Po zainstalowaniu wyszukiwarki Mozilla Firefox wszystko dobrze działało i wczoraj w trakcie przeglądania nowych przepisów WŻ zginęły wszystkie zdjęcia i ramki i ikonki na stronie WŻ, ponownie jeśli można to proszę o pomoc . P.S. nadal nie mogę wstawić zdjęć pomimo stosowania się do Waszych porad, dziękuję z góry:))
Moim zdaniem kompletnego laika masz zablokowane wyświetlanie obrazów. Wiem, że można to zrobić dla wszystkich stron, jak również dla pojedynczych. Takie cuś ma sens w przypadku netu na kilobity, gdy próbujesz oszczędzać.
Gdzie się to robiło już nie pamiętam (ale umiałam, bo sama sobie blokowałam) - pewnie w opcjach internetowych. Jak się nie znajdzie nikt bardziej znający spróbuję wytężyć moją pamięć i pogrzebać w pasku zadań - może coś mnie oświeci. A jakby i to nie nastąpiło zapytam brata.
Już wiem - w narzędziach na dole są opcje. Potem u góry jest rządek ikonek - wybierasz treść - musisz mieć zaznaczone ptaszkiem pobieraj obrazki automatycznie - jak nie masz to nie możesz nic zrobić, wstawić komentarza, nie widzisz zdjęć. Przejrzyj wyjątki - bo tam może być zapisana jedna strona, która jest zablokowana (tzn pobieranie obrazków)
Po zainstalowaniu wyszukiwarki Mozilla Firefox wszystko dobrze działało i wczoraj w trakcie przeglądania nowych przepisów WŻ zginęły wszystkie zdjęcia i ramki i ikonki na stronie WŻ, ponownie jeśli można to proszę o pomoc . P.S. nadal nie mogę wstawić zdjęć pomimo stosowania się do Waszych porad, dziękuję z góry:))
Przed chwilą wstawiałem zdjęcie do listu na PW.
Niestety nie widać u mnie na stronie WŻ absolutnie żadnych fotek i ikonek.
Moim zdaniem kompletnego laika masz zablokowane wyświetlanie obrazów.
Wiem, że można to zrobić dla wszystkich stron, jak również dla pojedynczych.
Takie cuś ma sens w przypadku netu na kilobity, gdy próbujesz oszczędzać.
Gdzie się to robiło już nie pamiętam (ale umiałam, bo sama sobie blokowałam) - pewnie w opcjach internetowych.
Jak się nie znajdzie nikt bardziej znający spróbuję wytężyć moją pamięć i pogrzebać w pasku zadań - może coś mnie oświeci. A jakby i to nie nastąpiło zapytam brata.
Już wiem - w narzędziach na dole są opcje. Potem u góry jest rządek ikonek - wybierasz treść - musisz mieć zaznaczone ptaszkiem pobieraj obrazki automatycznie - jak nie masz to nie możesz nic zrobić, wstawić komentarza, nie widzisz zdjęć.
Przejrzyj wyjątki - bo tam może być zapisana jedna strona, która jest zablokowana (tzn pobieranie obrazków)
Bardzo dziękuję ekkore za cenne wskazówki do których się podporządkowałam,kombinowaliśmy z mężem i nareszcie się udało dzięki Tobie ekkore:))))