Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ceny pokoi nad naszym morzem

• Autor: olusia1 Data: 2010-07-06 17:59:15

Witam czy nie wydaje wam się , że cena za pokój 200 zł dla 4 osób nad naszym morzem to trochę za drogo a to i tak jedne z tańszych noclegów , ceny są nawet do 100 zł za osobę ze śniadaniem :( masakra

• Autor: olcia Data: 2010-07-06 19:47:49

mieszkam w Kołobrzegu, niestety takie są ceny.Mało tego ,wszystko jest dużo droższe niż w innych miastach i niestety my kołobrzezanie musimy tu płacić cały rok.

• Autor: agik Data: 2010-07-06 20:57:00

Pisałam i wszystko skasowałam ;/
    Zajrzyj na eholiday- jeśli masz mozłiwośc dojechania np 5 km na plażę, to w miejscowościach troszkę oddalonych od morza znajdziesz nocleg, w pokoju bez łazienki za 20 zł od osoby. Za to dom jest w bardzo spokojnej miejscowości, z ogromnym ogrodem i masz aneks kuchenny- co znów obniża Ci koszty o 2/3, bo obiad w nadmorskiej miejscowości to ( najskromniej licząc- bez napoi i deserów) 15 zł od osoby. A śnaidanie i kolacja- też mniej wiecej tyle
    Dowiedz się, od jakiego wieku dzieci mogą nocować bezpłatnie- np możliwe, ze ktos dysponuje "trójką" wyposażoną w dwa łożka i jedną wersalkę- wtedy powinno byc liczone, jak za 3 osoby.
    Znajdziesz tańszy nocleg, tylko póxno się za to zabierasz, chyba, że planujesz wakacje we wrześniu ;)
    Szukaj agroturystyki- zawsze jest trochę taniej, no i powinna byc wyposażona w aneks kuchenny, a sama się przekonasz, jak ważna jest lodówka w pokoju.
    Ja osotanio byłam 5 dni na agroturystyce - 3 km od morza. Płacilismy 35 zł od osoby, w pokoju z łaziekną, aneksem kuchennym i internetem. Opócz tego- wielki ogród dający schronienie przed upałem, garaz do wyłacznej dyspozycji, możliwość prania.

• Autor: sawalek Data: 2010-07-06 22:32:12

Witaj. Czy możesz podać jakiś namiar na tę kwaterę? Będę wdzięczna. Pozdrawiam

• Autor: agik Data: 2010-07-06 22:50:08

http://www.kolodzinskapokoje.tvc.pl/kolodzinskapokoje/
    Prosze bardzo :)
    3 km do morza, wczoraj rano wyjechaliśmy :) do 20 lipca wczoraj było wolne- potem po 14 sierpnia.
    W tej samej miejcowości sa jeszcze dwa gospodarstwa agroturystyczne, ale nie maja łazienek do wyłacznej dyspozycji jednego pokoju. Za to cena- od 20- 25 zł ( za osobę)
    Skorzystaj z eholiday- jest naprawdę dużo takich kwater - nie nad samym morzem, ale w odległosci takiej, że można dojechac na rowerze( które bardzo często można wypozyczyć u właścicieli), albo w 5 minut samochodem. Z tego, co widziałam- w Dziwnowie, Dziwnówku, w Wisełce, w Mżerzynie- w tej chwili jest bardzo mało turystów.
    I jeszcze jedna kwatera- w Trzebiatowie ( troszkę dalej od morza, bo jakies 8 km)- domek, w którym wyśpi się z siedem osób, składający się z dwóch pokoi, aneksu kuchennego i łazienki. Chyba 150 zł za domek. Własciele serdeczni, ładny ogród, miejsce na grila, sam Trzebiatów też ładny i bardzo dobre miejsce na bazę wypadową do różnych nadmorskich miejscowości.

• Autor: Kazik45 Data: 2010-07-06 23:03:38

Tak na poważnie(?) ...zobacz ile nas naprawdę kosztuje pokój, dla 38 000 000 000 ludzi i rzadko kto jest nad morzem.

• Autor: Scooby Data: 2010-07-07 15:59:24

Ja bym proponowała Tobie szukać jakiejś kwatery troche oddalonej od morza,gdyż wiadomo,że nad samym morzem ceny są kosmiczne. Pozdrawiam.Albo jechać po sezonie,ale co to za urok,prawie żaden,bo lato to lato. Pozdrawiam.

• Autor: dagusia_29 Data: 2010-07-07 20:23:40

Ja byłam kiedyś nad morzem po sezonie i uwierz mi wieje nudą. A szkoda bo może jesienią czy zimą jest piękne. Zimą byłam w Gdańsku na plaży i było cudnie. Szkoda że nad morzem po sezonie już wieje nudą i nic się nie dzieje. Szkoda bo myślę że morze być atrakcyjne cały rok. A jodu najwięcej właśnie zimą??

Przejdź do pełnej wersji serwisu