Kochane żarłoczki, wiem że na Was zawsze można liczyć, dlatego proszę trzymajcie kciuki i prześlijcie mojej kochanej babuni pozytywne fluidy, żeby wyzdrowiała.
Niedawno dostała zawału i zabrała ją erka do szpitala, stan jest bardzo poważny:(((
Tulę wirtualnie , też kochałam swoją babcię i martwiłam sie o Nią jak była w szpitalu.. Trzymaj się i wierz że będzie dobrze i babcia wróci zdrowa do domu.
Zasylam caly kosz pozytywnych mysli i dobrej energii. Nie trac wiary, mysl o tym, ze Babcia wyzdrowieje i podswiadomie dodawaj Jej tym sil. Bedzie dobrze. Przytulam.
Różyczko trzymaj sie, za Twoją babcie szepnę do góry słówko...moja babcia też niedawno przeszła zawał, wiec rozumiem co czujecie. Trzymam mocno kciuki żeby babunia szybko wróciła do zdrowia.
Wszystko będzie Dobrze Aniu.. Mojemu Tatusiowi też w tym roku naprawiali serce, bo odmówiło współpracy i już jest w porządku :))) Z Twoją Babcią też będzie dobrze :)) Pozdrów Mamę... Agnieszka
Jak się czuje babcia? Czy niebezpieczeństwo wstępnie zażegnane? Mięsień sercowy starszych osób nie kurczy się tak silnie, jak młodych, więc jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że pojawisz się z dobrymi wiadomościami.
Bardzo wszystkim dziękuję:)Szybki przyjazd karetki w ciągu 8 min i reanimacja, uratowała życie mojej babci. Babcia już jest po specjalistycznych badaniach, powoli,dochodzi do siebie. Ma bardzo dobrą opiekę, niestety jeszcze nie prędko wyjdzie do domu, bo czeka ją jakaś zastawka:(Mama obiecała, że jutro będę mogła już ją odwiedzic. Pozdrawiam wszystkich.
:)))))))))))))))) Aniu, życz od nas Babci szybkiego powrotu do domu :)) i dużo siły :))))))))))))) i jeszcze więcej zdrowia :))) I pozdrowienia dla Mamy :)
Kochane żarłoczki, wiem że na Was zawsze można liczyć, dlatego proszę trzymajcie kciuki i prześlijcie mojej kochanej babuni pozytywne fluidy, żeby wyzdrowiała. Niedawno dostała zawału i zabrała ją erka do szpitala, stan jest bardzo poważny:(((
Jestem z Wami myslami.Zycze Twojej babci powrotu do zdrowia.
Głowa do góry będzie dobrze przesyłam wszystkie dobre
Będzie dobrze. Trzymaj się.
Przykro mi z powodu Twojej babci ale trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowka
Jestem z Wami Aniu, przesyłam dużo pozytywnych myśli.... życzę babci szybkiego powrotu do zdrowia
Trzymaj sie, bedzie dobrze.
Aniu, caly wagon dobrych fluidow sle! Bedzie dobrze, trzymam kciuki!
Pozdrawiam!
Tulę wirtualnie , też kochałam swoją babcię i martwiłam sie o Nią jak była w szpitalu.. Trzymaj się i wierz że będzie dobrze i babcia wróci zdrowa do domu.
Zasylam caly kosz pozytywnych mysli i dobrej energii. Nie trac wiary, mysl o tym, ze Babcia wyzdrowieje i podswiadomie dodawaj Jej tym sil. Bedzie dobrze. Przytulam.
Musisz mocno wierzyć, wiara czyni cuda, a ja trzymam kciuki żeby było dobrze.
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojej babci, przesyłam masę pozytywnych fluidów. Trzymajcie się dzielnie, usciski dla Ciebie i Twojej mamy
Różyczko trzymaj sie, za Twoją babcie szepnę do góry słówko...moja babcia też niedawno przeszła zawał, wiec rozumiem co czujecie. Trzymam mocno kciuki żeby babunia szybko wróciła do zdrowia.
Trzymaj się różyczko, babcia jest pod dobrą opieką.
Rozyczko, babcia jest w dobrych rekach. Jest pod opieka lekarzy:) Przesylam pomyslne fluidy:)
Trzymajcie się dzielnie bo teraz jesteście najbardziej potrzebni Babci. Jestem myślami przy Was.
Będzie dobrze.Zawsze trzeba mieć nadzieję:)
Myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze.
Wszystko będzie Dobrze Aniu.. Mojemu Tatusiowi też w tym roku naprawiali serce, bo odmówiło współpracy i już jest w porządku :))) Z Twoją Babcią też będzie dobrze :))
Pozdrów Mamę...
Agnieszka
Jak czuje się babcia? Jestem duchowo z Wami.
Ja też jestem z Wami. Trzymam kciuki.
Wysyłam tyle pozytywnych fluidów ,ile tylko moge .Przytulam mocno .
Trzymaj się . Ściskam a Babci życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Jak się czuje babcia? Czy niebezpieczeństwo wstępnie zażegnane? Mięsień sercowy starszych osób nie kurczy się tak silnie, jak młodych, więc jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że pojawisz się z dobrymi wiadomościami.
Bardzo wszystkim dziękuję:)Szybki przyjazd karetki w ciągu 8 min i reanimacja, uratowała życie mojej babci. Babcia już jest po specjalistycznych badaniach, powoli,dochodzi do siebie. Ma bardzo dobrą opiekę, niestety jeszcze nie prędko wyjdzie do domu, bo czeka ją jakaś zastawka:(Mama obiecała, że jutro będę mogła już ją odwiedzic.
Pozdrawiam wszystkich.
No :)
Trzymałam i słałam...
Będzie dobrze!
:))))))))))))))))
Aniu, życz od nas Babci szybkiego powrotu do domu :)) i dużo siły :))))))))))))) i jeszcze więcej zdrowia :)))
I pozdrowienia dla Mamy :)
Dużo zdrowia dla babci, teraz będzie już tylko lepiej:)
Czekamy na wiadomosci Aniu, a dobre fluidy leca caly czas!
Usciskaj Babcie ode mnie:)