Zauważyłem w innym wątku, że jest zapotrzebowanie na "przeglądy". A ponieważ popyt kształtuje podaż postanowiłem więc zaoferować swoje uzdolnienia i szerokie kopmetencje w tym zakresie. Gdyby jednak ilość chętnych przekraczyła moje możliwości majsterkowicza (a jak trzeba to i również "złotej rączki"), to proszę się nie stresować...posiadam wielu kolegów, którzy mi chętnie mi w tych pracach pomogą a w skrajnych przypadkach nawet wyręczą. Bahus
Foka!! Ale jak Bahus zarejestruje działalność, to za przegląd trza będzie bulić.. Może nawet słono... A co to za przyjemność??Wydawać pieniądze??? A jeszcze jakby "pan złota rączka" okazał się faktycznie złoty, to ceny mogłyby drastycznie rosnąć, z przeglądu na przegląd.. ;/
Mimo wszystko - ja dziękuję.. Miałam przegląd niedawno- mój fachman stwierdził, że wszystko gra!! Ja też byłam zadowolona :D:D:D
Ja jestem chętna ale jest jeden warunek. Jak dla mnie Mężczyzna wykonujący prace domowe musi mieć strój roboczy czyli... slipki. W zasadzie stringi też sąmile widziane. Piszesz się ???
Stringom mówię zdecydowanie NIE!!!! Niby sobie spokojnie leżą, a tu nagle w pewnych sytuacjach zaczynają się potwornie wrzynać....dobre dla kobiet a nie dla majsterkowiczów....Slipy mogą ewentualnie być....Jednak wtedy przegląd będzie niepełny... Bahus
Wprawdzie jestem okropnie zardzewiala, ale jak to sie mowi: "jak raz nauczysz sie jazdy na rowerze, to nigdy juz tej sztuki nie zapomnisz"...........mam tylko watpliwosci co do tej "zlotej raczki".........nie zadrzy ze starosci za bardzo.........stu letnia ma prawo bladzic:)))))))))))))))
Dorota, wszystko potrafię sobie wyobrazić, ale co oznacza w slangu "sprawdzić stan gaśnicy"?Czyja ta gaśnica ma być? Jego? Bahus ma spradzić, czy potrafiłby ugasić ogień? A może "gaśnica" to spieniona kobieta? I wyzwanie Bahusowi rzuciłaś. Ma mieć kontakt ze spienioną/ wpienioną kobietą i przeżyć?:) Oby ta piana ze złości była, a nie z wścieklizny....choć w sumie nie wiadomo ,co gorsze:)
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > > 100 latek juz zapomnial o wlasnym watku.........w tym wieku ma > prawo:))))))) > > Myślę,że nie zapomniał > Po prostu się wystaraszył
Korzystał z pięknej pogody i całymi dniami leniuchował na działce,
Użytkownik Alll napisał w wiadomości: > Wiesz Bahusie miałabym chętną to przegladu. Tylko ona nie wyraża zgody na > części używane, ani po renowacji. Musi być nówka-szttuka ;))))
Ja szrotem się nie zajmuję, co najwyżej stosuję części lekko używane. "Nówki" to używają mechanicy ze szkół podstawowych ale oni nie mają doświadczenia w przeglądach....co najwyżej małe majsterkowania przysposabiające do zawodu. Bahus
Użytkownik agus2404 napisał w wiadomości: > jesooo.. a ja naiwna myślałam, że przysposobienie do zawodu to dopiero w, > co najmniej, średniej szkole.. no.. może w gimnazjum.. Matko...
No cóż, edukacja w tej branży wiekowo schodzi coraz niżej ....:D
Tak sobie czytam i czytam i sie zastanawiam co wy chcecie sobie ogladac? Jedni w strigach... inni daja do przegladu mezowi... ale lepszym specem jest Bahus, wiec co niektore chca pokazac jemu....
