Dorotaxx to może sobie pomachamy bo my rano jedziemy do doliny Prosieckiej a póżniej dzieciaki mają obiecaną i zasłużoną Tatralandie. Hi Hi żeby tak codziennie podłogi czyściły i sprzątały jak dziś.
Dorotaxx Wam też życzę udanego weekendu. My jutro na grzyby mam nadzieje że nazbieram choć trochę. Dziećmi się nie zamienie no coś Ty ja umarła bym z tęsknoty za nimi. :):) No może hmm na jakiegoś dobreg torta je wymienie. :) Hi hi moja córka rano tak się wzieła za sprzątanie, że bidulka z tego wszystkiego zapomniała zęby umyć ale się uśmiałyśmy :) Dorotax a byliście na Chopoku. Jechaliśmy ostanio wyciągiem z Jasnej przepiękne widoki :):) Koniecznie tam jeszcze musimy się wybrać na jesieni.
Podziwiam! Ja wiem jak wygląda pieczarka i muchomor!Reszta to dla mnie czarna magia.
Bądźcie ostrożni
>Dziećmi się nie zamienie no coś Ty ja
> umarła bym z tęsknoty za nimi. :):) No może hmm na jakiegoś dobreg torta
> je wymienie. :)
No z tym nie będzie problemu!
Mam kilka w lodówce,możesz wybierać.Same brzydkie bo to czas wieczorów panieńskich ale myśle,że coś wybierzesz ;-)
>Hi hi moja córka rano tak się wzieła za
> sprzątanie, że bidulka z tego wszystkiego zapomniała zęby umyć ale się
> uśmiałyśmy :)
Dziewczynie zależało to się wzięła do roboty! Co tam takie przyziemne sprawy jak mycie zębów kiedy ona myślała jak będzie śmigać na zjeżdżalni w parku wodnym!
A może namówie małżowinka,żebyśmy jechali do tatralandii zamiast na Oravice.Zobaczymy.
>Dorotax a byliście na Chopoku. Jechaliśmy ostanio
> wyciągiem z Jasnej przepiękne widoki :):) Koniecznie tam jeszcze musimy się
> wybrać na jesieni.
Nie,jeszcze nie byliśmy ale wybierzemy się skoro piszesz,ze warto.
Uwielbiam Słowacje.Pięknie tam jest i ludzie jacyś tacy milsi niż u nas
U mnie koszulka z Chopoka, po przetrwaniu dwóch pokoleń (nosił ojciec, przejął syn, z racji super obrazka na plecach) - rozeszła się na szerokości i w szwach. Dokonała żywota w szorowaniu podłóg...Ale fajnie tam było..Myśmy byli wtedy w Dolinie Demianowskiej (likiery - Demianowka - do tej pory przywożę przy każdej sposobnej okazji)
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Tam jeszcze nie byliśmy. > Koniecznie daj znać jak było i czy warto tam jechać. > Jestem pewna,że warto bo cała Słowacja jest cudna. > My w niedziele jedziemy do Oravicy .Są tam reweacyjne baseny termalne. > Miłego wypoczynku! Oravice też polecam. Jeździmy tam od trzech lat po drodze wstępujemy do Zakopanego na dzień lub dwa.
A w drugim bardziej zamkniętym dla widzów to miejsce jest dla dzieci. Ośrodek nie jest duży, w ciągu tygodnia nie ma tłoku. Dużo ludzi jest na sobotę, niedzielę kiedy to z Polski przyjeżdża dużo letników na wypoczynek.
Tam jeszcze nie byliśmy.
Koniecznie daj znać jak było i czy warto tam jechać.
Jestem pewna,że warto bo cała Słowacja jest cudna.
My w niedziele jedziemy do Oravicy .Są tam reweacyjne baseny termalne.
Miłego wypoczynku!
Dzięki :-)
Dorotaxx to może sobie pomachamy bo my rano jedziemy do doliny Prosieckiej a póżniej dzieciaki mają obiecaną i zasłużoną Tatralandie.
Hi Hi żeby tak codziennie podłogi czyściły i sprzątały jak dziś.
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
> Dorotaxx to może sobie pomachamy bo my rano jedziemy do doliny Prosieckiej
W takim razie dziewczyny moje kochane Wam i sobie życzę udanej pogody!!!
>a
> póżniej dzieciaki mają obiecaną i zasłużoną Tatralandie. Hi Hi> żeby tak codziennie podłogi czyściły i sprzątały jak dziś.
