Witam czy nie wydaje wam się , że cena za pokój 200 zł dla 4 osób nad naszym morzem to trochę za drogo a to i tak jedne z tańszych noclegów , ceny są nawet do 100 zł za osobę ze śniadaniem :( masakra
mieszkam w Kołobrzegu, niestety takie są ceny.Mało tego ,wszystko jest dużo droższe niż w innych miastach i niestety my kołobrzezanie musimy tu płacić cały rok.
Pisałam i wszystko skasowałam ;/ Zajrzyj na eholiday- jeśli masz mozłiwośc dojechania np 5 km na plażę, to w miejscowościach troszkę oddalonych od morza znajdziesz nocleg, w pokoju bez łazienki za 20 zł od osoby. Za to dom jest w bardzo spokojnej miejscowości, z ogromnym ogrodem i masz aneks kuchenny- co znów obniża Ci koszty o 2/3, bo obiad w nadmorskiej miejscowości to ( najskromniej licząc- bez napoi i deserów) 15 zł od osoby. A śnaidanie i kolacja- też mniej wiecej tyle Dowiedz się, od jakiego wieku dzieci mogą nocować bezpłatnie- np możliwe, ze ktos dysponuje "trójką" wyposażoną w dwa łożka i jedną wersalkę- wtedy powinno byc liczone, jak za 3 osoby. Znajdziesz tańszy nocleg, tylko póxno się za to zabierasz, chyba, że planujesz wakacje we wrześniu ;) Szukaj agroturystyki- zawsze jest trochę taniej, no i powinna byc wyposażona w aneks kuchenny, a sama się przekonasz, jak ważna jest lodówka w pokoju. Ja osotanio byłam 5 dni na agroturystyce - 3 km od morza. Płacilismy 35 zł od osoby, w pokoju z łaziekną, aneksem kuchennym i internetem. Opócz tego- wielki ogród dający schronienie przed upałem, garaz do wyłacznej dyspozycji, możliwość prania.
http://www.kolodzinskapokoje.tvc.pl/kolodzinskapokoje/ Prosze bardzo :) 3 km do morza, wczoraj rano wyjechaliśmy :) do 20 lipca wczoraj było wolne- potem po 14 sierpnia. W tej samej miejcowości sa jeszcze dwa gospodarstwa agroturystyczne, ale nie maja łazienek do wyłacznej dyspozycji jednego pokoju. Za to cena- od 20- 25 zł ( za osobę) Skorzystaj z eholiday- jest naprawdę dużo takich kwater - nie nad samym morzem, ale w odległosci takiej, że można dojechac na rowerze( które bardzo często można wypozyczyć u właścicieli), albo w 5 minut samochodem. Z tego, co widziałam- w Dziwnowie, Dziwnówku, w Wisełce, w Mżerzynie- w tej chwili jest bardzo mało turystów. I jeszcze jedna kwatera- w Trzebiatowie ( troszkę dalej od morza, bo jakies 8 km)- domek, w którym wyśpi się z siedem osób, składający się z dwóch pokoi, aneksu kuchennego i łazienki. Chyba 150 zł za domek. Własciele serdeczni, ładny ogród, miejsce na grila, sam Trzebiatów też ładny i bardzo dobre miejsce na bazę wypadową do różnych nadmorskich miejscowości.
Ja bym proponowała Tobie szukać jakiejś kwatery troche oddalonej od morza,gdyż wiadomo,że nad samym morzem ceny są kosmiczne. Pozdrawiam.Albo jechać po sezonie,ale co to za urok,prawie żaden,bo lato to lato. Pozdrawiam.
Ja byłam kiedyś nad morzem po sezonie i uwierz mi wieje nudą. A szkoda bo może jesienią czy zimą jest piękne. Zimą byłam w Gdańsku na plaży i było cudnie. Szkoda że nad morzem po sezonie już wieje nudą i nic się nie dzieje. Szkoda bo myślę że morze być atrakcyjne cały rok. A jodu najwięcej właśnie zimą??
