z przetworów najbardziej odpowiada mi leczo na zimę....kilka dni temu ktoś przyniósł z piwnicy, dodałam tylko podsmażoną kiełbasę i była pyszna kolacja; natomiast uwielbiam cukinię zjadać na bieżąco - pyszne makarony w sosie z cukinię /są na WZ przepisy/, albo smażoną jak kotlety w bułce, albo tzw. bigos z cukini
Witajcie, zainteresowało mnie kilka przepisów na przetwory z cukinii. Kiedy jest najlepsza pora, żeby je robić? Chodzi o cenę i jakość:)
Zależy, które przetwory chcesz robić. Cena to chyba najnizsza będzie na początku sierpnia.
Cukinia orientalna i cukinia curry.
Może spróbuj mojej cukini w zalewie z musztardy francuskiej
z przetworów najbardziej odpowiada mi leczo na zimę....kilka dni temu ktoś przyniósł z piwnicy, dodałam tylko podsmażoną kiełbasę i była pyszna kolacja;
natomiast uwielbiam cukinię zjadać na bieżąco - pyszne makarony w sosie z cukinię /są na WZ przepisy/, albo smażoną jak kotlety w bułce, albo tzw. bigos z cukini