Zauważyłem w innym wątku, że jest zapotrzebowanie na "przeglądy". A ponieważ popyt kształtuje podaż postanowiłem więc zaoferować swoje uzdolnienia i szerokie kopmetencje w tym zakresie. Gdyby jednak ilość chętnych przekraczyła moje możliwości majsterkowicza (a jak trzeba to i również "złotej rączki"), to proszę się nie stresować...posiadam wielu kolegów, którzy mi chętnie mi w tych pracach pomogą a w skrajnych przypadkach nawet wyręczą.
Bahus
Foka!! Ale jak Bahus zarejestruje działalność, to za przegląd trza będzie bulić.. Może nawet słono... A co to za przyjemność??Wydawać pieniądze???
A jeszcze jakby "pan złota rączka" okazał się faktycznie złoty, to ceny mogłyby drastycznie rosnąć, z przeglądu na przegląd.. ;/
Mimo wszystko - ja dziękuję.. Miałam przegląd niedawno- mój fachman stwierdził, że wszystko gra!! Ja też byłam zadowolona :D:D:D
Ja za przegląd dziękuję. Mój mąż jest najlepszy we wszystkich przeglądach.
Użytkownik as napisał w wiadomości:

> Ja za przegląd dziękuję. Mój mąż jest najlepszy we wszystkich
> przeglądach.
A masz porównanie?
Bahus
Ja jestem chętna ale jest jeden warunek. Jak dla mnie Mężczyzna wykonujący prace domowe musi mieć strój roboczy czyli... slipki. W zasadzie stringi też sąmile widziane. Piszesz się ???
Stringom mówię zdecydowanie NIE!!!! Niby sobie spokojnie leżą, a tu nagle w pewnych sytuacjach zaczynają się potwornie wrzynać....dobre dla kobiet a nie dla majsterkowiczów....Slipy mogą ewentualnie być....Jednak wtedy przegląd będzie niepełny...
Bahus
Fuuuuu stringi dawno wyszly z mody na szczescie....
Jestem tak zadowolona, że porównania nie potrzebuję.
Bahus, zrób przegląd przepisów pod kątem zasadności zamieszczania w danej kategorii...
;)))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:

> Bahus, zrób przegląd przepisów pod kątem zasadności
> zamieszczania w danej kategorii... ;)))))
Till....to nie ta branża....
Bahus
a jaka?
Dlatego Ci właśnie to proponuję!
Zabrałabym Cię z nami na Majorkę, a nóż dodatkowy przegląd by się przydał, ale skoro nie lubisz stringów, to nici z wycieczki:)
Wprawdzie jestem okropnie zardzewiala, ale jak to sie mowi: "jak raz nauczysz sie jazdy na rowerze, to nigdy juz tej sztuki nie zapomnisz"...........mam tylko watpliwosci co do tej "zlotej raczki".........nie zadrzy ze starosci za bardzo.........stu letnia ma prawo bladzic:)))))))))))))))
Jak zadrży to źle? Przecież to wyjdzie na plus....nie sądzisz ?
Bahus
No tak , oszczednosc energii, czyli ochrona srodowiska...........
bahus ja się pisze na ten przegląd. Przed urlopem ponoć przeglądy są bardzo zalecane :)
A potrafisz sprawdzić?:
-szczelność instalacji,
-ogumienie,
-stan tablic rejestracyjnych,gaśnicy i trójkąta ostrzegawczego,
-stan okładzin,bębnów,zderzaków,amortyzatorów,zawieszenia,układu kierowniczego,układu wydechowego,
-wycieki i emisję zanieczyszczeń gazowych,
-prawidłowość działania urządzeń sygnalizacyjnych,
-używasz szarpaków?
Jesli tak to można zastanowić sie nad zrobieniem u Ciebie przeglądu.
Jeśli nie-szkoda zawracać sobie głowę.
Dorota, wszystko potrafię sobie wyobrazić, ale co oznacza w slangu "sprawdzić stan gaśnicy"?Czyja ta gaśnica ma być? Jego? Bahus ma spradzić, czy potrafiłby ugasić ogień?
