Niemiecka osmiornica Paul jak do tej pory ma racje, 7 na 7 meczy pokazala przed meczami kto wygra:)))))))))) Uwaza , ze Hiszpania zostanie mistrzem swiata, jeszcze troche i sie dowiemy:) A jak Hiszpania wygra, to dostane amoku, ze nie wierzylam w osmiornice i nie zaryzykowalam 1000 koron, bo bym jutro byla milionerka:))))))))))))))))
Kurczę blaszka - a tak liczyłam na Holandię. Liczyłam też że będzie finał z Niemcami... Cóż, wredny Paul... Ps. Zna ktoś jakiś fajny przepis na ośmiornicę??? :)
Niemiecka osmiornica Paul jak do tej pory ma racje, 7 na 7 meczy pokazala przed meczami kto wygra:)))))))))) Uwaza , ze Hiszpania zostanie mistrzem swiata, jeszcze troche i sie dowiemy:)
A jak Hiszpania wygra, to dostane amoku, ze nie wierzylam w osmiornice i nie zaryzykowalam 1000 koron, bo bym jutro byla milionerka:))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=nl_RtShf8Wk
Hiszpania:) Żałuj tineczko Żałuj:)
Wiem , wiem "la viva Espania" a ja glupia nie wíerzylam Paulowi :))))))))))))) Coz, narazie mam truskawki z glodu nie umre:))))))))))))))
Kurczę blaszka - a tak liczyłam na Holandię. Liczyłam też że będzie finał z Niemcami... Cóż, wredny Paul... Ps. Zna ktoś jakiś fajny przepis na ośmiornicę??? :)