witam moja przyjaciółka robi dla mnie pewien projekt,sama się zaofiarowała,nawet nie wiedziałam że potrafi coś takiego zrobić no i mam sprawę bo kiedy powiedziałam o płaceniu to się oburzyła,normalnie kosztowało by mnie to od 700zł wzwyż i bardzo się chcę odwdzięczyć doradzcie proszę co mam kupić zeby było miło? mieliście taką sytuację? pozdrawiam
Może dowiedz się co przyjaciółka potrzebuje i kup jej taki prezent. Może być nieco tańszy niż suma którą wymieniłaś, ale na pewno powinien jej sprawić przyjemnośc i być przydatny. Jeśli prowadzi dom to może coś do kuchni ( malakser, krajalnicę) Trudno powiedziec jesli się nie zna potrzeb danej osoby.
Być kobietą, być kobietą..... na prezent malakser, albo krajalnica, to ma być prezent a nie nastepne narzędzie do roboty trochę kobiecości. Kup jej coś czego by sama sobie nie kupiła coś dla rospusty.
Zapros ja do siebie na kolacje albo ewentualnie do restauracji na kolacje, spedzicie wspolny wieczor i tak ona poczuje sie doceniona a Ty, ze sie zrewanzowalas.
A możę wizyta w jakimś super fajnym a zazwyczaj drogim salonie fryzjerskim, kosmetycznym a może po prostu jakieś małe spa dla was 2 pogaduchy maseczka z błota i takie tam babskie zajęcia upiększające. Ja była bym bardzo zadowolona z czegoś takiego. Miło spędzony czas na relaksie.
witam
moja przyjaciółka robi dla mnie pewien projekt,sama się zaofiarowała,nawet nie wiedziałam że potrafi coś takiego zrobić no i mam sprawę bo kiedy powiedziałam o płaceniu to się oburzyła,normalnie kosztowało by mnie to od 700zł wzwyż i bardzo się chcę odwdzięczyć
doradzcie proszę co mam kupić zeby było miło?
mieliście taką sytuację?
pozdrawiam
Może dowiedz się co przyjaciółka potrzebuje i kup jej taki prezent. Może być nieco tańszy niż suma którą wymieniłaś, ale na pewno powinien jej sprawić przyjemnośc i być przydatny.
Jeśli prowadzi dom to może coś do kuchni ( malakser, krajalnicę)
Trudno powiedziec jesli się nie zna potrzeb danej osoby.
Być kobietą, być kobietą..... na prezent malakser, albo krajalnica, to ma być prezent a nie nastepne narzędzie do roboty trochę kobiecości.
Kup jej coś czego by sama sobie nie kupiła coś dla rospusty.
Zapros ja do siebie na kolacje albo ewentualnie do restauracji na kolacje, spedzicie wspolny wieczor i tak ona poczuje sie doceniona a Ty, ze sie zrewanzowalas.
bardzo mi się ten pomysł podoba! niebanalnie
A możę wizyta w jakimś super fajnym a zazwyczaj drogim salonie fryzjerskim, kosmetycznym a może po prostu jakieś małe spa dla was 2 pogaduchy maseczka z błota i takie tam babskie zajęcia upiększające. Ja była bym bardzo zadowolona z czegoś takiego. Miło spędzony czas na relaksie.
hmmm,ja chyba też bym była zadowolona z takiej wizyty, świetny pomysł