Użytkownik as napisał w wiadomości: > o,dobrze, że piszesz bym widziała kogo szukasz.Jesteś niezdecydowany jak > baba kim chcesz być
To było echo ze strony narodu, tzn. życzenie żeby zamienić lubczyka69 na Puchatka. Jak się okazało większość nie była z tej zamiany zadowolona. ">lubczyk" powstał tylko zastępczo, bo wtedy pierwotnego "lubczyka69" już nie było. Dopiero kiedy Pampas przywrócił stary porządek, "lubczyka69" został zreanimowany! JASNE ?
Jesteś tak przeze mnie lustrowany, że ja to wszystko wiem:D Widzę, że Pampas nie do końca przywrócił Twoje konto bo wszystkie komentarze są a przepisy jeszcze nie zostały przywrócone. Jak powstał Twój nick tymczasowy to też nie byłam zadowolona po co ten znaczek na początku. Dla mnie idealnie by było gdybyś nazywał się po prostu lubczyk Nie ważne jak się nazywać będziesz najważniejsze byś był z nami bo lubię czytać Twoje mądre słowa.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Jesteś tak przeze mnie lustrowany, że ja to wszystko wiem:D Widzę, że > Pampas nie do końca przywrócił Twoje konto bo wszystkie komentarze > są a przepisy jeszcze nie zostały przywrócone. Jak powstał > Twój nick tymczasowy to też nie byłam zadowolona po co ten znaczek na > początku. Dla mnie idealnie by było gdybyś nazywał się po prostu > lubczyk Nie ważne jak się > nazywać będziesz najważniejsze byś był z nami bo lubię czytać > Twoje mądre słowa.
Kiedyś i później też, sam "lubczyk" nie dał się zalogować. Dlatego powstał ten numerowany 69. Inaczej się nie da. Sorki
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Dziwne ale wierze Ci. Jak widzisz ja mam tylko 2 litery i nie było problemu. > Co Ci pisało jak nie dało sie wybrać lubczyk?
Pampas boi się przywracać przepisy, bo nie wiadomo, czy nasz kochany Lubczyk znów nie dostanie czkawki, nie usunie konta i zażąda przenosin na jakieś nowo założone, na przykład "Pucholub". A to przywracanie to ładnych parę, jeśli nie parenaście godzinę będzie trwało - dłubaninka ;P Musicie nas ładnie przekonać.
Jeszcze sobie wyobraziłam sytuację, w której Lubczyk rezygnuje ze starego konta i zakłada nowe o lepszym, mocnym brzmieniu: Maggi, a na koniec postanawia nim wzgardzić ze względu na niestaysfakcjonujący lokalny zasięg naszego kraju pod znakiem wodzionki i mizerii, i decyduje się jednak obrać globalnego nicka: Sos Sojowy :D To by dopiero było, hihihi Tylko nie bij, Taduszu za wyobraźnię :D
mowy nie ma - ja tylko byki poprawiam jak edytuję - ale masz rację, że to jakaś paranoja się zrobiła ostatnio w sprawie tego kasowania wątków - jak ufo - nie ma go, ale tyle osób w nie wierzy :/ Idę spać, bo znów się zdenerwuję
Użytkownik foczydło napisał w wiadomości: > sie nie ma co nerwować:))) mnie nerwuje jak odpisuję, a okazuje się ze > poprzednik edytował i mój wpis jest jak pięść do .... nosa:))) Foczydło i pięść? Kwiatek do kożucha!
Skutkiem koniecznych zmian doszło do metamorfozy.
Nie ma już ani puchatka ani ">lubczyka".
Wrócił z tułaczki "lubczyk69"
To tak, żeby nie było nieporozumień :-)
o,dobrze, że piszesz bym widziała kogo szukasz.Jesteś niezdecydowany jak baba kim chcesz być
No as obrazasz " baby " ja mam do czynienia tylko ze zdecydowanymi :))
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> o,dobrze, że piszesz bym widziała kogo szukasz.Jesteś niezdecydowany jak
> baba kim chcesz być
To było echo ze strony narodu, tzn. życzenie żeby zamienić lubczyka69 na Puchatka. Jak się okazało większość nie była z tej zamiany zadowolona. ">lubczyk" powstał tylko zastępczo, bo wtedy pierwotnego "lubczyka69" już nie było. Dopiero kiedy Pampas przywrócił stary porządek, "lubczyka69" został zreanimowany!
