Witam. Poszukuje noclegu w bieszczadach, interesuje mnie domek, bądz pokój 4 osobowy z łazienką. Termin od 15 sierpnia. Bardzo wasz prosze o pomoc moze macie jakieś namiary na noclegi. POzdrawiam i dziekuje Asia
Wejdz na strone www.lesko-ski.pl, tam sa domki do szesciu osob-200 zl. na dobe za domek.Bylam tam teraz w lipcu.i moge z czystym sumieniem polecic , tylko musisz zadzwonic tam i zapytac czy maja wolny termin.
Chciasłabym przeprosić Niestety w pensjonacie u mojej znajomej trwa remont i w tym roku gości nie przyjmują Ale po rozmowie z nią w Bieszczadach nie ma problemu z noclegiem można jechac w ciemno a i tak nocleg da się załatwić.
Witam. Poszukuje noclegu w bieszczadach, interesuje mnie domek, bądz pokój 4 osobowy z łazienką. Termin od 15 sierpnia. Bardzo wasz prosze o pomoc moze macie jakieś namiary na noclegi.
POzdrawiam i dziekuje Asia
odezwij sie do mnie na priva mam cudo pensjonat Dam ci namiary
Wysłałam Pani wiadomość na GG
Wejdz na strone www.lesko-ski.pl, tam sa domki do szesciu osob-200 zl. na dobe za domek.Bylam tam teraz w lipcu.i moge z czystym sumieniem polecic , tylko musisz zadzwonic tam i zapytac czy maja wolny termin.
Chciasłabym przeprosić Niestety w pensjonacie u mojej znajomej trwa remont i w tym roku gości nie przyjmują Ale po rozmowie z nią w Bieszczadach nie ma problemu z noclegiem można jechac w ciemno a i tak nocleg da się załatwić.
Dziekuje i nie ma sprawy. Pozdrawiam serdecznie