Witam. Od marca jestem cały czas na l4 i pozostane jeszcze do listopada czyli do czasu porodu, poniewaz pracuje w sklepie mięsnym gdzie dzwiganie jest na porzadku dziennym nie moge pracować. Otrzymałam ofertę pracy na umowe zlecenie , jest to robota papierkowa. I mam teraz watpliwosci czy moge podpisac taka umowe na siebie czy nie bardzo. Gdzies wyczytalam ze jesli wykonuje zajecie ktore nie jest powodem zwolnienia w glownym zakladzie pracy i nie powoduje opoznienia powrotu do zdrowia to mogę podjac taka prace. Ale jak to jest na prawdę?? Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam Andzia
Witam.
Od marca jestem cały czas na l4 i pozostane jeszcze do listopada czyli do czasu porodu, poniewaz pracuje w sklepie mięsnym gdzie dzwiganie jest na porzadku dziennym nie moge pracować. Otrzymałam ofertę pracy na umowe zlecenie , jest to robota papierkowa. I mam teraz watpliwosci czy moge podpisac taka umowe na siebie czy nie bardzo. Gdzies wyczytalam ze jesli wykonuje zajecie ktore nie jest powodem zwolnienia w glownym zakladzie pracy i nie powoduje opoznienia powrotu do zdrowia to mogę podjac taka prace. Ale jak to jest na prawdę??
Licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam Andzia
na zwolnieniu lekarskim nie możesz podjąc żadnej pracy.
Juz mozna usunać ten wątek juz znalazłam że niestety nie można podjąć żadnej pracy.
Pozdrawiam
Nie trzeba go usuwać:) Może komuś się on przyda.