Boróweczko, życzę Ci stu lat w zdrowiu- to przede wszystkim, życzę Ci spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń. Duuuuużo szczęścia. Buziaki
Życzenia dla Ciebie, Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim, Pokaż im wszystkim!
Zdróweczka, słoneczka w ilościach rozsądnych, uśmiechu i bez liku powodów do niego, szcęścia całe góry. Życzenia troszkę spóźnione ale wczoraj wszystko kręciło sę wokół podwórka. Buziaczki. Miłego pomininowego dnia
Z bukietem róż nie mogłam przyjść
by złożyć Ci życzenia lecz proszę los
by przyszedł sam i spełnił Twe najskrytsze
marzenia.
Wszystkiego najlepszego Halinko z okazji Imienin życzy Zosia
Boróweczko, życzę Ci stu lat w zdrowiu- to przede wszystkim, życzę Ci spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń. Duuuuużo szczęścia. Buziaki
Wszystkiego najlepszego, Halinko!
Zdrwowia, szczęścia, pomyślności, dużo kasy, mało zmartwień i niezmiennego dobrego humoru!
Wszystkiego najlepszego w dniu inienin:)
Przesyłam serdeczne życzenia. Nina
Życzenia dla Ciebie, Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim, Pokaż im wszystkim!
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego!!!
Boróweczko, spełnienia marzeń, zdrowia, pogody ducha, uśmiechu od ucha do ucha :)))))
Wszystkiego Najlepszego :)
Moc najserdeczniejszych życzeń, dużo radości i zdrowia
życzy Agnieszka :)
Wszystkiego, co najlesze:)
Wszystkiego co najlepsze.!
Wszystkiego najlepszego.
Samych sonecznych dni!
Dziękuję Wszystkim za pamięć i życzenia. Łezka mi się w oku zakręciła. Jesteście kochani.
Zdróweczka, słoneczka w ilościach rozsądnych, uśmiechu i bez liku powodów do niego, szcęścia całe góry. Życzenia troszkę spóźnione ale wczoraj wszystko kręciło sę wokół podwórka. Buziaczki. Miłego pomininowego dnia
Dziękuję bardzo.