Witam! Wybieram się do Krakowa na parę dni i w związku z tym mam pytanie, a zarazem prośbę czy mógłby ktoś polecić mi jakieś miejsca noclegowe w przystępnej cenie (na studencką kieszeń)? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Na zapleczu dawnego hotelu Holiday (ul. A. Krajowej) później to był Continental, obecnie Motel Bronowice, znajduje się, tani studencki hotel, chyba nazywa się Krakowiak? (opodal salonu Mercedesa S. Zasady)
Spróbuj zadzwonić na nr (12) 19319 lub wysłać mailto:it@jordan.pl do informacji turystycznej. mają świetną orientację w cenach i wiele propozycji, na pewno pomogą.
Witam!
Wybieram się do Krakowa na parę dni i w związku z tym mam pytanie, a zarazem prośbę czy mógłby ktoś polecić mi jakieś miejsca noclegowe w przystępnej cenie (na studencką kieszeń)? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Na zapleczu dawnego hotelu Holiday (ul. A. Krajowej) później to był Continental, obecnie Motel Bronowice, znajduje się, tani studencki hotel, chyba nazywa się Krakowiak?
(opodal salonu Mercedesa S. Zasady)
Kiedy tam studiowałam nocowaliśmy w schronisku na Grochowej czy Grochowskiej na terenie jakiegoś ośrodka dla niedosłyszących
Spróbuj zadzwonić na nr (12) 19319 lub wysłać mailto:it@jordan.pl do informacji turystycznej. mają świetną orientację w cenach i wiele propozycji, na pewno pomogą.
Dziękuję wszystkim za informację :)
Jak znajdziesz cos fajnego to daj znac, moze byc na PW bo sierpien / wrzesien tez planuje wypad do krakowa i jestem zainteresowana noclegiem