Na specjalne życzenie co poniektórych zamieszczam akt 2. Oświadczam że wszystkie postacie są wymyślone a zbieżność nicków jest przypadkowa.
Agik gar rosołu nagotowała i magiczną łyżką zamieszała Bójcie się wiedźmy i czarownice która zazdrości niech opadną jej cyce.
Chór Ach Toneczka prezydentem została i Jarka wysiudała Ach Toneczka prezydentem zostala i Jarka wysiudała
MiR talerze naszykowała pora imprezy nastała Ba i hus ściąga z urlopu przeca nie mozna opuścić takiego bojkotu Dokładnego przeglądu dokona a komu nie pomoże niech skona
Chór Ach Toneczka prezydentem została i Jarka wysiudała - 2 x
Fala protestów nastała Największa wiedźma Agik już swoją miksturę rosołową rozlała Zapach lubczyka się unosi aż sie co poniektórym coś unosi
Chór A kto z nami nie wypije tego toffik zleje kijem
Co to ma kurna być?! A gdzie ja jestem?! W pierwszym akcie byłam, w drugim cudownie mnie nie ma?! No przyznaj się , znowu mnie uśmierciłaś?! A obiecywałaś, że wtedy, gdy napisałaś o mnie piosenkę, gdzie na końcu tonę, przejeżdża mnie pociąg, skaczę bez spadochronu, rozjeżdża mnie walec drogowy i zjada tygrys- to był ostatni raz......:)
nie,NIE , zdecydowanie nie! nie zaśpiewam tego "ciulaj la la" mogę ten fragment o Toffiku, ale reszta mi disco polo leci, a ja się publicznie nie przyznaję ,że słucham. Ja sobie zaśpiewam " A kto z nami nie wypije ,tego toffik zleje kijem .laaaaaaaaaaaaaaaaa" I mną się nie przejmuj. Ja tak mam od małego, że przy wspólnych śpiewach niby jedej piosenki, to się zawsze okazuje, że ja albo słowa znam inne, albo melodię, a najczęściej i to i to:))) Ale generelanie, to mi nie przeszkadza śpiewać głośno:)))))
Chili ja posłucham a Ty mi wyrapuj a kto z nami nie wypije tego Toffik zleje kijem laaaaaaaa a ja Ci zaśpiewam tak Księżniczka Papryczka Lajana pazurem drapała bo przeciez Toneczka prezydentem została za to foffik wodą ich oblała A Agik rosołu nie dała
rapuję już....:) Tyle ,że nie Lajana tym pazurem, tylko Was powinnam drapać "chili na prezydenta" .......tydzień później......... "tineczka na prezydenta" wredny elektorat, niestały w uczuciach:)))))))))))))
Na specjalne życzenie co poniektórych zamieszczam akt 2. Oświadczam że wszystkie postacie są wymyślone a zbieżność nicków jest przypadkowa.
Agik gar rosołu nagotowała
i magiczną łyżką zamieszała
Bójcie się wiedźmy i czarownice
która zazdrości niech opadną jej cyce.
Chór
Ach Toneczka prezydentem została i Jarka wysiudała
Ach Toneczka prezydentem zostala i Jarka wysiudała
MiR talerze naszykowała pora imprezy nastała
Ba i hus ściąga z urlopu
przeca nie mozna opuścić takiego bojkotu
Dokładnego przeglądu dokona a komu nie pomoże niech skona
Chór Ach Toneczka prezydentem została i Jarka wysiudała - 2 x
Fala protestów nastała
Największa wiedźma Agik już swoją miksturę rosołową rozlała
Zapach lubczyka się unosi
aż sie co poniektórym coś unosi
Chór
A kto z nami nie wypije tego toffik zleje kijem
cdn
hahahahahahahahaha:)
Co to ma kurna być?! A gdzie ja jestem?! W pierwszym akcie byłam, w drugim cudownie mnie nie ma?! No przyznaj się , znowu mnie uśmierciłaś?! A obiecywałaś, że wtedy, gdy napisałaś o mnie piosenkę, gdzie na końcu tonę, przejeżdża mnie pociąg, skaczę bez spadochronu, rozjeżdża mnie walec drogowy i zjada tygrys- to był ostatni raz......:)
Papryczko no cholercia jasna czytaj ze zrozumieniem tam na końcu jest napisane cdn a teraz
a kto z nami nie wypijetego toffik zleje kijem :) ciulaj la la
buhahahaha...
to ja będę chórzystką.. :))) mogę??
D*Z*I*Ę*K*U*J*E*M*Y* D*Z*I*Ę*K*U*J*E*M*Y* ;))))))))))))))))))
proszę bardzo :):)
nie,NIE , zdecydowanie nie!
nie zaśpiewam tego "ciulaj la la"
mogę ten fragment o Toffiku, ale reszta mi disco polo leci, a ja się publicznie nie przyznaję ,że słucham. Ja sobie zaśpiewam " A kto z nami nie wypije ,tego toffik zleje kijem .laaaaaaaaaaaaaaaaa"
I mną się nie przejmuj. Ja tak mam od małego, że przy wspólnych śpiewach niby jedej piosenki, to się zawsze okazuje, że ja albo słowa znam inne, albo melodię, a najczęściej i to i to:))) Ale generelanie, to mi nie przeszkadza śpiewać głośno:)))))
Chili ja posłucham a Ty mi wyrapuj a kto z nami nie wypije tego Toffik zleje kijem laaaaaaaa
a ja Ci zaśpiewam tak
Księżniczka Papryczka
Lajana pazurem drapała
bo przeciez Toneczka prezydentem została
za to foffik wodą ich oblała
A Agik rosołu nie dała
po tym wszystkim,
agus zaśpiewała...
..a kto z nami nie wypije tego Toffik kijem zbije,
ciulajajajalalala..............
rapuję już....:)
Tyle ,że nie Lajana tym pazurem, tylko Was powinnam drapać
"chili na prezydenta"
.......tydzień później.........
"tineczka na prezydenta"
wredny elektorat, niestały w uczuciach:)))))))))))))
albo foka złotooka na prezydenta :):)
ano tak jak mogłam przeca bursztynowe. Słońce mnie oślepiło. :):)
Foka a schlodzone to piwo masz ? Bo jak tak to ja poprosze jedno :)
Chili, aj myslalam, ze z tej samej partii jezdesmy:)))))))
Tydzien Ty, tydzien ja i spokuj w rodzinie:)))))))))))))))))))))
noooo, to ja rozumiem!:)))))))))))))
Co do rapowania to:
"Jak TeDe musisz mieć notes, jak Gural porównania, jak Fokus musisz być smiokiem, rymu sztuka latania "
ps: nie GÓRAL tylko GURAL!!
Hi hi hiiii, zdolna jesteś!!!!
To jeszcze daj linka do Aktu 1, bo nie mogę znaleźć!
Chętnie poczytam :))))) E.. nie..... pośpiewam :)))))
wiadomośc 45 w wątku
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=364217&post=364279
Hehehe, czekam na cd:))))