Mam jakiś problem z czytaniem "drzewa". Nie moge przeczytać innej wiadomości, niz ostatnia, lub pierwsza. Klikam na nowe ( pogrubione) wiadomości... i nic! Korzystam z visty i mozilli.
O matko, wystraszyłaś mnie - Toffik ostatnio miała podobne problemy i dwa dni później okazało się, że jej domowy komputer padł na dobre - miała cały system do przeinstalowania :( Wciąż czekamy na jej powrót.
Wiecie, co? Mi się chyba naprawdę robi coś złego z komputerem, a juz na pewno z połaczeniem internetowym. GG nie odpalam juz do dawna, na pocztę nawet nie zaglądam, tak długo trwa logowanie... Jesli sie ostatecznie spieprzy, to przez jakiś czas nie bedziemy się "widzieć" tutaj ;(- zwyczajnie mam tyle wydatków, że naprawa komputera musi poczekać w dłuuuuuuuuuuuugiej kolejce :(
agik odinstaluj i zainstaluj na nowo system:) U mnie zadziałało:) Trochę trwało bo mąż zapomniał hasła i biedny informatyk musiał się strasznie namęczyć, by wszystko zadziałało:), ale teraz hasło usunięte więc problemu już nie będzie:)
Mam jakiś problem z czytaniem "drzewa". Nie moge przeczytać innej wiadomości, niz ostatnia, lub pierwsza. Klikam na nowe ( pogrubione) wiadomości... i nic!
Korzystam z visty i mozilli.
Agnieszko, w IE nie mam zadnego problemu:)
w google chrome działa wszystko poprawnie u mnie.
U mnie w mozilli tez ok..
O matko, wystraszyłaś mnie - Toffik ostatnio miała podobne problemy i dwa dni później okazało się, że jej domowy komputer padł na dobre - miała cały system do przeinstalowania :( Wciąż czekamy na jej powrót.
łomatko...
teraz to Ty mnie wystraszyłaś...
w IE działa, ale muli...
w mozilli nie działa...
Aguś , to chyba system...
mam mozillę i działa
Wiecie, co?
Mi się chyba naprawdę robi coś złego z komputerem, a juz na pewno z połaczeniem internetowym. GG nie odpalam juz do dawna, na pocztę nawet nie zaglądam, tak długo trwa logowanie...
Jesli sie ostatecznie spieprzy, to przez jakiś czas nie bedziemy się "widzieć" tutaj ;(- zwyczajnie mam tyle wydatków, że naprawa komputera musi poczekać w dłuuuuuuuuuuuugiej kolejce :(
No, ale na razie jest.
łojć :(
agik odinstaluj i zainstaluj na nowo system:) U mnie zadziałało:) Trochę trwało bo mąż zapomniał hasła i biedny informatyk musiał się strasznie namęczyć, by wszystko zadziałało:), ale teraz hasło usunięte więc problemu już nie będzie:)
Mój mąż choć specjalistą nie jest to sam przeinstalowuje system. Schodzi mu jakieś 2 godz.
:)
No
Ja się domyślam, ze własnie to trzeba zrobić :)
Problem w tym, ze ja nie umiem tego zrobić.
To miałam namyśli pisząc o naprawie komputera...