Użytkownik ASTI napisał w wiadomości: > No gdzie tam stara ??jeszcze ci zostalo 60 lat do 100 . > Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe .100 LAT > !!!!!
A w związku z powyższym "odkryciem" ile mi pozostało? Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik ASTI napisał w wiadomości: > No gdzie tam stara ?? jeszcze ci > zostalo 60 lat do 100 . > Najserdeczniejsze życzenia > urodzinowe .100 LAT > !!!!! A w związku z > powyższym "odkryciem" ile mi pozostało? Bahus
Bahus tobie jeszcze zostalo 9 żyć , więc bez paniki
Niestety, jesteśmy tylko "inteligentnymi małpami", i mamy świadomość, że kiedyś odejdziemy z tego padołu. I ta właśnie ta świadomość jest taka ciężka. Dlatego najlepiej o tym nie myśleć, bo i po co. Ps. Polecam stary film: Sens Życia Monty Pythonów.
Sto lat, sto lat!!!!!!! Patrz ile masz jeszcze czasu!! Życzę Ci , żeby sprawdziło Ci się powiedzenie, że Życie zaczyna się po czterdziestce :))))))) Szalej dziołcha, szalej :))))))))))))))))))
no to staruszko: stu piecdziesieciu lat w zdrowiu i szczesciu:):)Czterdziesta to chyba jednak niewiele, moja za pare miesiecy (w lutym) i jakos cigle mlodo sie czuje:):)Duuuzo szczescia, sexu i pieniedzy.Reszta przyjdzie sama:)
Witaj w klubie i uwierz NIE JESTES STARA... życie naprawde zaczyna się po 40stce haha wiem coś o tym. Wszystkiego naj naj... dużo seksu, uśmiechu i przyjaciół
Moja Droga jak stuknie ci .. 82 lata ... to powiesz .. "" Ech moja młodość jak cudownie było gdy miałam czterdziestke '' hehhehheh ! Ciesz się , kazdą chwilą ... jak dobrze mieć 40 lat !!
"Cos tam w lesie stuknęło, coś tam w lesie huknęło...." a to dopiero czterdzieści latek niewieścich. Wszystkiego naj.....lepszego. Niestety,moja czterdziestka już przebrzmiała,podobnie jak półwiecze (w tym roku),a czuję się na pewno z 10-15 lat młodsza.Mam tyle do zrobienia,tyle pomysłów do zrealizowania.Co powiesz na to,że moja mama,która kończy w sierpniu 90 lat,jest cały czas aktywna fizycznie i umysłowo i zawsze powtarza,że czuje sie młodo i nie chce nawet mysleć o metrykalnym wieku.Czego i Tobie życzę.
Dzięki wielkie za życzenia. Nie najgorsza ta "młodość" była , nie tak dawno odnalazłam tę do końca pasującą do mnie drugą połóweczkę, mam wspaniałe dzieciaczki ( synuś w tym roku przyniósł świadectwo z czerwonym paskiem, to był wspaniały prezent, dziewczyny też chociaż rozrabiają za dziesięciu to są kochane ) ale pozostało tyle marzeń i planów do realizacji, że i ta " nie młodośc " nie najgorzej się zapowiada. No i niedługo spełni się kolejne marzenie - piękne podwóreczko :).
No i stało się, dzisiaj stuknęła mi cztedziestka. Kurcze właśnie uświadomiłam sobie, że stara już jestem, ale co tam.....
No gdzie tam stara ?? jeszcze ci zostalo 60 lat do 100
. Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe .100 LAT !!!!! 
Użytkownik ASTI napisał w wiadomości:

> No gdzie tam stara ?? jeszcze ci zostalo 60 lat do 100 .
> Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe .100 LAT
> !!!!!
A w związku z powyższym "odkryciem" ile mi pozostało?
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik ASTI napisał w wiadomości: > No gdzie tam stara ?? jeszcze ci
> zostalo 60 lat do 100 . > Najserdeczniejsze życzenia
> urodzinowe .100 LAT > !!!!! A w związku z
> powyższym "odkryciem" ile mi pozostało? Bahus
Bahus tobie jeszcze zostalo 9 żyć , więc bez paniki
Niestety, jesteśmy tylko "inteligentnymi małpami", i mamy świadomość, że kiedyś odejdziemy z tego padołu.
