Figutka ,zapraszam do rozmowy,bo MR ma powazne klopoty i nie moze prowadzic wlasnego watku............ Ja sciskam kciuki za zdrowie Mamy MR i nie puszcze zanim MR do nas nie wroci z dobra wiadomoscia!!!!!!!!!!!!!
Nie mam zgody. Jednak MR wyraznie napisala, zebysmy sobie spokojnie rozmawialy dalej pod Jej nieobecnosc a Wkn, poprosila o zalozenie "bis", wiec nie bardzo rozumiem Twoje pytanie???
kwiatek a dlaczego Ciebie już nie ma ?Ja myślałam, że powiesz nam że plastry są zdrowe i mamy je zażywać 3 x dziennie. :):) ale żebyśmy nie zapomniały o Donaldach bo bez Donaldów plastry są beeee..
Nie znam się na tym :) Podejrzewam ,że chodzi o plastry EVRA,które kosztują ponad 50 zł.,"kuracja"miesięczna ... Nie wiem czy lekarz może dla 16-latki wypisać ten specyfik czy wyłącznie na prośbę rodzica ,ale podpytam ... Słyszałam,że młodzież niemiecka jest bardziej do przodu w tych sprawach ... No , ale mieszkamy tutaj i tu wszystko ludzi bulwersuje ... Panna Anna / córka Darii / to już pełnoletnia osoba,więc może decydować sama o sobie ... Straszyć własne dziecko " wyrwaniem nóg z d..." ?! :))
sic ! W takim razie pomyłka,ale dzięki chilli :) A propos plasterka to może jest terapia antytrądzikowa ?! Jednak na leczenie trądziku to lekarze głównie zapisują DIANE-35 ... A tak poza tym może nie powinnam zabierać głosu w wątku Darii,bo jeśli mamy tylko kontakt to nie wiedzieć czemu neguje moją osobę... Według niej to albo "pitolę bzdury"albo "zwyczajnie denerwuję "... Napisałam do niej miły list na PW,ale nie odpisała ... Agusia35,gumy DONALDA pamiętam,pyszne balony :)
OOOOOOOO jaaaaaaaaaaa ! pamiętam te gumy:))))))) te gumy były super! hahahahaha Swje pieniądze (zarabiałam jako małolata) wymieniałam u Cinkciarzy na "zielone" i pędziłam do Pewex-u po gumy!!!! Niech żyją gumy!!!!
Kwiatek , nigdzie nie neguje Twojej osoby, na wyjcu zapytałam o toffika bo robiłam jej sałatkę szwedzką na zimę do słoików i chciałam o coś zapytac, a Ty mi napisałaś że krążą sluchy że ja mam byc teraz moderatorem, więc Ci napisałam że pitolisz bzdury.Osobiście nic do Ciebie nie mam dziewczyno:) jak najbardziej wskazane jest żebyś brała udział na forum:) Pozdrawiam.
Przenosimy sie tutaj , bo tamten watek baaaardzo dlugi:)
o !!! tineczka robi za moderatora:)
Nie robi, tak się u nas przyjęło, że jeśli wątek się zamieni w jamniora na sterydach, można założyć nowy wątek, a mod zamknie stary.
RN teraz to ja już wszystko rozumiem nie napisałaś, że to rozmiar XXL chodzi :):):):):)
No w końcu zajarzyłaś!!! Myślalam, że jesteś bardziej domyślna :):):)
P.S. dobrze chociaż, że zasugerowalaś rozmiar XXL a nie korek od wanny! :):)
:)
Figutka ,zapraszam do rozmowy,bo MR ma powazne klopoty i nie moze prowadzic wlasnego watku............
Ja sciskam kciuki za zdrowie Mamy MR i nie puszcze zanim MR do nas nie wroci z dobra wiadomoscia!!!!!!!!!!!!!
No jasne! Minima spełnione.
A masz zgodę Darii ? ;)
Nie mam zgody. Jednak MR wyraznie napisala, zebysmy sobie spokojnie rozmawialy dalej pod Jej nieobecnosc a Wkn, poprosila o zalozenie "bis", wiec nie bardzo rozumiem Twoje pytanie???
Kochana,nie złość się,przecież puściłam Ci "oczko"...
Nie jestem w temacie ...i już mnie nie ma...
Pozdrawiam :)
kwiatek a dlaczego Ciebie już nie ma ?Ja myślałam, że powiesz nam że plastry są zdrowe i mamy je zażywać 3 x dziennie. :):) ale żebyśmy nie zapomniały o Donaldach bo bez Donaldów plastry są beeee..
Nie znam się na tym :)
Podejrzewam ,że chodzi o plastry EVRA,które kosztują ponad 50 zł.,"kuracja"miesięczna ...
Nie wiem czy lekarz może dla 16-latki wypisać ten specyfik czy wyłącznie na prośbę rodzica ,ale podpytam ...
Słyszałam,że młodzież niemiecka jest bardziej do przodu w tych sprawach ...
No , ale mieszkamy tutaj i tu wszystko ludzi bulwersuje ...
Panna Anna / córka Darii / to już pełnoletnia osoba,więc może decydować sama o sobie ...
Straszyć własne dziecko " wyrwaniem nóg z d..." ?! :))
Kwiatku, Ania nie jest pełnoletnia. Daria pisała, że Ania ma niespełna 16 lat:)
sic ! W takim razie pomyłka,ale dzięki chilli :)
A propos plasterka to może jest terapia antytrądzikowa ?!
Jednak na leczenie trądziku to lekarze głównie zapisują DIANE-35 ...
A tak poza tym może nie powinnam zabierać głosu w wątku Darii,bo jeśli mamy tylko kontakt to nie wiedzieć czemu neguje moją osobę...
Według niej to albo "pitolę bzdury"albo "zwyczajnie denerwuję "...
Napisałam do niej miły list na PW,ale nie odpisała ...
Agusia35,gumy DONALDA pamiętam,pyszne balony :)
OOOOOOOO jaaaaaaaaaaa ! pamiętam te gumy:)))))))
te gumy były super! hahahahaha
Swje pieniądze (zarabiałam jako małolata) wymieniałam u Cinkciarzy na "zielone" i pędziłam do Pewex-u po gumy!!!!
Niech żyją gumy!!!!
nawet dla "małolat"!!!
Jasiu porozmawiamy????:))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=ydrtF45-y-g&feature=channel
Kwiatek , nigdzie nie neguje Twojej osoby, na wyjcu zapytałam o toffika bo robiłam jej sałatkę szwedzką na zimę do słoików i chciałam o coś zapytac, a Ty mi napisałaś że krążą sluchy że ja mam byc teraz moderatorem, więc Ci napisałam że pitolisz bzdury.Osobiście nic do Ciebie nie mam dziewczyno:) jak najbardziej wskazane jest żebyś brała udział na forum:)
Pozdrawiam.
Kochana, ja sie nie zloszcze, bron bosze:)))))
Wracaj, bo do Jarka sie wybieramy!!!!
Buziaki:)
Witaj Tineczko:) dziękuję że pociągnełaś ten wątek za mnie, moja mama jest teraz w szpitalu i nie mam głowy na nic.Pozdrawiam.
Witaj Dario:)
Wysciskaj Mame od nas wszystkich i pozdrow serdecznie!
Rozumiem, ze nie masz glowy na WZ, wszyscy rozumiemy.
Serdecznie pozdrawiam:)
Również życzę zdrowia dla mamy , jest pod opieką lekarzy ,odwiedzacie Ją i wspieracie, a to jest najwazniejsze:)