nie mogę dodac komentarza pod danym przepisem....i nie widoczne mam opinie innych użytkownikow ..pomimo że pisze np.że jest ich 4 a ja ich nie mam...pozdro..Ania
ale wyswietliło mi sie okienko jak chciałam dodac komenta..i zaznaczyłam coś...nie wiem co..i od tego momentu nawet mi się nie wyswietla nic ..zaden napis..np jak najade myszką ..na np.,,dodaj przepis....,,forum,,itd..itp..nie mam widocznych danych tematów..no nie wiem jak to prosciej opisać..
Wiem, że tak samo działa ale wcześniej o tym nie wiedziałam, że F5 też tak robi , więc niektórzy też mogą nie wiedzieć gdzie takie cudo znaleźć:). Przed wczoraj klikam w moje a tam przy moje ulubione jakieś dziwne napisy się pojawiły. Przestraszona klikłam by sprawdzić czy działa a tam napis że link jest uszkodzony. 2 razy sprawdziłam. Już chciałam pisać do Pampasa a tu się naprawiło samo.
nie mogę dodac komentarza pod danym przepisem....i nie widoczne mam opinie innych użytkownikow ..pomimo że pisze np.że jest ich 4 a ja ich nie mam...pozdro..Ania
Widocznie są w zakładce "Dyskusja".
Napisz jeszcze dlaczego nie możesz dodać komentarza.
no bo mi sie wogóle strona ..nie otwiera..iii do ulubionych tez nie mogę dodać ..od dziś to sie stało..
Na problemy z ładowaniem się strony, to nie wiele mogę poradzić. Pewnie coś na łączach nie działa jak trzeba.
ale wyswietliło mi sie okienko jak chciałam dodac komenta..i zaznaczyłam coś...nie wiem co..i od tego momentu nawet mi się nie wyswietla nic ..zaden napis..np jak najade myszką ..na np.,,dodaj przepis....,,forum,,itd..itp..nie mam widocznych danych tematów..no nie wiem jak to prosciej opisać..
A odświeżałaś stronę (guzik F5) ?
nie wiem jak to zrobić??
naciskasz guzik F5 :)
najlepiej parę razy
tylko nie pisz, jak zrobić "naciskać" :D
Przycisk F5 na klawiaturze :D
A masz gdzieś poza klawiaturą taki guzik?
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> A masz gdzieś poza klawiaturą taki guzik?
Może Ania nie mogła go znaleźc ;)))
Ja dopiero od
To jest dosłownie to samo:) Jak najedziesz na tą ikonkę to pojawi Ci się napis Odśwież F5:)
Wiem, że tak samo działa ale wcześniej o tym nie wiedziałam, że F5 też tak robi , więc niektórzy też mogą nie wiedzieć gdzie takie cudo znaleźć:). Przed wczoraj klikam w moje a tam przy moje ulubione jakieś dziwne napisy się pojawiły. Przestraszona klikłam by sprawdzić czy działa a tam napis że link jest uszkodzony. 2 razy sprawdziłam. Już chciałam pisać do Pampasa a tu się naprawiło samo.
Masz tak pod wszystkimi przepisami czy tylko pod jednym? Jeżeli pod jednym to podaj link o który przepis chodzi.
dziękuję bardzo wszystkim...i kazdemu z osobna..zadziałał ten mały guziczek.! o którym nie wiedziałam .. teraz wszystko gra i buczy.! pozdrawiam .!
Cieszę się