Jest ustawiona jako domyślna,przygotowuje się do drukowania i na tym koniec.Miałam przez programistę ustawioną i drukowałam m.inn.przepisy z tej strony ale coś się poprzestawiało,że teraz nie mogę drukować.
a z jakiego programu korzystasz? mogę Ci pomóc jeśli chodzi o pdf creator lub dopdf polecam ten drugi każdy z nich jest darmowy do ściągniecia z dobreprogramy.pl
Musiałem zajrzeć do googla. U nas nazywa się to drukowaniem do pliku. Podłącz prawdziwą drukarkę i napisz czy drukuje. Najpewniej masz do przeinstalowania sterownik do drukarki. Jeśli nie masz drukarki to zainstaluj dowolną. A może wykrzaczył się jakiś programik. W linuksie nazywa się "a2ps". Co wymyślił M$ to nie wiem. Jeśli podasz mi system na jakim pracujesz to postaram się dowiedzieć. Wystarczy mi wersja M$.
Mam problem z zainstalowaniem w/w wymienionej drukarki.Pobrałam,zainstaslowałam a nie chce drukować czy może ktoś mi pomóc co zrobić by zadziałalo.
Sprawdź czy jest ustawiona jako drukarka domyślna.
Jest ustawiona jako domyślna,przygotowuje się do drukowania i na tym koniec.Miałam przez programistę ustawioną i drukowałam m.inn.przepisy z tej strony ale coś się poprzestawiało,że teraz nie mogę drukować.
a z jakiego programu korzystasz?
mogę Ci pomóc jeśli chodzi o pdf creator lub dopdf
polecam ten drugi
każdy z nich jest darmowy do ściągniecia z dobreprogramy.pl
Sprawdzilas czy tusz jest o`key?
Może się skończył wirtualny papier?
1. Zresetować kompa lub
2. Trzeba zainstalować windowsa od nowa, koniecznie sformatować C: (żeby wirusice wszystkie zabić)
(to żarty oczywiście)
Co znaczy "wirtualna"?
Czeslaw ty sobie nie zartuj, skoro uzywasz Ubuntu to znaczy żeś specjalista, pomóż lepiej. :)
A ja tez glupia "jezdem" i nie rozumiem co to jest "wirtualna" drukarka:)))))
OOO, poczytalam i juz wiem:)
Musiałem zajrzeć do googla. U nas nazywa się to drukowaniem do pliku. Podłącz prawdziwą drukarkę i napisz czy drukuje. Najpewniej masz do przeinstalowania sterownik do drukarki. Jeśli nie masz drukarki to zainstaluj dowolną. A może wykrzaczył się jakiś programik. W linuksie nazywa się "a2ps". Co wymyślił M$ to nie wiem. Jeśli podasz mi system na jakim pracujesz to postaram się dowiedzieć. Wystarczy mi wersja M$.
a. czy masz jakąś drukarkę ? Jeśli tak to jaką?
b. OpenOffice a chyba M$ Office też mają możliwość zapamiętania w PDF.
c. po co Ci PDF skoro są programy do edycji tegoż. Nawet darmowe.
d. http://www.labnol.org/software/download/openoffice-free-pdf-editor-without-acrobat/2187/