Forum

Galeria

Moje wakacje 2010

• Autor: Agulek74 Data: 2010-08-04 21:54:00

Anovi natchnęła mnie na relację z wakacji.
    Wakacje na wsi spędzałam u moich rodziców. Byłam tam z dziećmi mąż był z nami przez 1,5 tygodnia.Pogoda nam dopisywała jak ktoś lubi upały :) Ja byłam z tego bardzo zadowolona:) Przyjechaliśmy na wieś na sezon malin. W tym roku było ich mało przez mokry maj i czerwiec.
     Nie czułam się jak na wakacjach za to moja mama tak bo odciążyłam ja od gotowania obiadków a i od razu sprawiałam im przyjemnośc w postaci słodkości gofrów, rogalików czy rożków z wafla 
    Dzieci były w siódmym niebie. Od rana (no prawie bo spało się im smacznie nawet do 10 ;)) do wieczora na podwórkuw piaskownicy , w basenie a tu rodzinnie 
    Za domem na huśtawce  :)   i w namiocie Ubierali tez małe kotki a gdy padało dziewczyny wymyslały babci, mi i cioci fryzury ale tego już nie pokaże :)
    Największe zdziwienie było gdy pod dom rodziców przyjechał samochód straży pożarnej   Moja mama udziela się na wsi jak tylko może . Wyjeżdza w różne miejsca na imprezy a Wszystkie panie wożą się własnie samochodem strażackim w takich strojach Na jedną z imprez "Święto kwiatów" robiły taki  bukiet.
    18 lipca byliśmy na weselu kuzyna.Zaczęło się tak. W domu młodego jak zwyczaj każe należało go ubrać i zawieść do pani młodej znaczy sam się zawiózł;) tu przed kościołem po ślubi
     Na weselu moje dzieci i syn siostry porwali do tańca młodych :)Tu z mężem  ze starostą i przy stole z gośćmi Jako sważka moim zadaniem było upieczenie tora Wesele było super. Trwało do 4 a dzieci wytrzymały do 1 :)
    Miała być krótka relacja . Ale dobrze się bawiłam więc chciałam się pochwalić.

• Autor: Anovi Data: 2010-08-04 22:18:40

Ale fajnie, że podzieliłaś się z nami swoimi wakacjami :) Dziękuję :)
    Nie dość, że pyszności szykowałaś to jeszcze takie atrakcje miałaś a i wesele też :) Miałam nosa na ten krótki reportaż a własciwie fotoreportaż :)

A z Ciebie Agulek super fajna laseczka jest :) I dzieciaki też świetne :)

• Autor: Agulek74 Data: 2010-08-04 22:24:34

Dziękuje Ci bardzo :)

• Autor: alianz Data: 2010-08-05 01:22:08

Relacja super!!

• Autor: MARTA84 Data: 2010-08-05 07:01:45

i to sie nazywa wakacjie:)

• Autor: aggusia35 Data: 2010-08-05 07:41:45

Bardzo mi się Twoja relacja podoba. Zdjęcie kota zachwyciło całą moją rodzinkę :)

• Autor: eva67 Data: 2010-08-05 08:43:12

Potwierdzam super relacja i super laseczka .Dowód na to,ze mozna za małe pieniądze spędzić wspaniale wakacje(po uśmiechach widać,ze było bosko)

• Autor: teresa55 Data: 2010-08-05 14:15:38

Dzięki za miłą relację. Czytałam i ogladałam z przyjemnością.  Super z Ciebie babeczka i masz fajna rodzinke. Pozdrawienia dla  całej rodzinki.

• Autor: Scooby Data: 2010-08-05 16:58:17

Super spędziłaś wakacje. Mój urlop zaczyna sie od poniedziałku ale nic ciekawego sie nie wydarzy,gdyż spędzam go w domu.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu