Witajcie, Od piatku nie miałam internetu bo ktoś ukradł kabel i cały blok bez internetu był, dopiero dziś pojawił sie na nowo. I niewiem co się stało ale mój komputer po załączeniu sie jest niebieski tzn, jakbym nakleiła na ekran niebieską folie i przez nia patrzała na ekran. niewiem czy to dobrze wytłumaczyłam ale inaczej nie potrafię . Co to może być?? Pozdrawiam Andzia005
Witajcie,
Od piatku nie miałam internetu bo ktoś ukradł kabel i cały blok bez internetu był, dopiero dziś pojawił sie na nowo. I niewiem co się stało ale mój komputer po załączeniu sie jest niebieski tzn, jakbym nakleiła na ekran niebieską folie i przez nia patrzała na ekran. niewiem czy to dobrze wytłumaczyłam ale inaczej nie potrafię . Co to może być??
Pozdrawiam
Andzia005
Najprawdopodobniej nie łączy któryś z pinów na styku monitor -> karty graficzna. Docisnąć, poruszać... albo padł monitor.
Własnie może cos nie styka, przerabiałam to.
Udało mi się zrobić zrzut ekranu mam nadzieje że uda mi się teraz wstawic tutaj to zdjecie.

Jest udało się.
Pozdrawiam
Andzia005
a może spróbuj coś na panelu sterowniczym monitora ustawić.Ustawienia kolorów i kontrast. Twoje zdjęcie wydaje się być normalne.
Ja nie widzę tutaj nic złego, widać normalną stronę internetową.
Witajcie ,
Dziekuje za szybka odpowiedź jak się okazało wystarczyło podociskać kable i działa .Jestescie super,dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
Andzia005