Kochana Smakosiu - wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i zdrówka dobrego. Niech moc błogosławieństw spada na Ciebie z nieba, Byś zawsze miała to, czego Ci najbardziej trzeba. Miłości Połówka i przyjaciół oddanych, Snów zawsze kolorowych i niezapomnianych. Tylko dobrych wieści, powodów do z radości skakania A na Twojej drodze jak najwięcej piękna do sfotografowania! Sto lat!!!
Kochani, skladam Wam wielkie podziekowania za pamiec i te wszystkie serdecznosci. Sa one dla mnie ogromnym zaskoczeniem, ale jakze milym. Pewnie bym tutaj nie zagladnela gdyby nie to, ze Aloalo wspomniala dzis w "Kawiarence" o tym watku. Troche mnie nie bylo na forum z powodu wyjazdu dlatego podziekowania pisze dopiero dzis. Stawiam pyszna, "wirtualna" kawe i zasylam buziaki pozostajac z nadzieja, ze zyczenia sie spelnia Ps. Ach ten Zyga! Obchodzi urodziny w tym samym dniu, co ja i zamiast swietowac, to robil mi niespodzianki. Fajny facet, nie?
Wsztstkiego Najlepszego, Stu Lat w zdrowiu życzy kolega Zyga.
Kochana Smakosiu - wszystkiego najlepszego!

Spełnienia marzeń i zdrówka dobrego.
Niech moc błogosławieństw spada na Ciebie z nieba,
Byś zawsze miała to, czego Ci najbardziej trzeba.
Miłości Połówka i przyjaciół oddanych,
Snów zawsze kolorowych i niezapomnianych.
Tylko dobrych wieści, powodów do z radości skakania
A na Twojej drodze jak najwięcej piękna do sfotografowania!
Sto lat!!!
Zdrowia, szczęścia i troszkę pieniążków na dokładkę życzy Alicja
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego
Smakosiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych radosnych dni.
Smakosiu, ja życzę Ci tego samego, co w kawiarence ;-))
.
Zyga i dla Ciebie oczywiście również wszystkiego naj...
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
Sto lat sto lat...
Wszystkiego Naj ! :)
Widzę, że większość pojechała na urlop.
Najlepszego :)
Wszystkiego najlepszego z okazji U R O D Z I N !!!
Kochani, skladam Wam wielkie podziekowania za pamiec i te wszystkie serdecznosci. Sa one dla mnie ogromnym zaskoczeniem, ale jakze milym. Pewnie bym tutaj nie zagladnela gdyby nie to, ze Aloalo wspomniala dzis w "Kawiarence" o tym watku. Troche mnie nie bylo na forum z powodu wyjazdu dlatego podziekowania pisze dopiero dzis.
Stawiam pyszna, "wirtualna" kawe i zasylam buziaki pozostajac z nadzieja, ze zyczenia sie spelnia
Ps. Ach ten Zyga! Obchodzi urodziny w tym samym dniu, co ja i zamiast swietowac, to robil mi niespodzianki. Fajny facet, nie?
Smakosiu! Spoznione ale szczere zyczenia ! :)))
Spóźnione ale szczere.
Smakosiu życzę ci przede wszystkim dużo,dużo,dużo zdrowia!