Witam Witam Serdecznie. Od kilku tygodni sobie was podczytuję i w końcu się zapisałem do was. Cóż mnie tu sprowadza? Chyba to co większość z was. Wg tutejszego przepisu zrobiłem jedną potrawę ale nie wyszła idealnie w 100%. Niestety nie stać mnie na kucharkę i służbę. Kochani, mam mnóstwo pytań, chaos w głowie. Coś o mnie samotny facet 40 lat, mający już dość jadania w barach i mający już dość życia z brakiem umiejętności gotowania. Ostatnio namiętnie oglądam Hell's Kitchen najnowszy season 7 (po angielsku), język znam słabiutko, oni mówią bardzo szybko ale cóż - podoba mi się to oglądam. Zakupy robię w Lidlu i w Tesco (mam najbliżej ok. 3 km). Co jeszcze, czytam was namiętnie; ostatnio wątek Czesława coś w stylu jak przeżyć za 300 PLN oraz drugi: zachwyty i euforia nad frytkownicą Tefala za prawie 600 PLN. Aaa i czym malujecie zlew jak emalia przez wypadek zostanie uszkodzona. Mam więc nadzieję, iż "jakimś cudem" podszkolę się w tej nudnej chyba sztuce jedzenia i gotowania i smażenia itd. Mam nadzieję, iż nie będę upierdliwy i nie zanudzę was pytaniami. Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Pa.
Do załogi: znalazłem błąd, cytat: Jeżeli nie dokonasz aktywacji w cišgu 24 godzin, konto zostanie utomatycznie usunięte.
Witaj :):):) Zapewne z WŻ że w krótkim czasie staniesz się mistrzem gotowania :) Miło Cię poznać. Zastanawiam się tylko tytaj piszesz jako mężczyzna w proflu masz napisane kobieta więc jak to z Tobą jest :):):) ?
@aggusia35 dopiero się zapisałem i nic w profilu nie ustawiałem. Podałem tylko dane konieczne do rejestracji czyli: nick, haslo, email, ponownie haslo. Więc jestem facet na 100%. Tam mam w dowodzie osobistym.
hmm użyszkodnik to coś jakby użytkownik komputera, który potrafi "namieszać" coś w windowsie a potem czepia się w serwisie że "komputer nie działa. Ja dałem za niego x tysięcy złotych niedawno" (niedawno tzn. rok temu). Kiedyś pracowałem w tej branży - jak można się domyślić.
W ogóle nie wiem, czy wiesz, że przepadłeś? Stąd ciężko odejść. A zresztą po co miałbyś odchodzić?! Tutaj wiele się nauczysz, np jak sam widzisz już potrafisz przeżyć miesiąc za 300 zł gotując we frytownicy za 600. Czegóż chcieć więcej?! :)
Gotowanie i jedzenie nie jest nudne. Nudne jest zmywanie po gotowaniu i jedzeniu :))
Samych radosnych chwil na WŻ życzy Ci zakochana w tymże aloalo.
To i ja witam na WŻ. Chciałam tylko zauważyć że skoro oglądanie kolejnych sezonów Hell's Kitchen nauczyło Cię języka ( masz w końcu angielski nick ) to widać pojętny chłopina z Ciebie :)
Szybko??? Przyjedz do mnie. Na dzien dobry nic nie zrozumiesz. Szkoci zasuwaja szybko, maja swoj jezyk (owszem, angielski, ale nie do konca taki podrecznikowy) i mowia jakby mieli kluske w buzi.
Kojarzę kojarzę oglądałem jakiś oskarowy film z chyba 2008 roku właśnie (na plakacie była kobieta z gitarą chyba) i w nim gadają po irlandzku. Czyste szaleństwo jak dla mnie.
Albo do mnie bo tu bardziej książkowo, chociaż czasem wybałuszam gały jak się spotkam z jedzacym kluchy i gagającym równocześnie. .........A przede wszystkim Witaj i baw się dobrze.Z nami zostaniesz mistrzem gotowania. Ja już kupiłam wagę bo ups.... Tobie też to radzę.Szybko można stracić kontrolę nad kilogramami.....
właśnie mam pewne podejrzenia, że można utyć to raz. Choćby jak wyglądał młody Kuroń, ale z drugiej strony taki Gorodon Ramsey wcale nie jest gruby przecież....
Serdecznie witamy, masz tutaj wszystkie mozliwosci, zeby podszkolic sie kulinarnie, zadawac pytania do woli, na ktore zawsze ktos odpowie. Mozna sie posmiac, czasami zdenerwowac, w kazdym razie nudno Ci nie bedzie:) Tak jak kolezanki uprzedzaly, WZ uzaleznia i to potwierdzi Ci kazdy uzytkownik:) Zdarzaja sie odwyki lub uleczenia calkowite, ale dosc rzadko. Pilnuj wagi, bo jak zaczniesz gotowac i to wszystko jesc to ratuj sie kto moze:))
Witam Witam Serdecznie.
Od kilku tygodni sobie was podczytuję i w końcu się zapisałem do was. Cóż mnie tu sprowadza? Chyba to co większość z was. Wg tutejszego przepisu zrobiłem jedną potrawę ale nie wyszła idealnie w 100%. Niestety nie stać mnie na kucharkę i służbę.
