Wiecie co biorę sobie urlop od WŻ do września ,tak na poważnie ,jestem już zmęczona,muszę ochłonąć,zapomnieć,a po wakacjach wszystko wróci do normy:) Także trzymajcie się cieplutko ,udanych wakacji,opalajcie się z umiarem i miłych dyskusji na forum:)
Agaciu !! To znaczy , ze nawet prawym okiem nie łypniesz na ... stronke ... ??? "" Zmęczona , zapomnienieć '' tak WZ wymęczył Ciebie ?? Wypoczywaj ..zapominaj ... relaksuj się ...!!
Wiecie co biorę sobie urlop od WŻ do września ,tak na poważnie ,jestem już zmęczona,muszę ochłonąć,zapomnieć,a po wakacjach wszystko wróci do normy:)
Także trzymajcie się cieplutko ,udanych wakacji,opalajcie się z umiarem i miłych dyskusji na forum:)
trzymaj sie agaciu.
W takim razie- do września:) Agaciu, również miłych wakacji Tobie życzę, dużo fajnych chwil i udanego wypoczynku:)
Agaciu !! To znaczy , ze nawet prawym okiem nie łypniesz na ... stronke ... ??? "" Zmęczona , zapomnienieć '' tak WZ wymęczył Ciebie ??
Wypoczywaj ..zapominaj ... relaksuj się ...!!
Odpoczynek wskazany, ale czy wytrzymasz??
da sie wytrzymać, ja bez problemu wytrzymałem ponad rok
Dołączył 2010-06-05 23:45:2 ej, chyba kila dni !!!!!!
ej ale to 2 konto:)
Heja :)
Nie chcę być natrętna, ale tak się szczęsliwie złożyło, że mam czas, by wysłychac długiej i skomplikowanej histroi ( tak kiedyś pisałeś )
co za różnica czy bedziesz znać tą historie i mój były nick, możesz tylko zgadywać
Też chciała bym się dowiedzieć pod jakim nickiem wcześniej byłeś. Jeżeli nie tu to na priv.
A ktoś Ty ?? :)
"ja to ja a nie imię i nazwisko"
No wiesz!! Takie świństwo mi robić!! Tego się po Tobie nie spodziewałem!! To z się teraz będę kłucił?! :-)))))))))))))))))
Będzie nam Ciebie brakować. Twarda jesteś skoro tak długo wytrzymasz. Ja nie wytrzymała bym 1 dnia przerwy bez WZ. Czekam na Twój powrót.