A może "gaśnica" to spieniona kobieta? I wyzwanie Bahusowi rzuciłaś. Ma mieć kontakt ze spienioną/ wpienioną kobietą i przeżyć?:) Oby ta piana ze złości była, a nie z wścieklizny....choć w sumie nie wiadomo ,co gorsze:)
Myślę, ze Twój brak wiary w Bahusa jest mocno krzywdzący ;(((
Ja tam wierzę, ze sobie poradzi. I mocno wspieram - duchowo :P
A co do gaśnicy- jestem jak najbardziej za trzymaniem jej w dobrym stanie :)
Tak tak sprzęt powinien zawsze być w stanie pełnej gotowości.......w razie jakby co....
potem nie ma czasu na usuwanie usterki......
Użytkownik 84chili84 napisał w wiadomości:
> Dorota, wszystko potrafię sobie wyobrazić, ale co oznacza w slangu
> "sprawdzić stan gaśnicy"?
aaaa tam! Wszystko chciałabyś wiedzieć!
Niech bahus się wysili i sam znajdzie ustarkę!
Jak widać mechanik z niego żaden bo wyzwania się nie podjął
100 latek juz zapomnial o wlasnym watku.........w tym wieku ma prawo:)))))))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> 100 latek juz zapomnial o wlasnym watku.........w tym wieku ma prawo:)))))))
Myślę,że nie zapomniał
Po prostu się wystaraszył
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> > 100 latek juz zapomnial o wlasnym watku.........w tym wieku ma
> prawo:)))))))
>
> Myślę,że nie zapomniał
> Po prostu się wystaraszył
Korzystał z pięknej pogody i całymi dniami leniuchował na działce,
W takim razie jesteś usprawiedliwiony.
Ale co z moim przeglądem?
Wiesz Bahusie miałabym chętną to przegladu. Tylko ona nie wyraża zgody na części używane, ani po renowacji. Musi być nówka-szttuka ;))))
Użytkownik Alll napisał w wiadomości:

> Wiesz Bahusie miałabym chętną to przegladu. Tylko ona nie wyraża zgody na
> części używane, ani po renowacji. Musi być nówka-szttuka ;))))
Ja szrotem się nie zajmuję, co najwyżej stosuję części lekko używane. "Nówki" to używają mechanicy ze szkół podstawowych ale oni nie mają doświadczenia w przeglądach....co najwyżej małe majsterkowania przysposabiające do zawodu.
Bahus
Bahus, coś mi tutaj kręcisz:))))
Nie zajmujesz się szrotem a części lekko używane.
Doprawdy dziwne...
To mi wygląda na zakamuflowany szrot!!!!!!
jesooo.. a ja naiwna myślałam, że przysposobienie do zawodu to dopiero w, co najmniej, średniej szkole.. no.. może w gimnazjum.. Matko...
Użytkownik agus2404 napisał w wiadomości:
> jesooo.. a ja naiwna myślałam, że przysposobienie do zawodu to dopiero w,
> co najmniej, średniej szkole.. no.. może w gimnazjum.. Matko...
No cóż, edukacja w tej branży wiekowo schodzi coraz niżej ....:D
U mnie właśnie wsio po przeglądzie. Ale dziekuję za informację. Jakby co...dobrze wiedzieć :-)))
Jasne, że dobrze wiedzieć....Bahus zawsze do usług....nie tylko kulinarnych.....
Bahus
Tak sobie czytam i czytam i sie zastanawiam co wy chcecie sobie ogladac? Jedni w strigach... inni daja do przegladu mezowi... ale lepszym specem jest Bahus, wiec co niektore chca pokazac jemu....
Skąd wiesz że jest lepszym specem? Korzystałaś z przeglądu po cichu korzystając z Pw zamiast z forum by ominąć kolejkę?
Nie...sam sie chwali, wiec wierze na slowo....
Hehehe...uśmiechnąłem się obleśnie ......
Bahus