Kochani, mam mnóstwo pytań, chaos w głowie. Coś o mnie samotny facet 40 lat, mający już dość jadania w barach i mający już dość życia z brakiem umiejętności gotowania. Ostatnio namiętnie oglądam Hell's Kitchen najnowszy season 7 (po angielsku), język znam słabiutko, oni mówią bardzo szybko ale cóż - podoba mi się to oglądam. Zakupy robię w Lidlu i w Tesco (mam najbliżej ok. 3 km). Co jeszcze, czytam was namiętnie; ostatnio wątek Czesława coś w stylu jak przeżyć za 300 PLN oraz drugi: zachwyty i euforia nad frytkownicą Tefala za prawie 600 PLN. Aaa i czym malujecie zlew jak emalia przez wypadek zostanie uszkodzona. Mam więc nadzieję, iż "jakimś cudem" podszkolę się w tej nudnej chyba sztuce jedzenia i gotowania i smażenia itd.
Mam nadzieję, iż nie będę upierdliwy i nie zanudzę was pytaniami.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Pa.
Do załogi: znalazłem błąd, cytat:
Jeżeli nie dokonasz aktywacji w cišgu 24 godzin, konto zostanie utomatycznie usunięte.
Są dwa błędy: ą oraz przedostatni wyraz brak a.
Witaj :):):) Zapewne z WŻ że w krótkim czasie staniesz się mistrzem gotowania :)
Miło Cię poznać. Zastanawiam się tylko tytaj piszesz jako mężczyzna w proflu masz napisane kobieta więc jak to z Tobą jest :):):) ?
@aggusia35 dopiero się zapisałem i nic w profilu nie ustawiałem. Podałem tylko dane konieczne do rejestracji czyli: nick, haslo, email, ponownie haslo. Więc jestem facet na 100%. Tam mam w dowodzie osobistym.
no teraz to ja widze, że jesteś facet na 100 %
Witaj,
czy "użyszkodnik" to rodzaj zyciowego szkodnika?
bedziesz gotował jak kucharz, tylko dobre chęci i już.
hmm użyszkodnik to coś jakby użytkownik komputera, który potrafi "namieszać" coś w windowsie a potem czepia się w serwisie że "komputer nie działa. Ja dałem za niego x tysięcy złotych niedawno" (niedawno tzn. rok temu). Kiedyś pracowałem w tej branży - jak można się domyślić.
Też mnie zaciekwił ten "użyszkodnik"
Witaj! Teraz już tez jesteś użyszkodnikiem.
W ogóle nie wiem, czy wiesz, że przepadłeś? Stąd ciężko odejść. A zresztą po co miałbyś odchodzić?! Tutaj wiele się nauczysz, np jak sam widzisz już potrafisz przeżyć miesiąc za 300 zł gotując we frytownicy za 600. Czegóż chcieć więcej?! :)
Gotowanie i jedzenie nie jest nudne. Nudne jest zmywanie po gotowaniu i jedzeniu :))
Samych radosnych chwil na WŻ życzy Ci zakochana w tymże aloalo.
Popieram kolezanke - przepadles jak nic.
Co do zmywania po gotowaniu - mysle ze znalazlby sie jakis watek o zmywarakch za xxx zl;)
A poza tym WITAJ.
To i ja witam na WŻ. Chciałam tylko zauważyć że skoro oglądanie kolejnych sezonów Hell's Kitchen nauczyło Cię języka ( masz w końcu angielski nick ) to widać pojętny chłopina z Ciebie :)
nie nie nauczyło, coś już wcześniej "łapałem" a oni z reguły mówią tak szybko, że niech ich "dunder świśnie" ... :) :) :)
Szybko??? Przyjedz do mnie. Na dzien dobry nic nie zrozumiesz. Szkoci zasuwaja szybko, maja swoj jezyk (owszem, angielski, ale nie do konca taki podrecznikowy) i mowia jakby mieli kluske w buzi.
Kojarzę kojarzę oglądałem jakiś oskarowy film z chyba 2008 roku właśnie (na plakacie była kobieta z gitarą chyba) i w nim gadają po irlandzku. Czyste szaleństwo jak dla mnie.
.........A przede wszystkim Witaj i baw się dobrze.Z nami zostaniesz mistrzem gotowania. Ja już kupiłam wagę bo ups.... Tobie też to radzę.Szybko można stracić kontrolę nad kilogramami.....
właśnie mam pewne podejrzenia, że można utyć to raz. Choćby jak wyglądał młody Kuroń, ale z drugiej strony taki Gorodon Ramsey wcale nie jest gruby przecież....
Witaj i gotuj z nami smacznie !!! Czy mogę Ci zadać pytanie na priw?
do wszystkich użyszkodników: pytajcie śmiało :)
Poproszę numer buta,imię żony,dzień zawarcia ślubu,i kiedy Ci się pierwszy ząb wyrżnął???
Żony nie posiada, pisał że jest samotnym czterdziestolatkiem ;)
jak sie wkurze pojade do wietnamu i sobie przywioze kobiete a co :)
ja do tego zapytam o nr kołnierzyka ?
Serdecznie witamy, masz tutaj wszystkie mozliwosci, zeby podszkolic sie kulinarnie, zadawac pytania do woli, na ktore zawsze ktos odpowie. Mozna sie posmiac, czasami zdenerwowac, w kazdym razie nudno Ci nie bedzie:) Tak jak kolezanki uprzedzaly, WZ uzaleznia i to potwierdzi Ci kazdy uzytkownik:) Zdarzaja sie odwyki lub uleczenia calkowite, ale dosc rzadko. Pilnuj wagi, bo jak zaczniesz gotowac i to wszystko jesc to ratuj sie kto moze:))
Witaj serdecznie:)
Do ciekawych świat należy więc pytaj ile chcesz;)
Pozdrawiam cieplutko:)