Mam fajna parkę.
Zamień się,zamień!!!
Swoje musze wołami gonić do sprzątania!
Dorotaxx Wam też życzę udanego weekendu. My jutro na grzyby mam nadzieje że nazbieram choć trochę.
Dziećmi się nie zamienie no coś Ty ja umarła bym z tęsknoty za nimi. :):) No może hmm na jakiegoś dobreg torta je wymienie. :)
Hi hi moja córka rano tak się wzieła za sprzątanie, że bidulka z tego wszystkiego zapomniała zęby umyć ale się uśmiałyśmy :)
Dorotax a byliście na Chopoku. Jechaliśmy ostanio wyciągiem z Jasnej przepiękne widoki :):) Koniecznie tam jeszcze musimy się wybrać na jesieni.
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
> Dorotaxx Wam też życzę udanego weekendu.
Dzięki wielkie :-)
>My jutro na grzyby mam
> nadzieje że nazbieram choć trochę.
Podziwiam! Ja wiem jak wygląda pieczarka i muchomor!Reszta to dla mnie czarna magia.
Bądźcie ostrożni
>Dziećmi się nie zamienie no coś Ty ja
> umarła bym z tęsknoty za nimi. :):) No może hmm na jakiegoś dobreg torta> je wymienie. :)
No z tym nie będzie problemu!
Mam kilka w lodówce,możesz wybierać.Same brzydkie bo to czas wieczorów panieńskich ale myśle,że coś wybierzesz ;-)
>Hi hi moja córka rano tak się wzieła za
> sprzątanie, że bidulka z tego wszystkiego zapomniała zęby umyć ale się> uśmiałyśmy :)
Dziewczynie zależało to się wzięła do roboty! Co tam takie przyziemne sprawy jak mycie zębów kiedy ona myślała jak będzie śmigać na zjeżdżalni w parku wodnym!
A może namówie małżowinka,żebyśmy jechali do tatralandii zamiast na Oravice.Zobaczymy.
>Dorotax a byliście na Chopoku. Jechaliśmy ostanio
> wyciągiem z Jasnej przepiękne widoki :):) Koniecznie tam jeszcze musimy się> wybrać na jesieni.
Nie,jeszcze nie byliśmy ale wybierzemy się skoro piszesz,ze warto.
Uwielbiam Słowacje.Pięknie tam jest i ludzie jacyś tacy milsi niż u nas
U mnie koszulka z Chopoka, po przetrwaniu dwóch pokoleń (nosił ojciec, przejął syn, z racji super obrazka na plecach) - rozeszła się na szerokości i w szwach. Dokonała żywota w szorowaniu podłóg...Ale fajnie tam było..Myśmy byli wtedy w Dolinie Demianowskiej (likiery - Demianowka - do tej pory przywożę przy każdej sposobnej okazji)
ja też zawsze wracam z likierem :)
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Tam jeszcze nie byliśmy.
> Koniecznie daj znać jak było i czy warto tam jechać.
> Jestem pewna,że warto bo cała Słowacja jest cudna.
> My w niedziele jedziemy do Oravicy .Są tam reweacyjne baseny termalne.
> Miłego wypoczynku!
Oravice też polecam. Jeździmy tam od trzech lat po drodze wstępujemy do Zakopanego na dzień lub dwa.
Jak jest tam dla dzieci urządzone?
A w drugim bardziej zamkniętym dla widzów to miejsce jest dla dzieci. Ośrodek nie jest duży, w ciągu tygodnia nie ma tłoku. Dużo ludzi jest na sobotę, niedzielę kiedy to z Polski przyjeżdża dużo letników na wypoczynek.
Dla dzieci jest kilka atrakcji.
Mój syn uwielbia zjeżdżalnie,córa sztuczne fale.
Dorośli też mogą popływać w głębszej wodzie.Każdy na pewno znajdzie cos dla siebie.
Tutaj jest kilka zdjęć:
http://slowacja.hej.pl/atrakcje/kt_ora.htm
Polecam też Polane Szymoszkową w Zakopanem.
Jakie są tam ceny?
sprzwdź sobie na stronce
Dzięki. już sprawdziłam.
Mój tata wczoraj wrócił ze Słowacji. Nie wiem gdzie dokładnie był. Powiedział że jedzenie jest tam o jakieś 30% droższe niż u nas.
Teraz kiedy weszło Euro niestety prawie wszystko jest droższe.
Przed tym supermarketem dalej jest tak dużo cyganów?