Mam problem z kremem do ciemnego biszkoptu tzn wiem ze najlepiej pasuje bita smietana i krem karpatkowy i kawowy i czekoladowy i waniliowy ale czy pasuje ptasie mleczko np truskawkowe z truskwakami i jagodowe z jagodami?? Klijentka sobie tak zarzyczyla a ja sie zastanawiam czy nie zaproponowac jej czegos innego .... Poradzcie ....
Życzenie klienta jest święte. Na dzień dzisiejszy (gorące dni) pasuje każdy krem, który po godzinie nie popłynie na stole. To powinno stanowić podstawowe krytrerium wyboru.
Użytkownik Gośk@ napisał w wiadomości: > Mam problem z kremem do ciemnego biszkoptu tzn wiem ze najlepiej pasuje bita > smietana i krem karpatkowy i kawowy i czekoladowy i waniliowy ale czy pasuje > ptasie mleczko np truskawkowe z truskwakami i jagodowe z jagodami?? Klijentka > sobie tak zarzyczyla a ja sie zastanawiam czy nie zaproponowac jej czegos > innego ....Poradzcie .... Gosiu,oczywiscie,ze pasuje ptasie mleczko.Dzisiaj laczy sie rozne smaki.Calos mozesz oblac polewa czekoladowa:) Znasz czekolade z chili i owocowym musem?-kiedys nie do pomyslenia,a dzisiaj mozna sie nia zajadac:)
Mam problem z kremem do ciemnego biszkoptu tzn wiem ze najlepiej pasuje bita smietana i krem karpatkowy i kawowy i czekoladowy i waniliowy ale czy pasuje ptasie mleczko np truskawkowe z truskwakami i jagodowe z jagodami??
Klijentka sobie tak zarzyczyla a ja sie zastanawiam czy nie zaproponowac jej czegos innego ....
Poradzcie ....
Życzenie klienta jest święte. Na dzień dzisiejszy (gorące dni) pasuje każdy krem, który po godzinie nie popłynie na stole.
To powinno stanowić podstawowe krytrerium wyboru.
Użytkownik Gośk@ napisał w wiadomości:
> Mam problem z kremem do ciemnego biszkoptu tzn wiem ze najlepiej pasuje bita
> smietana i krem karpatkowy i kawowy i czekoladowy i waniliowy ale czy pasuje
> ptasie mleczko np truskawkowe z truskwakami i jagodowe z jagodami?? Klijentka
> sobie tak zarzyczyla a ja sie zastanawiam czy nie zaproponowac jej czegos
> innego ....Poradzcie ....
Gosiu,oczywiscie,ze pasuje ptasie mleczko.Dzisiaj laczy sie rozne smaki.Calos mozesz oblac polewa czekoladowa:)
Znasz czekolade z chili i owocowym musem?-kiedys nie do pomyslenia,a dzisiaj mozna sie nia zajadac:)