Ktos zauwazyl? Nareszcie widze truskawki zamiast lejacej sie krwi z jakims ,wlasnie z czym, co to bylo???Teraz przyjemnie sie zrobilo:)))Dziekuje!
Tineczko przecież to już dawno jest:)
Toffik, jak dawno?
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Toffik, jak dawno?Dobre trzy lata.....
OOO, musialam oslepnac w miedzy czasie:)))))))))))
Dokładnie nie pamiętam ale ze dwa trzy dni:) na pewno.
Z tym sie zgodze:)
Przedtem też była truskawka ...tylko przedstawiona z dużą dozą artystycznego postrzegania. Nikt kto nie jest artystą tego nie zauważył JA (mówiąc skromnie) wpadłem na to natychmiast....no cóż z takim talentem się człowiek rodzi...Bahus
Hehe, to byla masakra truskawkowa, nie kazdemu jest dane artystyczne spostrzeganie, przeciez wiesz:)))
Ja już dawno zauważyłam, tę kuszącą truskawe:))
Dokladnie kiedy:))))
Tineczko już kilka dni:) nie pamietam dokładnie ile, bo mam już trochę sklerozy:)))
Hehe, to moja skleroza daleko posunieta, bo dopiero wczoraj zauwazylam, mila zmiane:)))))))
Tamta truskawa tez była apetyczna:)
Makusiu masz makabryczne asocjacje :)))))))))))))
żeby sie pozbyć piegów???
Ktos zauwazyl? Nareszcie widze truskawki zamiast lejacej sie krwi z jakims ,wlasnie z czym, co to bylo???
Teraz przyjemnie sie zrobilo:)))
Dziekuje!
Tineczko przecież to już dawno jest:)
Toffik, jak dawno?
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Toffik, jak dawno?
Dobre trzy lata.....
OOO, musialam oslepnac w miedzy czasie:)))))))))))
Dokładnie nie pamiętam ale ze dwa trzy dni:) na pewno.
Z tym sie zgodze:)
Przedtem też była truskawka ...tylko przedstawiona z dużą dozą artystycznego postrzegania. Nikt kto nie jest artystą tego nie zauważył JA (mówiąc skromnie) wpadłem na to natychmiast.
...no cóż z takim talentem się człowiek rodzi...
Bahus
Hehe, to byla masakra truskawkowa, nie kazdemu jest dane artystyczne spostrzeganie, przeciez wiesz:)))
Ja już dawno zauważyłam, tę kuszącą truskawe:))
Dokladnie kiedy:))))
Tineczko już kilka dni:) nie pamietam dokładnie ile, bo mam już trochę sklerozy:)))
Hehe, to moja skleroza daleko posunieta, bo dopiero wczoraj zauwazylam, mila zmiane:)))))))
Tamta truskawa tez była apetyczna:)
Makusiu masz makabryczne asocjacje :)))))))))))))
żeby sie pozbyć piegów???