I ta właśnie ta świadomość jest taka ciężka.
Dlatego najlepiej o tym nie myśleć, bo i po co.
Ps. Polecam stary film: Sens Życia Monty Pythonów.
Sto lat, sto lat!!!!!!! Patrz ile masz jeszcze czasu!!
Życzę Ci , żeby sprawdziło Ci się powiedzenie, że Życie zaczyna się po czterdziestce :)))))))
Szalej dziołcha, szalej :))))))))))))))))))
Sto lat:)
no to staruszko: stu piecdziesieciu lat w zdrowiu i szczesciu:):)Czterdziesta to chyba jednak niewiele, moja za pare miesiecy (w lutym) i jakos cigle mlodo sie czuje:):)Duuuzo szczescia, sexu i pieniedzy.Reszta przyjdzie sama:)
Foka, kiedyś dała mi namiar na założony przez siebie wątek i dziś go Tobie polecam, wszystkiego najlepszego życząc:)
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=311288&post=311288
Wszystkiego co najlepsze !!!
Co ja bym dała, zeby mieć dopiero 40 ?!
No to witaj w gronie czterdiestek:))
po czterdziestce człowoiek ma.... lalalaaaaa.... http://dj.krzychoo.wrzuta.pl/audio/7tKlFrzqRih/krzysztof_krawczyk_i_bohdan_smolen_-_czlowiek_po_czterdziestce
Wszystkiego najlepszego!!!
Witaj w Klubie :)
Wszystkiego co dla Ciebie najlepsze
Witaj w klubie i uwierz NIE JESTES STARA... życie naprawde zaczyna się po 40stce haha wiem coś o tym.
Wszystkiego naj naj... dużo seksu, uśmiechu i przyjaciół
Wszystkiego co najlepsze, dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń

PS zazdroszczę tak młodego wieku
Moja Droga jak stuknie ci .. 82 lata ... to powiesz .. "" Ech moja młodość jak cudownie było gdy miałam czterdziestke '' hehhehheh !
Ciesz się , kazdą chwilą ... jak dobrze mieć 40 lat !!
"Cos tam w lesie stuknęło,
coś tam w lesie huknęło...."
a to dopiero czterdzieści
latek niewieścich.
Wszystkiego naj.....lepszego.
Niestety,moja czterdziestka już przebrzmiała,podobnie jak półwiecze (w tym roku),a czuję się na pewno z 10-15 lat młodsza.Mam tyle do zrobienia,tyle pomysłów do zrealizowania.Co powiesz na to,że moja mama,która kończy w sierpniu 90 lat,jest cały czas aktywna fizycznie i umysłowo i zawsze powtarza,że czuje sie młodo i nie chce nawet mysleć o metrykalnym wieku.Czego i Tobie życzę.
jaka stara! mowy nie ma!
wszystkiego naaaj ! :)
Cytując znane powiedzenie "Życie to pestka gdy minie czterdziestka!!!!!!!!!" Wszystkiego najlepszego!
Wow, gratulacje!!!! To najlepsze lata , te dziesiec lat do 50-tki:) Sto lat!!!!!
" Po czterdziestce już człowiek wie, czego od życia i innych chce.." Niech się spełnią najskrytsze marzenia!
Dzięki wielkie za życzenia. Nie najgorsza ta "młodość" była , nie tak dawno odnalazłam tę do końca pasującą do mnie drugą połóweczkę, mam wspaniałe dzieciaczki ( synuś w tym roku przyniósł świadectwo z czerwonym paskiem, to był wspaniały prezent, dziewczyny też chociaż rozrabiają za dziesięciu to są kochane ) ale pozostało tyle marzeń i planów do realizacji, że i ta " nie młodośc " nie najgorzej się zapowiada. No i niedługo spełni się kolejne marzenie - piękne podwóreczko :).