Witam czy nie wydaje wam się , że cena za pokój 200 zł dla 4 osób nad naszym morzem to trochę za drogo a to i tak jedne z tańszych noclegów , ceny są nawet do 100 zł za osobę ze śniadaniem :( masakra
mieszkam w Kołobrzegu, niestety takie są ceny.Mało tego ,wszystko jest dużo droższe niż w innych miastach i niestety my kołobrzezanie musimy tu płacić cały rok.
Pisałam i wszystko skasowałam ;/
Zajrzyj na eholiday- jeśli masz mozłiwośc dojechania np 5 km na plażę, to w miejscowościach troszkę oddalonych od morza znajdziesz nocleg, w pokoju bez łazienki za 20 zł od osoby. Za to dom jest w bardzo spokojnej miejscowości, z ogromnym ogrodem i masz aneks kuchenny- co znów obniża Ci koszty o 2/3, bo obiad w nadmorskiej miejscowości to ( najskromniej licząc- bez napoi i deserów) 15 zł od osoby. A śnaidanie i kolacja- też mniej wiecej tyle
Dowiedz się, od jakiego wieku dzieci mogą nocować bezpłatnie- np możliwe, ze ktos dysponuje "trójką" wyposażoną w dwa łożka i jedną wersalkę- wtedy powinno byc liczone, jak za 3 osoby.
Znajdziesz tańszy nocleg, tylko póxno się za to zabierasz, chyba, że planujesz wakacje we wrześniu ;)
Szukaj agroturystyki- zawsze jest trochę taniej, no i powinna byc wyposażona w aneks kuchenny, a sama się przekonasz, jak ważna jest lodówka w pokoju.
Ja osotanio byłam 5 dni na agroturystyce - 3 km od morza. Płacilismy 35 zł od osoby, w pokoju z łaziekną, aneksem kuchennym i internetem. Opócz tego- wielki ogród dający schronienie przed upałem, garaz do wyłacznej dyspozycji, możliwość prania.
Witaj. Czy możesz podać jakiś namiar na tę kwaterę? Będę wdzięczna. Pozdrawiam
http://www.kolodzinskapokoje.tvc.pl/kolodzinskapokoje/
Prosze bardzo :)
3 km do morza, wczoraj rano wyjechaliśmy :) do 20 lipca wczoraj było wolne- potem po 14 sierpnia.
W tej samej miejcowości sa jeszcze dwa gospodarstwa agroturystyczne, ale nie maja łazienek do wyłacznej dyspozycji jednego pokoju. Za to cena- od 20- 25 zł ( za osobę)
Skorzystaj z eholiday- jest naprawdę dużo takich kwater - nie nad samym morzem, ale w odległosci takiej, że można dojechac na rowerze( które bardzo często można wypozyczyć u właścicieli), albo w 5 minut samochodem. Z tego, co widziałam- w Dziwnowie, Dziwnówku, w Wisełce, w Mżerzynie- w tej chwili jest bardzo mało turystów.
I jeszcze jedna kwatera- w Trzebiatowie ( troszkę dalej od morza, bo jakies 8 km)- domek, w którym wyśpi się z siedem osób, składający się z dwóch pokoi, aneksu kuchennego i łazienki. Chyba 150 zł za domek. Własciele serdeczni, ładny ogród, miejsce na grila, sam Trzebiatów też ładny i bardzo dobre miejsce na bazę wypadową do różnych nadmorskich miejscowości.
Tak na poważnie(?) ...zobacz ile nas naprawdę kosztuje pokój, dla 38 000 000 000 ludzi
i rzadko kto jest nad morzem.
Ja bym proponowała Tobie szukać jakiejś kwatery troche oddalonej od morza,gdyż wiadomo,że nad samym morzem ceny są kosmiczne. Pozdrawiam.Albo jechać po sezonie,ale co to za urok,prawie żaden,bo lato to lato. Pozdrawiam.
Ja byłam kiedyś nad morzem po sezonie i uwierz mi wieje nudą. A szkoda bo może jesienią czy zimą jest piękne. Zimą byłam w Gdańsku na plaży i było cudnie. Szkoda że nad morzem po sezonie już wieje nudą i nic się nie dzieje. Szkoda bo myślę że morze być atrakcyjne cały rok. A jodu najwięcej właśnie zimą??