Przeczytaj regulamin, w jakieś dni tygodnia dyżuruje on - line psycholog. Ale nie rób sobie wielkiej nadziei, że przez internet ktoś pomoże Ci rozwiązać problem.
Na stronie, która Ci podałam jest też zakładka "forum i grupy wsparcia" - możesz tam napisać, może ludzie podpowiedzą.
Nie sądzę aby ktoś Ci pomógł przez internet. Do tego typu diagnozy potrzebny jest bezpośredni kontakt. Do psychiatry możesz iść z marszu. Do niego nie potrzeba żadnego skierowania. Wystarczy dobra wola. A do psychologa potrzebne jest skierowanie. Od lekarza ogólnego lub psychiatry.
Znam bardzo dobrze jednego psychologa na naszym forum, ale z tego co wiem to on unika kontaktów zawodowych na forum. Najlepiej udać się do najbliższego gabinetu.... Bahus
Witajcie,
Pilnie potrzebny jest psycholog ewentualnie psychiatra który udzielił by porady przez internet.
Pozdrawiam
Andzia005
moze napisz na PW do Patrycji1 moze bedzie umiala pomoc:)albo na chat'cie
http://www.psychotekst.pl/strona.php?nr=1
Przeczytaj regulamin, w jakieś dni tygodnia dyżuruje on - line psycholog.
Ale nie rób sobie wielkiej nadziei, że przez internet ktoś pomoże Ci rozwiązać problem.
Na stronie, która Ci podałam jest też zakładka "forum i grupy wsparcia" - możesz tam napisać, może ludzie podpowiedzą.
Nie sądzę aby ktoś Ci pomógł przez internet. Do tego typu diagnozy potrzebny jest bezpośredni kontakt. Do psychiatry możesz iść z marszu. Do niego nie potrzeba żadnego skierowania. Wystarczy dobra wola. A do psychologa potrzebne jest skierowanie. Od lekarza ogólnego lub psychiatry.
Witajcie,
Potrzebna jest porada a nie leczenie.Psychiatra odpada bo on tylko leki przepisywac potrafi.
Pozdrawiam
Więc lepiej się wybrać do psychologa, a nie szukać porad przez internet . Nie wiadomo na kogo sie trafi, i czy rzeczywiście to będzie psycholog.
Znam bardzo dobrze jednego psychologa na naszym forum, ale z tego co wiem to on unika kontaktów zawodowych na forum. Najlepiej udać się do najbliższego gabinetu....
Bahus
Skąd ta pewnośc? Mi organizuje zajęcia wsród ludzi żebym nie siedział cały czas sam w domu.