Forum

Rozmowy wolne i frywolne

podziękowanie

• Autor: qurczak Data: 2010-07-07 19:39:31

witam
    moja przyjaciółka robi dla mnie pewien projekt,sama się zaofiarowała,nawet nie wiedziałam że potrafi coś takiego zrobić no i mam sprawę bo kiedy powiedziałam o płaceniu to się oburzyła,normalnie kosztowało by mnie to od 700zł wzwyż i bardzo się chcę odwdzięczyć
    doradzcie proszę co mam kupić zeby było miło?
    mieliście taką sytuację?
    pozdrawiam

• Autor: ewka63 Data: 2010-07-07 19:44:04

Może dowiedz się co przyjaciółka potrzebuje i kup jej taki prezent. Może być nieco tańszy niż suma którą wymieniłaś, ale na pewno powinien jej sprawić przyjemnośc i być przydatny.
    Jeśli prowadzi dom to może coś do kuchni ( malakser, krajalnicę)
    Trudno powiedziec jesli się nie zna potrzeb danej osoby.

• Autor: spajdermen Data: 2010-07-08 16:04:08

Być kobietą, być kobietą..... na prezent malakser, albo krajalnica, to ma być prezent a nie nastepne narzędzie do roboty trochę kobiecości.
    Kup jej coś czego by sama sobie nie kupiła coś dla rospusty.

• Autor: Glumanda Data: 2010-07-07 20:43:55

Zapros ja do siebie na kolacje albo ewentualnie do restauracji na kolacje, spedzicie wspolny wieczor i tak ona poczuje sie doceniona a Ty, ze sie zrewanzowalas.

• Autor: qurczak Data: 2010-07-08 14:55:31

bardzo mi się ten pomysł podoba! niebanalnie

• Autor: dagusia_29 Data: 2010-07-07 20:51:05

A możę wizyta w jakimś super fajnym a zazwyczaj drogim salonie fryzjerskim, kosmetycznym a może po prostu jakieś małe spa dla was 2 pogaduchy maseczka z błota i takie tam babskie zajęcia upiększające. Ja była bym bardzo zadowolona z czegoś takiego. Miło spędzony czas na relaksie.

• Autor: qurczak Data: 2010-07-08 14:56:30

hmmm,ja chyba też bym była zadowolona z takiej wizyty, świetny pomysł

Przejdź do pełnej wersji serwisu