Kochani proszę o Wasze głosy na moją córeczkę Milenkę .Nie jest to konkurs o super nagrodę jak w przypadku "zielonego podwórka".Jest to zabawa a ewentualny upominek od firmy miła sprawa:) Na udział w konkursie dla dzieci namówiły mnie mama i teściowa, żyć nie dawały:) Dziękujemy serdecznie.
Głos oddany.Śliczna Twoja córeczka i urodziła się w tym samym dniu co moja córka.Tylko moja córka 38 lat temu. Hi hi. Niech się zdrowo chowa. Pozdrawiam:))
Kochani proszę o Wasze głosy na moją córeczkę Milenkę .Nie jest to konkurs o super nagrodę jak w przypadku "zielonego podwórka".Jest to zabawa a ewentualny upominek od firmy miła sprawa:) Na udział w konkursie dla dzieci namówiły mnie mama i teściowa, żyć nie dawały:) Dziękujemy serdecznie.
Proszę :)) Już aktywny :)
Glos oddany:)
Cudna !!!! Zagłosowane :))
Sliczna dzidzia .Glos oddany
zrobione :) ależ ma cudne oczyska :)
glos oddany..
I głosik oddany, śliczne ma oczka, ta Twoja Koteczka:)
Głos oddany.Śliczna Twoja córeczka i urodziła się w tym samym dniu co moja córka.Tylko moja córka 38 lat temu. Hi hi. Niech się zdrowo chowa. Pozdrawiam:))
Poszło - 41 głos, życzę powodzenia:)
Głos oddany, śliczności malutkie;)))
Hop, i drugi raz:)
Sliczna dziewuszka! Glos oddany.
Głos oddany;)
Zagłosowałam wczoraj bo dziecko jest tak wspaniałe, e nie mogłam postąpić inaczej. Dziś już nie mogę głosować bo pisze, że głos jest uznany.
Zaglosowane;)
Głos oddany.
Głos uznany