To mój synek Staś. Ma już 4 miesiące. Jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem :) Wstawiajcie fotki swoich roześmianych pociech! takie widoki od razu poprawią każdemu nastrój.
Każde dziecko rozwija się w innym tempie. Staś ma 4,5 miesiąca i podciąga się do pozycji siedzącej za wszystkie możliwe przedmioty. Siedzi sam ok 3 sekundy, po czym się przewraca i od nowa..... Będąc u mnie na rękach chwyta mnie za ubranie lub ręce, żeby tylko się podciągnąć. Owszem, na zdjęciu został przytrzymany przeze mnie w celu uwiecznienia aparatem tych cudownych uśmiechów.....trwało to chwilę. Odsyłam Cię np. do książki Arlene Eisenberg "Pierwszy rok życia dziecka", gdzie specjaliści piszą ...." po ukończeniu 4 miesiąca twoje dziecko może nawet umieć siedzieć bez oparcia...." Bardzo Ci dziekuję za troskę, ale napewno nie zrobię swojemu dziecku krzywdy :) Pozdrawiam.
Pierwszy uśmiech Michasia, Tutaj ma 2 miesiące A tak wygląda teraz ( ma prawie 5 miesięcy ). A tutaj, jak przystało na Wielkie Żarcie - mój Synek przy obiedzie :)
moja je identycznie,tylko ze nie usmiecha sie cudnie jak twoj skarb za to wywala jezyk na cala dlugoscalbo probuje jesc sama co sie konczy przebieraniem i sprzataniem
To mój synek Staś. Ma już 4 miesiące. Jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem :)
Wstawiajcie fotki swoich roześmianych pociech! takie widoki od razu poprawią każdemu nastrój.
o jaki śliczny!! :):):) nawet największego smutasa rozbawią hehe:) ja fotki nie wstawie bo dzidzia nie mam.. ale może sie w koncu zdecyduje:P
ja chccialm wstawic zdjecie ale nie moge nie wiem czemu
jesli chcesz zostac Zombie to jak najbardziej hehe....
A czy 4 miesięczne dziecko można już tak sadzać?-to nie zazkodzi kręgosłupowi?
Każde dziecko rozwija się w innym tempie. Staś ma 4,5 miesiąca i podciąga się do pozycji siedzącej za wszystkie możliwe przedmioty. Siedzi sam ok 3 sekundy, po czym się przewraca i od nowa..... Będąc u mnie na rękach chwyta mnie za ubranie lub ręce, żeby tylko się podciągnąć. Owszem, na zdjęciu został przytrzymany przeze mnie w celu uwiecznienia aparatem tych cudownych uśmiechów.....trwało to chwilę.
Odsyłam Cię np. do książki Arlene Eisenberg "Pierwszy rok życia dziecka", gdzie specjaliści piszą ...." po ukończeniu 4 miesiąca twoje dziecko może nawet umieć siedzieć bez oparcia...."
Bardzo Ci dziekuję za troskę, ale napewno nie zrobię swojemu dziecku krzywdy :) Pozdrawiam.
Śliczniutki :))
ja tez cosik nie moglam wstawic, moze pozniej mi sie uda, bo teraz lece do mojego malego terrorysty :)
Tomuś 7 lat i Danielek na swoich chrzcinach teraz ma 8 miesięcy
świetny malec
Baby rządzą światem! hi! hi!
to prawda ,moja krzykaczka ( 5 miesiecy),to rzadzi tata ,dziadkiem, wujkami i kuzynami.
a to moja "stara" zalotka:) uwielbiam, roześmiane bobasy...pozdrawiam
A oto mój Iwo-za miesiąc skończy rok.Obok z tatusiem na placu zabaw:)
Do schrupania:)))))))))))))
Kanibalem jesteś :P?
To i ja sie pochwale moimi kochanymi szczęściami :))) Kamiś 4,5 i Natalka 1 :)))
Co za słodkie zdjecie :)))
super
Jesteście cudowni:)Piekne zdjęcie:)
,,,,
Moje śmieszki Milenka i Miłoszek:)
Cudne maluszki, a jaki słodki ten buziaczek od Miłoszka
O jejku Frotka, ale masz fajne skarby:)
Sliczniutkie te Twoje Śmieszki, oczka same sie smieja :) Pozdrawiam :)
Superowe zdjecie pieknych buziakow:))
Moja śmieszka skończyła dzisiaj 9miesiecy:)a włąściwie wczoraj:),
Ale sliczna.Gratuluje
Mała królewna:))) cudowna:))
sliczniutka, a Panienka na bal sie wybiera?
Wyrasta z sukienek wiec nosi po domu i do zdjęć:)
Prześliczna jest :))
No "ciudna jestem" :)) Sama radosc te dzieciaczki:)
Słodziutka :)
Pierwszy uśmiech Michasia,
Tutaj ma 2 miesiące
A tak wygląda teraz ( ma prawie 5 miesięcy ).
A tutaj, jak przystało na Wielkie Żarcie - mój Synek przy obiedzie :)
Ten pierwszy uśmiech jest słodki, do "schruptania":))
Cudny a najpiekniejszy jak ubrudzony:)
moja je identycznie,tylko ze nie usmiecha sie cudnie jak twoj skarb za to wywala jezyk na cala dlugoscalbo probuje jesc sama co sie konczy przebieraniem i sprzataniem
Rozkoszna perełka;))Gratuluję pociechy:)
To dopiero słodkości!!!
Jest prześliczna :)))
Cudna Dzidzia :)