A co się stało?Pewnie upały. Nawet ja= raczej zdrowa dostałam parchów od tego zjadliwego tegorocznego słońca.Ale mnóstwo moich znajomych ma kłopty krążeniowe.Od upału.
Użytkownik majolika napisał w wiadomości: > A co się stało?Pewnie upały.Nawet ja= raczej zdrowa dostałam > parchów od tego zjadliwego tegorocznego słońca.Ale mnóstwo > moich znajomych ma kłopty krążeniowe.Od upału.
Diagnozy jeszcze nie ma. Ostry ból w krzyżu i w stawach biodrowych, promieniujący aż do stopy. Nie ma nic wspólnego ani z dietą ani z upałem
Oj biedaku, taki upał, a Ty pod kroplówką unieruchomiony? Ale głowa do góry, jutri będzie lepiej.....zdrowiej szybko i zwiewaj ze szpitala, nie czas na chorowanie w czasie lata! Pozdrawiam!
Użytkownik Alll napisał w wiadomości: > Lubczyku, dużo zdrowia Tobie życzę. Wracaj do nas jak najszybciej:)
Dziekując wszystkim, za żayczenia powrotu do zdrowia, podpowiem, że ja tu jestem. Tyle, że rzadziej, bo tylko między kroplówkami, zabiegami i obchodami lekarskimi.
Użytkownik >lubczyk napisał w wiadomości: > Użytkownik Alll napisał w wiadomości:> Lubczyku, dużo zdrowia Tobie > życzę. Wracaj do nas jak najszybciej:)Dziekując wszystkim, za żayczenia > powrotu do zdrowia, podpowiem, że ja tu jestem. Tyle, że rzadziej, bo > tylko między kroplówkami, zabiegami i obchodami lekarskimi.
A w jakim szpitalu leżysz? Napisz coś o personelu żeńskim ;) Bahus
Personel, zwłaszcza żeński - jest śliczny i milusi To działa bardzo przygnębiająco, bo nagle zdajesz sobie sprawę, że te roczniki leżą poza zasięgiem A więc dla własnego dobra, trzeba szybko wrócić do zdrowia i do domu.
Nie zaglądam tu często bo większość czasu spędzam pod kroplówką.
W razie czego proszę się nie obruszać, że jak by co to się odezwę z opóźnieniem.
Życzę powrotu do zdrowia, trzymaj się.
Lubczyku, czyżby nadmiar odchudzania, kwasica organizmu, za mało płynów w upały? ZDROWIEJ SZYBCIUTKO !!!!
Uuuuuuuuuu niedobrze!!!!!
Powrotu do zdrówka i dużo dobrego życzę!!!!
A co się stało?Pewnie upały.
Nawet ja= raczej zdrowa dostałam parchów od tego zjadliwego tegorocznego słońca.Ale mnóstwo moich znajomych ma kłopty krążeniowe.Od upału.
Użytkownik majolika napisał w wiadomości:
> A co się stało?Pewnie upały.Nawet ja= raczej zdrowa dostałam
> parchów od tego zjadliwego tegorocznego słońca.Ale mnóstwo
> moich znajomych ma kłopty krążeniowe.Od upału.
Diagnozy jeszcze nie ma. Ostry ból w krzyżu i w stawach biodrowych, promieniujący aż do stopy. Nie ma nic wspólnego ani z dietą ani z upałem
To jakby...rwa kulszowa?Albo sprawy krążeniowo-miażdżycowe.Badania na pewno wykażą o co chodzi.
To trzymaj się mocno!M
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia a na pocieszenie dodam, że na szpitalnej diecie więcj schudniesz. chyba, że rodzinka będzie Cię dokarmiać.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia a na pocieszenie dodam, że na szpitalnej diecie więcj schudniesz. chyba, że rodzinka będzie Cię dokarmiać.
A może za szybko zacząłeś za dużą aktywnośc fizyczną: długie marsze i spacery ??/
Ważne, żeby lekarze znaleźli przyczyne i szybko Cię wyleczyli.
Wracaj do zdrowia mistrzu
zdrowia życze i dziękuję za przepis
a tu coś na pocieszenie http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg
Oj biedaku, taki upał, a Ty pod kroplówką unieruchomiony?
Ale głowa do góry, jutri będzie lepiej.....zdrowiej szybko i zwiewaj ze szpitala, nie czas na chorowanie w czasie lata! Pozdrawiam!
:(
zdrowiej jak najszybciej!!!
wracaj szybko do zdrowia lubczyku:)
Zyczę zdrowia!!!
wracaj szybko do zdrowia lubczyku:)
Och, Biedaku, niech Ci przeswietla biodro, moze artroza tak Cie meczy? Szybkiej diagnozy i powrotu do domu zycze:)
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.Nie daj sie chorubskom.
Zycze Ci jak najszybszego wyzdrowienia
Lubczyku, dużo zdrowia Tobie życzę. Wracaj do nas jak najszybciej:)
Użytkownik Alll napisał w wiadomości:
> Lubczyku, dużo zdrowia Tobie życzę. Wracaj do nas jak najszybciej:)
Dziekując wszystkim, za żayczenia powrotu do zdrowia, podpowiem, że ja tu jestem. Tyle, że rzadziej, bo tylko między kroplówkami, zabiegami i obchodami lekarskimi.
Lubczyk uspokój się i nie zaczepiaj pielęgniarek pozdrawiam. J.O
Użytkownik >lubczyk napisał w wiadomości:
> Użytkownik Alll napisał w wiadomości:> Lubczyku, dużo zdrowia Tobie
> życzę. Wracaj do nas jak najszybciej:)Dziekując wszystkim, za żayczenia
> powrotu do zdrowia, podpowiem, że ja tu jestem. Tyle, że rzadziej, bo
> tylko między kroplówkami, zabiegami i obchodami lekarskimi.
A w jakim szpitalu leżysz? Napisz coś o personelu żeńskim ;)
Bahus
Personel, zwłaszcza żeński - jest śliczny i milusi

To działa bardzo przygnębiająco, bo nagle zdajesz sobie sprawę,
że te roczniki leżą poza zasięgiem
A więc dla własnego dobra, trzeba szybko wrócić do zdrowia i do domu.
a męski personel jaki jest:D?
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> a męski personel jaki jest:D?
Jest, ale jest poza zasięgiem mojego zainteresowania.
Ja rowniez zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia
Dużo zdrówka życze Lubczyku !
Nie daj swojego kręgosłupa i zdrowiej...
...pewnie sie przejadles lista dan zakazanych
...a tak na serio zdrowia zycze...