisy jeśli miałaś w ulubionych u Ciebie zostają, ale inni użytkownicy, którzy nie dodali danego przepisu do ulubionych tego przepisu nie mają.
Nie mam powiadamiania o nowych przychodzących PW.
Ubuntu, FF, Galeon
Mam operę i mam powiadomienia
Tak się składa, że także pracuję na Ubuntu i FF i na tym zestawie powiadomienia działają. Problem zapewne polega na tym, że okienko z informacją pojawia się dość późno, po załadowaniu wszystkich reklam itp. W efekcie, przy szybkim klikaniu pomiędzy stronami czasami można się nie doczekać tego okienka. Upewnij się, że czekasz do momentu załądowania wszystkich elementów.
A to możliwe. Mam najwolniejsze łącze na UPC. :-)
Mi przychodzą z opóźnieniem, Żarcie ma niejaką czkawkę podczas ładowania, ale mam właśnie to samo co Ty, łącze z UPC, które pozostawia wieeeele do życzenia :/
Od ok. miesiąca nie otrzymuję powiadomień o otrzymanej poczcie. Myslałam, że to przejściowe, a tym czasem nic się nie zmienia.
Mam neostradę 1Mb i korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox.
O swoim problemie napisz do Pampasa. On będzie wiedział co zrobić.
Toffik ja pisałam do niego i na gg i na PW. Problemu nie rozwiązano ani słowa nie napisano więc czuje się dość dziwnie.
No cóż, zgłaszałam kiedyś, że zniknęły mi przepisy z ulubionych. Wkn pisała, że przkaże Pampasowi. Do dzisiaj przepisów nie ma.
Zastanawiałam się nawet czy o tym problemie pisać. Zwykle moje posty pozostają bez odpowiedzi.
Kiedy Ci zniknęły przepisy z ulubionych? Przed wprowadzonymi zmianami czy już po nich? Jeśli przed to jeśli jakiś użytkownik usunął konto a Ty miałaś jakieś jego przepisy to te przepisy automatycznie zniknęły razem z kontem użytkownika. Dopiero po wprowadzonej zmianie przepisy nie znikają po usunięciu przez użytkownika konta. Jeśli więc użytkownik usunął konto to jego przepisy jeśli miałaś w ulubionych u Ciebie zostają, ale inni użytkownicy, którzy nie dodali danego przepisu do ulubionych tego przepisu nie mają.
Przepisy zniknęły po wprowadzonej zmianie. Martynka 13 nie zlikwidowała konta. Usunęła tylko przepisy.
Jak pojawi się Pampas zapytam o te przepisy:) Pamiętasz może jakie przepisy Ci zniknęły?
Ten zapisany w ulubionych to
a może pomysł na..
W nazwie była też gwiazdka ale nie pamiętam w którym miejscu
Jak pojawi się Pampas to go o to zapytam:)
Dziękuję:)
Kiedy do niego pisałaś?