JASNE ?
Jesteś tak przeze mnie lustrowany, że ja to wszystko wiem:D Widzę, że Pampas nie do końca przywrócił Twoje konto bo wszystkie komentarze są a przepisy jeszcze nie zostały przywrócone. Jak powstał Twój nick tymczasowy to też nie byłam zadowolona po co ten znaczek na początku. Dla mnie idealnie by było gdybyś nazywał się po prostu lubczyk Nie ważne jak się nazywać będziesz najważniejsze byś był z nami bo lubię czytać Twoje mądre słowa.
> Jesteś tak przeze mnie lustrowany, że ja to wszystko wiem:D Widzę, że
> Pampas nie do końca przywrócił Twoje konto bo wszystkie komentarze
> są a przepisy jeszcze nie zostały przywrócone. Jak powstał
> Twój nick tymczasowy to też nie byłam zadowolona po co ten znaczek na
> początku. Dla mnie idealnie by było gdybyś nazywał się po prostu
> lubczyk Nie ważne jak się
> nazywać będziesz najważniejsze byś był z nami bo lubię czytać
> Twoje mądre słowa.
Kiedyś i później też, sam "lubczyk" nie dał się zalogować. Dlatego powstał ten numerowany 69. Inaczej się nie da. Sorki
Dziwne ale wierze Ci. Jak widzisz ja mam tylko 2 litery i nie było problemu. Co Ci pisało jak nie dało sie wybrać lubczyk?
> Dziwne ale wierze Ci. Jak widzisz ja mam tylko 2 litery i nie było problemu.
> Co Ci pisało jak nie dało sie wybrać lubczyk?
że nick jest zajęty
Pampas boi się przywracać przepisy, bo nie wiadomo, czy nasz kochany Lubczyk znów nie dostanie czkawki, nie usunie konta i zażąda przenosin na jakieś nowo założone, na przykład "Pucholub". A to przywracanie to ładnych parę, jeśli nie parenaście godzinę będzie trwało - dłubaninka ;P
Musicie nas ładnie przekonać.
Lubczyka mogę przekonywać:P
Jeszcze sobie wyobraziłam sytuację, w której Lubczyk rezygnuje ze starego konta i zakłada nowe o lepszym, mocnym brzmieniu: Maggi, a na koniec postanawia nim wzgardzić ze względu na niestaysfakcjonujący lokalny zasięg naszego kraju pod znakiem wodzionki i mizerii, i decyduje się jednak obrać globalnego nicka: Sos Sojowy :D To by dopiero było, hihihi
Tylko nie bij, Taduszu za wyobraźnię :D
A to chlapłam
mowy nie ma - ja tylko byki poprawiam jak edytuję - ale masz rację, że to jakaś paranoja się zrobiła ostatnio w sprawie tego kasowania wątków - jak ufo - nie ma go, ale tyle osób w nie wierzy :/
Idę spać, bo znów się zdenerwuję
Użytkownik foczydło napisał w wiadomości:
> sie nie ma co nerwować:))) mnie nerwuje jak odpisuję, a okazuje się ze
> poprzednik edytował i mój wpis jest jak pięść do .... nosa:)))
Foczydło i pięść? Kwiatek do kożucha!
Będę molestowała naszego lubczyka i dowiem się jakie ma plany.
Dobrze wiedzieć:) Nie śledzę cały czas forum, ale ostatnio byłem zdziwony widząć zamiast puchatka >lubczyka :) Ale wszystko się wyjaśniło:)
A nijaki już w domu?
Jedną nogą w szpitalu na zabiegach ambulatoryjnych. Spędzam tam prawie cały dzień, bo po tylko po samym zabiegu, muszę przymusowo odleżeć 4 godziny.
Daj ludziom czas na zauważenie, że to Ty - teraz skupiają się bezsensownych kłótniach na forum - i pewnie jeszcze sprawdzają czy Ty to naprawdę Ty :D