Emotikony ja posiadam i używam Zdjęć już dawno nie próbowałam więc nie wiem. Mam IE, Operę i google chrome i emotikony we wszystkich wymienionych u mnie działają.
A może postarałbyś się być nieco bardziej precyzyjny i opisał w kilku zdaniach sytuację. Wróżką nie jestem i nie zgadnę co tam u Ciebie na ekranie widać.
Chyba jesteś wróżką bo już działa. A było tak: 1. niemożliwość wklejania zdjęć - wyświetlało się zdjęcie i po poleceniu "Wstaw" nie działo się nic. 2. wyparowały emotikony - po kliknięciu na buźkę ukazywała się pusta strona
Użytkownik kwiatek09 napisał w wiadomości: > U mnie natomiast od wczoraj nie daje się wysłać kilku słów ani > jako dyskusja czy opinia do wypróbowanego przepisu...
Mam dokładnie ten sam problem, odswieżanie przez "F5" nie pomaga.
Niestety, u mnie bez zmian i ... bez odpowiedzi. Różne próby nie dają rezultatu, nie jest to winą mojego sprzętu, sprawdzone(!) Jest to nieco przykre, ale cóż ...
Jak w temacie.
Emotikony ja posiadam i używam Zdjęć już dawno nie próbowałam więc nie wiem. Mam IE, Operę i google chrome i emotikony we wszystkich wymienionych u mnie działają.
A może postarałbyś się być nieco bardziej precyzyjny i opisał w kilku zdaniach sytuację. Wróżką nie jestem i nie zgadnę co tam u Ciebie na ekranie widać.
Chyba jesteś wróżką bo już działa.
A było tak:
1. niemożliwość wklejania zdjęć - wyświetlało się zdjęcie i po poleceniu "Wstaw" nie działo się nic.
2. wyparowały emotikony - po kliknięciu na buźkę ukazywała się pusta strona
Coś się pewnie nie wczytało do końca. Zazwyczaj w takich przypadkach odświeżenie strony pomaga.
U mnie tak jest ale w PW , okienko z emotkami mam puste , a z biblioteki obrazów nie da się nic wstawic, klikam na obrazek i nic...
U mnie natomiast od wczoraj nie daje się wysłać kilku słów ani jako dyskusja czy opinia do wypróbowanego przepisu...
Użytkownik kwiatek09 napisał w wiadomości:
> U mnie natomiast od wczoraj nie daje się wysłać kilku słów ani
> jako dyskusja czy opinia do wypróbowanego przepisu...
Mam dokładnie ten sam problem, odswieżanie przez "F5" nie pomaga.
Cosik się rypie system :-)) Na wielu wątkach nie działa mi "Odpowiedz"
Niestety, u mnie bez zmian i ... bez odpowiedzi.
Różne próby nie dają rezultatu, nie jest to winą mojego sprzętu, sprawdzone(!)
Jest to nieco przykre, ale cóż ...
JUż oki:) Dziękuję
Ze swojej strony dziekuję, działa już normalnie, mogę komentować w przepisach.
Pozdrawiam
Kazik