pyszny,smakowity,rewelacyjny ale go nie mam i proszę znowu o pomoc,ona miała dwa o ile pamiętam,oba z kobiecymi imionami,mi chodzi o ten z wiśniami co jest lepszy na drugi lub nawet 3 dzień to imię to na 50% była p.Zosia dziękuję
Przepis jest dostepny dla wszystkich, ktorzy go wczesniej dodali do ulubionych. Dzieki Pampasowi :)), przepisy w ulubionych zostaja mimo usuwanych kont (wczesniej przepisy z ulubionych tez "znikaly" razem z autorem).
pyszny,smakowity,rewelacyjny ale go nie mam i proszę znowu o pomoc,ona miała dwa o ile pamiętam,oba z kobiecymi imionami,mi chodzi o ten z wiśniami co jest lepszy na drugi lub nawet 3 dzień
to imię to na 50% była p.Zosia
dziękuję
Ja znalazłam http://wielkiezarcie.com/recipe52734.html mogę otworzyć i dodać do ulubionych
Niestety mi wyskakuje ze przepis jest usuniety:(
Ty go lepiej skopiuj tu!!!!
Mnie też wyskakuje że przepis jest usunięty a szkoda.
Przepis jest , wydrukowałam go sobie.
Przepis jest dostepny dla wszystkich, ktorzy go wczesniej dodali do ulubionych. Dzieki Pampasowi :)), przepisy w ulubionych zostaja mimo usuwanych kont (wczesniej przepisy z ulubionych tez "znikaly" razem z autorem).
Ze strony WZ jest usuniety razem z kontem.
Masz rację, zapomniałam ,że przepis ten dałam do ulubionych. Dlatego mogłam go wydrukować. ))