Chce Wam przedstawic naszego nowego domownika.Mieszka z nami od 2 dni, jest taki slodki,ze mozna go zjesc.Nie ma jeszcze imienia.Bedze ochrzczony w sobote po meczu Niemcy:Atgentyna.Jesli Niemcy wygraja- bedzie mial na imie Jogi (to skrot od Joachim Löw), jak wygra Argentyna - nazwiemy go Diego a jak bedzie remis (nie liczac oczywiscie dogrywki lub karnych) bedze sie nazywal Pele.Oto On:
Jak widac na zdjeciach tez lubi WZ:)Czyzby nowy uzytkownik??????
Piękny kocurek, i te skarpetki... Nie przejmuj się na razie, że jest lekko na bakier z komputerem i nie wie, do czego służy Mysza Mouse oraz drukarka - wyrobi się chłopak. A wtedy strzeż się, strzeż, bo sami nie wiemy, co wyrabiają i jakie strony www oglądają nasze zwierzaki, kiedy nie ma nas w domu, a komputer stoi wolny :D
Chce Wam przedstawic naszego nowego domownika.Mieszka z nami od 2 dni, jest taki slodki,ze mozna go zjesc.Nie ma jeszcze imienia.Bedze ochrzczony w sobote po meczu Niemcy:Atgentyna.Jesli Niemcy wygraja- bedzie mial na imie Jogi (to skrot od Joachim Löw), jak wygra Argentyna - nazwiemy go Diego a jak bedzie remis (nie liczac oczywiscie dogrywki lub karnych) bedze sie nazywal Pele.Oto On:
Jak widac na zdjeciach tez lubi WZ:)Czyzby nowy uzytkownik??????
Oj,śliczny,gratuluję.
o kurcze! boskie futro!! niech się zdrowo chowa :)
No to śliczny ten nasz nowy użytkownik.Taki słodziutki,że hej.
Piękny kocurek, i te skarpetki...
Nie przejmuj się na razie, że jest lekko na bakier z komputerem i nie wie, do czego służy Mysza Mouse oraz drukarka - wyrobi się chłopak.
A wtedy strzeż się, strzeż, bo sami nie wiemy, co wyrabiają i jakie strony www oglądają nasze zwierzaki, kiedy nie ma nas w domu, a komputer stoi wolny :D
A czemu ja nie mam takich nóg i lasek na WŻecie tylko jakieś lattające lotto?
Użytkownik jareksz napisał w wiadomości:
> A czemu ja nie mam takich nóg i lasek na WŻecie tylko jakieś
> lattające lotto?
Dobre hihi:)))
A kotek śliczny
Dlaczego ja nie lubię kotów?! Ten jest baaardzo fotogeniczny ;)
Jogi mi dię najbardziej podoba ,a kotek śliczny.
Schrupałabym go,jest taki słodziutki.
Fajny ten maluszek ,widać po mordce ,że psotnik :)
Skopolendro wklejaj więcej zdęć, bo mogłabym patrzeć na niego bez końca. Jest śliiiiiiczny!!!!!!!!.
Słodziak!!!! Śliczne maleństwo...będzie pociechą wszystkich domowników i gości:))
Cudny kociaczek:) a zdjęcie z piłeczką superpozuje jak koci model, na nim :)
Juz wiem - nazywa sie JOGI !!!:)- dziekuje za cieple slowa:)