Właśnie jestem w Bułgarii, z Reszowa do Warny autokarem jechałam 24 godz. Autokar był w połowie pusty, więc podróż minęła sympatycznie. Najgorzej w Rumunii -bo drogi mało fajne.
Ja jechałam autobusem innego przewoźnika i nie do Bułgarii tylko do Niemiec pod francuską granicę 1400 km w jedną stronę. Jechaliśmy 26 godz. Jechało się nawet fajnie. Był telewizor i ubikacja. Na przystankach krótko można było nogi rozprostować. Gdybym wtedy nie była w ciąży to bardzo dobrze bym tą podróż wspominała.
Witam mam pytanie czy ktoś był z Was autokarem w Bułgarii -jak długo trwa trasa , jaka jest droga ??
Nasza znajoma jechala do nas z Warny..36 godzin. Do nas tzn. do Norymbergi. Bulgarskie drogi nie sa pierwszorzedne.
Użytkownik olusia1 napisał w wiadomości:

> Witam mam pytanie czy ktoś był z Was autokarem w Bułgarii -jak długo trwa
> trasa , jaka jest droga ??
Ja spędziłem całe wakacje (podróż w obie strony i pobyt) w autokarze i opłaciło mi się...jako jedyny wracałem z wakacji z kompletem bagażu.
Bahus
Byłam 3 razy autokarem - najdłużej jechałam 34h przez Rumunię, najkrócej 29 więc różnice moga być spore :)
Właśnie jestem w Bułgarii, z Reszowa do Warny autokarem jechałam 24 godz. Autokar był w połowie pusty, więc podróż minęła sympatycznie. Najgorzej w Rumunii -bo drogi mało fajne.
To ile kilometrów jechałaś i ile kosztował bilet?
My mamy jechać z Gliwic do Kiten koło Burgas i trochę się boję tych godzin w autokarze:( moze ktoś był z Was z buksa travel?
Ja jechałam autobusem innego przewoźnika i nie do Bułgarii tylko do Niemiec pod francuską granicę 1400 km w jedną stronę. Jechaliśmy 26 godz. Jechało się nawet fajnie. Był telewizor i ubikacja. Na przystankach krótko można było nogi rozprostować. Gdybym wtedy nie była w ciąży to bardzo dobrze bym tą podróż wspominała.
Ok 1350 km, a bilet w obie strony kosztował 300 zł.