Forum

Pomysł czy Problem?

c.d.Problemów technicznych

• Autor: Sułek Data: 2010-07-26 22:56:46

Po zainstalowaniu wyszukiwarki Mozilla Firefox  wszystko dobrze działało i wczoraj w trakcie przeglądania nowych przepisów WŻ zginęły wszystkie zdjęcia i ramki i ikonki na stronie WŻ, ponownie jeśli można to proszę o pomoc .                                                                                                                                                        P.S. nadal nie mogę wstawić zdjęć pomimo stosowania się do Waszych porad, dziękuję z góry:))

• Autor: Czeslaw Data: 2010-07-26 23:13:08

Przed chwilą wstawiałem zdjęcie do listu na PW.

• Autor: Sułek Data: 2010-07-26 23:56:47

Niestety nie widać u mnie na stronie WŻ absolutnie żadnych fotek i ikonek.

• Autor: ekkore Data: 2010-07-27 08:17:29

Moim zdaniem kompletnego laika masz zablokowane wyświetlanie obrazów.
    Wiem, że można to zrobić dla wszystkich stron, jak również dla pojedynczych.
    Takie cuś ma sens w przypadku netu na kilobity, gdy próbujesz oszczędzać.

Gdzie się to robiło już nie pamiętam (ale umiałam, bo sama sobie blokowałam) - pewnie w opcjach internetowych.
    Jak się nie znajdzie nikt bardziej znający spróbuję wytężyć moją pamięć i pogrzebać w pasku zadań - może coś mnie oświeci. A jakby i to nie nastąpiło zapytam brata.

• Autor: ekkore Data: 2010-07-27 08:21:52

Już wiem - w narzędziach na dole są opcje. Potem u góry jest rządek ikonek - wybierasz treść - musisz mieć zaznaczone ptaszkiem pobieraj obrazki automatycznie - jak nie masz to nie możesz nic zrobić, wstawić komentarza, nie widzisz zdjęć.
    Przejrzyj wyjątki - bo tam może być zapisana jedna strona, która jest zablokowana (tzn pobieranie obrazków)

• Autor: Sułek Data: 2010-07-27 21:11:43

Bardzo dziękuję ekkore za cenne wskazówki do których się podporządkowałam,kombinowaliśmy z mężem i nareszcie się udało dzięki Tobie ekkore:))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu