Po wielu latach prób i doboru składników, udało mi się opracować recepturę na kiszenie ogórków w celach nie tylko konsumpcyjnych ale również terapeutycznych. Ogórki ukiszone wg tej (mojej) receptury w 100% spełniają się jako afrodyzjaki. I to z działaniem w obie strony ....tak na faceta jak i kobietę. O zdrowotnych zaletach nie ma nawet co mówić. Całkowicie naturalny i nieszkodliwy specyfik. Ogromną zaletą jego jest to, że może działać (w przypadku kobiet) nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale również jako podmiot manualnych działań i doznań. Chętnie udostępnię recepturę....Jedyny warunek to własna subiektywna opinia o jego działaniu. Pozwoli mi to na ewentualną modyfikację receptury. Oczekuję chętnych do udziału w moim programie badawczym. Proszę się spieszyć bo sezon ogórkowy wkrótce się skończy. Bahus
nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale również jako podmiot manualnych działań i doznań
Zastanawia mnie Bahusie, czy po manualnych działaniach, ten ogórek bedzie się nadawał do kiszenia ????? Czy tylko na maseczkę ?????? Czy to po prostu od ekspresji manualnych poczynań zależy ?????
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości: > nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale > również jako podmiot manualnych działań i doznańZastanawia mnie > Bahusie, czy po manualnych działaniach, ten ogórek bedzie się > nadawał do kiszenia ????? Czy tylko na maseczkę ?????? Czy to po prostu od > ekspresji manualnych poczynań zależy ?????
Wszystkie zastosowania dotyczą tylko ogórka ukiszonego....bo właśnie w takiej postaci cała jego moc... Bahus
No cóż, tak naprawdę, to można by się zastanawiać. To był cytat ze staropolskiego. Nie było wtedy jeszcze rozgraniczenia na "u" i "ó" http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=667
To malutkie slówko poróbstwo/ porubstwo jest dobitnym przykładem w gramatyce historycznej języka polskiego.Ten przyklad wskazuje na ambiwalecje zasad gramatycznych, oraz na to, że czasem są słówka(bardzo rzadkie), ktore tak naprawdę mozna pisać różnie))) I właśnie na tym polega bogactwo języka polskiego. Gwary, oboczności, różnorodności, zmiany norm ...to nie przekleństwo , ale bogactwo, czasem doprowadzające od zabawnych sporów)Ale tak ma być. Dopóki nie zaprzestaniemy tych sporó, dotąd nasz język bedzie żywy, a nie martwy.
Porubstwo było w tym roku na Ogólnopolskim Dyktandzie, jest tylko jedno prawidłowo napisane wg. wszystkich słowników ortograficznych. Stąd wiem, nie dlatego, ze taka mądra jestem :))))))
Nie jest moim zamiarem kłótnia, bo temat wykracza poza tematyke WŻ, ale...to cytat ze słownika: http://www.sjp.pl/co/por%F3bstwo Istnieją dwie formy równorzędne gramatycznie))
Bahusie pragnę złożyć zamówienie na tonę ogórków dla wszystkich kol.wypowiadających się w wiadomym temacie ale w plasterkach. Mam nadzieję ze nasze dzielne gospodynie będą miały dużo ciekawych doznań.
Kurde, nie pamiętam, czy na tej lekcji tez wysyłałam liściki ;))), ale coś mi się tak tłucze w głowie, ze ogórki tez zawierają kwas mlekowy, a on dobry jest i potrzebny ;))))
... to moze jakieś małe dziurki porobić? ;)))
Tylko nie wiem, czy wtedy tajemny składnik ogórka działa...
Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Bahus, zapraszam dzisiaj do mnie. Mam dodatki do ogórków. > Pomogę opracować inne zastosowania do stosownych wzmacnianych > płynów.
Nawet nie wiesz jak trafiłeś w sedno jutro będę w Twojej miejscowości ;) Bahus
Przedstawiam picera, teraz wszyscy go znamy, to sławny WŻ - towy Bahus gdy go zapraszamy. Telefonicznie umowa przecież też obowiązuje, słowo się rzekło, więc drugiego się szanuje. Wystarczy telefon i już się usprawiedliwiamy a w jego wykonaniu .... wcale się nie znamy. Obiecałem Bahusowi, że go tu obmaluję, dlatego ten wpis.. słowa jego nie szanuję.
Użytkownik agik napisał w wiadomości: > To szafy źle robią...Szafa jest niedobra, coś w niej się dzieje złego... > Co do niej wkładam- to wyciagam za duże. Dziadostwo :/Cholerna szafa.
Chętnie kupię lub zamienię na swoją...działa zupełnie odwrotnie. Bahus
Może in vitro:D Ostatnio to modne u kobiet, które w normalny sposób w swoim wieku już nie mogą:) lamnie jest to straszne, że kobita 60 letnia jest w ciąży i rodzi dziecko. Czy w tym wieku noworodek jest odpowiednio odżywiony i czy nie doszło do uszkodzenia genów. Jaką przyszłość zapewni dziecku?
Po wielu latach prób i doboru składników, udało mi się opracować recepturę na kiszenie ogórków w celach nie tylko konsumpcyjnych ale również terapeutycznych. Ogórki ukiszone wg tej (mojej) receptury w 100% spełniają się jako afrodyzjaki. I to z działaniem w obie strony ....tak na faceta jak i kobietę. O zdrowotnych zaletach nie ma nawet co mówić. Całkowicie naturalny i nieszkodliwy specyfik. Ogromną zaletą jego jest to, że może działać (w przypadku kobiet) nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale również jako podmiot manualnych działań i doznań. Chętnie udostępnię recepturę....Jedyny warunek to własna subiektywna opinia o jego działaniu. Pozwoli mi to na ewentualną modyfikację receptury. Oczekuję chętnych do udziału w moim programie badawczym. Proszę się spieszyć bo sezon ogórkowy wkrótce się skończy.
Bahus
to ja jestem chetna:)
Użytkownik MARTA84 napisał w wiadomości:

> to ja jestem chetna:)
Ooooo witam pierwszą chętną....w nagrodę za odwagę (gratisowo) masz u mnie przegląd
Bahus
Ja czytając Twoją wypowiedż doznałam cudownej poprawy humoru ;)
Pozdrawiam Cię bahusku bardzo serdecznie:)
nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale również jako podmiot manualnych działań i doznań
Zastanawia mnie Bahusie, czy po manualnych działaniach, ten ogórek bedzie się nadawał do kiszenia ????? Czy tylko na maseczkę ?????? Czy to po prostu od ekspresji manualnych poczynań zależy ?????
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości:

> nie tylko w formie przyswajalnej poprzez przewód pokarmowy, ale
> również jako podmiot manualnych działań i doznańZastanawia mnie
> Bahusie, czy po manualnych działaniach, ten ogórek bedzie się
> nadawał do kiszenia ????? Czy tylko na maseczkę ?????? Czy to po prostu od
> ekspresji manualnych poczynań zależy ?????
Wszystkie zastosowania dotyczą tylko ogórka ukiszonego....bo właśnie w takiej postaci cała jego moc...
Bahus
Jakie wymiary tych ogórków ?
Użytkownik Rzymianka napisał w wiadomości:

> Jakie wymiary tych ogórków ?
A to już wedle upodobań...jaki włożysz do gara taki ukisisz....
Bahus
No tak...obiecanki cacanki a potem...smutny korniszonek
.
A, pfuj! "Chuć, ruja i poróbstwo)"))!!To tylko cytat z noblisty i wieszcza- nie czepiać się)).H. Sienkiewicz)))
Użytkownik majolika napisał w wiadomości:
> A, pfuj! "Chuć, ruja i poróbstwo)"))!!To tylko cytat z noblisty i
> wieszcza- nie czepiać się)).H. Sienkiewicz))
porubstwo - jeśli z wieszcza :)) To wyraz który nie ma nic wspólnego z " robota"robić". Oznacza rozwiązłość.
No cóż, tak naprawdę, to można by się zastanawiać. To był cytat ze staropolskiego. Nie było wtedy jeszcze rozgraniczenia na "u" i "ó"
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=667
To malutkie slówko poróbstwo/ porubstwo jest dobitnym przykładem w gramatyce historycznej języka polskiego.Ten przyklad wskazuje na ambiwalecje zasad gramatycznych, oraz na to, że czasem są słówka(bardzo rzadkie), ktore tak naprawdę mozna pisać różnie)))
I właśnie na tym polega bogactwo języka polskiego. Gwary, oboczności, różnorodności, zmiany norm ...to nie przekleństwo , ale bogactwo, czasem doprowadzające od zabawnych sporów)Ale tak ma być. Dopóki nie zaprzestaniemy tych sporó, dotąd nasz język bedzie żywy, a nie martwy.
Porubstwo było w tym roku na Ogólnopolskim Dyktandzie, jest tylko jedno prawidłowo napisane wg. wszystkich słowników ortograficznych. Stąd wiem, nie dlatego, ze taka mądra jestem :))))))
Nie jest moim zamiarem kłótnia, bo temat wykracza poza tematyke WŻ, ale...to cytat ze słownika:
http://www.sjp.pl/co/por%F3bstwo
Istnieją dwie formy równorzędne gramatycznie))
PS.Prof. Mirosław Bańko jest uznanym autorem wielu opracowań leksykalnych i. polskiego TU jest przykład.
Ja jestem zainteresowana. A jakiego rozmiaru mają być ogórki? Ja lubie XXL
E tam, podobno wszystko co małe jest piękne:) i taki malutki, wesolutki, chrupiący korniszonek też:)))
ale małe i miętkie raczej wesolutki i dużutkie
Dobra gospodyni, nawet z miękkich ogórasków zrobi twarde,:))
Dziewczyny znów przez Was oplułam monitor.:)
Jak dla mnie to mogą być małe i duże oby nie były śmierdząće :)
Bahusie pragnę złożyć zamówienie na tonę ogórków dla wszystkich kol.wypowiadających się w wiadomym temacie ale w plasterkach.
Mam nadzieję ze nasze dzielne gospodynie będą miały dużo ciekawych doznań.
Ogórki w plasterkach mi nie podchodzą..
Wolę w całości...
Lubię jak chrupie...
Użytkownik agus2404 napisał w wiadomości:
> Ogórki w plasterkach mi nie podchodzą..Wolę w całości... Lubię jak
> chrupie...
o matko!
no co.. :PPP
chrupiące są najlepsze.. :)) takie twarde i jędrne :PPP
Twarde są najlepsze. Tylko najlepszy ogórek to jest ten długi a jego się chyba nie kisi
eeee..długiego żal kisić.. ;P
No, moim najwiekszym zmartwieniem bedzie to kwasne srodowisko........jakis sposob na neutralizacje proponujesz????????
Jak to jaki? ;)
Prezerwatywa ;)))
Kurde, nie pamiętam, czy na tej lekcji tez wysyłałam liściki ;))), ale coś mi się tak tłucze w głowie, ze ogórki tez zawierają kwas mlekowy, a on dobry jest i potrzebny ;))))
... to moze jakieś małe dziurki porobić? ;)))
Tylko nie wiem, czy wtedy tajemny składnik ogórka działa...
Bahus, zapraszam dzisiaj do mnie. Mam dodatki do ogórków. Pomogę opracować inne zastosowania do stosownych wzmacnianych płynów.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Bahus, zapraszam dzisiaj do mnie. Mam dodatki do ogórków.
> Pomogę opracować inne zastosowania do stosownych wzmacnianych
> płynów.
Nawet nie wiesz jak trafiłeś w sedno jutro będę w Twojej miejscowości ;)
Bahus
Bahus, dawaj namiary, czekam
To mi na homoseksualizm wygląda:D
No i wyszło szydło z worka, to nie dla nam chciał uprzyjemnić życie ale to chodziło o " przyjaciela" .
Regina , zapraszam również.
As, Ty paskudo....
Ale ja nie chce być jako trzecia , co może mam tylko patrzeć i ślinić się. :-((((
Regina, nie nalegaj bo ulegniemy obaj.
Ale mam powodzenie, aż dwóch, a do tej pory miałam tylko jednego męza, ile to z życia straciłam >-))))))))))))
Zapraszam, jak będziesz, yo dopiero będą Ci wszyscy zazdrościć bo poznasz osobiście 100 letniego Bahusa,
Biorę miotłe i lecę
No widzisz, jednak masz odwagę.
Przedstawiam picera, teraz wszyscy go znamy,
to sławny WŻ - towy Bahus gdy go zapraszamy.
Telefonicznie umowa przecież też obowiązuje,
słowo się rzekło, więc drugiego się szanuje.
Wystarczy telefon i już się usprawiedliwiamy
a w jego wykonaniu .... wcale się nie znamy.
Obiecałem Bahusowi, że go tu obmaluję,
dlatego ten wpis.. słowa jego nie szanuję.
Ja paskuda? Kto bahusa zaprasza na inne doznania z ogórkiem? Przecież nie ja.
Użytkownik as napisał w wiadomości:

> To mi na homoseksualizm wygląda:D
A co? Nie mówiłem, że to działa w obie strony? Zresztą nie ważna płeć ....ważne uczucie....
Bahus
Czyli Ty nie chciałeś nam pomóc tylko sobie
Kurka Agik, guma ma byc:)))))))))))))) To moze o smaku malinowym, jak myslisz?
A co? Kompot gotujesz?
Bahus
Hehe, dziadziusiu ja kompotow nie gotuje, nie zdrowe :)))))))))))
Bahuskowi chyba chodzi o insze kompotki :-)))))))))))))
Reginko.........kto zrozumie Bahusa??? :))))))))))))))))
Czekoladowa będzie lepsza.
Od czekolady ubrania zbiegają się i są za ciasne :-))
Reginko, 78% kakao samo zdrowie i ubrania beda wsam raz:)))))
Mowisz? Musze sprobowac:)))))))))))
Nie lubię ciast, nie lubię czekolady, nie lubię słodyczy, a i tak ubrania zbiegają się.
Reginko mam ten sam problem :):) oni tak teraz robią te ubrania coby się zbiegały
To szafy źle robią...
Szafa jest niedobra, coś w niej się dzieje złego... Co do niej wkładam- to wyciagam za duże. Dziadostwo :/
Cholerna szafa.
Użytkownik agik napisał w wiadomości:
> To szafy źle robią...Szafa jest niedobra, coś w niej się dzieje złego...
> Co do niej wkładam- to wyciagam za duże. Dziadostwo :/Cholerna szafa.
Chętnie kupię lub zamienię na swoją...działa zupełnie odwrotnie.
Bahus
Agik a gdzie kupiłaś taką szafę ja też taką poproszę :)
Tylko ogórek i czekolada? Ktoś może Cie posądzić o zachcianki ciążowe:D
W tym wieku :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Może in vitro:D Ostatnio to modne u kobiet, które w normalny sposób w swoim wieku już nie mogą:) lamnie jest to straszne, że kobita 60 letnia jest w ciąży i rodzi dziecko. Czy w tym wieku noworodek jest odpowiednio odżywiony i czy nie doszło do uszkodzenia genów. Jaką przyszłość zapewni dziecku?
Dla mnie to jest nienormalne , musi być czas na wychowanie dziecka. Nie wiem czy doczekam jak moja wnuczka bedzie miała skończone studia
Dla mnie tez:)
Dla mnie tez jest to wbrew naturze i niestety najstarsza mama swiata niby zdrowa juz nie zyje i dzieci sa sierotami :( Ciesze sie, ze jestem babcia:)
Reginko z pomaca ogorasa bahusowego, kto wie, kto wie:)))))))))))))))))))))))))))))
Grażynko jak tobie i się uda, pujdę w twoje śladsy
Hehehe, moze bede najstarsza mama swiata, nie pamietam ile lat miala wloszka ale chyba mlodsza byla ode mnie:)