Przy okazji "słoikowania" zachciało mi się śmiać,bo przypomniał mi się bardzo ważny problem,a mam takowy akurat,bo moje ogórki są niewymiarowe tzn o kształcie łuku:)))) I weź z nimi coś zrób człowieku:)))) Wiele słyszałam i czytałam o krzywym ogórku Czy Wam nie przeszkadza krzywy(zakręcony )ogórek? :D:D:D
A tam...wysyłać nie będę!poradzę sobie z zakręconym.Wyrósł na moim polu,własnymi rękoma go podlewałam,otulalam otuliną i własnymi rękoma go wepchnę do słoja. A że krzywy...taka jego uroda...i niech parlamentarzysci debatują o krzywiznach i odchyleniach...a jak ogórków na ich życzenie prostować nie będę:))))))))
Hehehe Jasiu, ale dalas twaaaaaardy orzech do zgryzienia tym parlamentarzystom:)))))))))))))) Za tydzien moje ogorki beda zbierane, ciekawa jestem czy beda proste, hihihi
A ja specjalnie kupuje pokrzywione ;) W tureckim supermarkecie mozna nieraz dostac takie "klasa IB" pozwijane jak korokciagi czy slimaki :) ale co to przeszkadza skoro chrupia w salatce i smakuja :) Zapisuje sie do klubu skrzywionych... ogorkow :D
Przy okazji "słoikowania" zachciało mi się śmiać,bo przypomniał mi się bardzo ważny problem,a mam takowy akurat,bo moje ogórki są niewymiarowe tzn o kształcie łuku:)))) I weź z nimi coś zrób człowieku:))))
Wiele słyszałam i czytałam o krzywym ogórku
Czy Wam nie przeszkadza krzywy(zakręcony )ogórek?
:D:D:D
hmm. jasiu ja w swoim długim życiu takiego nie miałam ;)
To tak jak w kawale " kakij majet takij pchajet:" Oj zgbereźne myśli, oj zgereźne !!
Wyslij ekspresowo do Bahusa :))))))))))))
Ale co dziewczyny maja wysłac, ogórki czy zbereźne myśli
jedno i drugie
OGORKI:))))))))))))))
A tam...wysyłać nie będę!poradzę sobie z zakręconym
.Wyrósł na moim polu,własnymi rękoma go podlewałam,otulalam otuliną i własnymi rękoma go wepchnę do słoja
.
A że krzywy...taka jego uroda...i niech parlamentarzysci debatują o krzywiznach i odchyleniach...a jak ogórków na ich życzenie prostować nie będę:))))))))
:-(( Ale jesteś zachłanna wszystkie dla siebie a co dla innych
Hehehe Jasiu, ale dalas twaaaaaardy orzech do zgryzienia tym parlamentarzystom:))))))))))))))
Za tydzien moje ogorki beda zbierane, ciekawa jestem czy beda proste, hihihi
hehehe...ja prostymi dziś kumpelę obdarowałam...a parlamentarzyści chyba nie mają ważniejszych spraw na głowie skoro o ogórach nawijają :)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
. Takie posty wyczuwam na kilometr...
> Wyslij ekspresowo do Bahusa :))))))))))))
Sam przeczytałem....
Bahus
A ja specjalnie kupuje pokrzywione ;) W tureckim supermarkecie mozna nieraz dostac takie "klasa IB" pozwijane jak korokciagi czy slimaki :) ale co to przeszkadza skoro chrupia w salatce i smakuja :)
Zapisuje sie do klubu skrzywionych... ogorkow :D
Zaobserwowałem, że u nas na targowisku takie krzywe ogórki (dużo tańsze ) kupują tylko panowie. Już wiem; pewnie są oszczędniejsi od pań...
Bahus